0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 24, 2015, 16:19:35 μμΠαράθεση από: charisps στις Μάρτιος 24, 2015, 16:18:44 μμτο καλύτερο καταδυτικό Citizen που έχω φορέσει...τέλειο μέγεθος, βάρος, εμφάνιση, lume. Με το isofrane απογειώνεται.θα γινει το καθημερινο σου καλοκαιρινο ρολοι?μωρέ αν δεν ειχα τα...γνωστά, μέχρι και για μοναδικό καθημερινό για πάντα κάνει. Εξαιρετικό για τα λεφτά του!!Θα χαρώ πάρα πολύ αν το δω και σε καρπούς άλλων φίλων!! Αξίζει απόλυτα τα λεφτά του!!
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 24, 2015, 16:18:44 μμτο καλύτερο καταδυτικό Citizen που έχω φορέσει...τέλειο μέγεθος, βάρος, εμφάνιση, lume. Με το isofrane απογειώνεται.θα γινει το καθημερινο σου καλοκαιρινο ρολοι?
το καλύτερο καταδυτικό Citizen που έχω φορέσει...τέλειο μέγεθος, βάρος, εμφάνιση, lume. Με το isofrane απογειώνεται.
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 24, 2015, 16:21:54 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 24, 2015, 16:19:35 μμΠαράθεση από: charisps στις Μάρτιος 24, 2015, 16:18:44 μμτο καλύτερο καταδυτικό Citizen που έχω φορέσει...τέλειο μέγεθος, βάρος, εμφάνιση, lume. Με το isofrane απογειώνεται.θα γινει το καθημερινο σου καλοκαιρινο ρολοι?μωρέ αν δεν ειχα τα...γνωστά, μέχρι και για μοναδικό καθημερινό για πάντα κάνει. Εξαιρετικό για τα λεφτά του!!Θα χαρώ πάρα πολύ αν το δω και σε καρπούς άλλων φίλων!! Αξίζει απόλυτα τα λεφτά του!! τοσο πολυ?!
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 24, 2015, 15:53:43 μμΚαλορίζικο !!!!!!!Αν βλεπω καλα το dial δεν ειναι καταμαυρο αλλα ειναι προς το ανθρακι, πραγμα που μ'αρέσει!
Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σας σχόλια....!!!Γιώργο αν εννοείς φωτογραφικό εξοπλισμό...είναι με ένα note 3...τπτ το ιδιαίτερο δλδ....
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 24, 2015, 16:22:33 μμΠαράθεση από: charisps στις Μάρτιος 24, 2015, 15:53:43 μμΚαλορίζικο !!!!!!!Αν βλεπω καλα το dial δεν ειναι καταμαυρο αλλα ειναι προς το ανθρακι, πραγμα που μ'αρέσει!Όπως λέμε και στη ζωγραφική δεν υπάρχει πραγματικό μαύρο, μόνο μαύρο-με-κάτι-άλλο Ευχαριστώ Νικόλα!Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να καταλάβω....θα σου πω αύριο, όταν το ξαναδώ στο φως της ημέρας.
Kαλοριζικο Χαρη .Ωραιο φαινεται κ οχι μεγαλο κ ογκωδες! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 24, 2015, 15:53:43 μμΚαλώς το δέχτηκες ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλοφορετο κι αυτό Χάρη!!! Όντως πολύ ωραίο μαύρο!
Μια για καληνυχτα,αφιερωμενη στον Μαριο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.