0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εξαιρετικη φωτο Μαριε
Καλημέρες.....
ωραια τα Σεικο παιδια!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 24, 2015, 15:53:43 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 24, 2015, 15:53:43 μμΠωωω μετράει πολύ στο μαύρο!Καλοφόρετο, να το χαίρεσαι!Το σκεφτόμουν κ εγώ έντονα, αλλά τελικά είπα οχι (προς το παρόν) επειδή είναι κ η όρκα μου μαύρη...
Με γεια Χαρη, ποτε προλαβες??Πολυ ωραιο!!!
Παράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 24, 2015, 16:10:42 μμΜε γεια Χαρη, ποτε προλαβες??Πολυ ωραιο!!!Ευχαριστώ Μάριε!....από Ελλάδα....μια μέρα κάνει να παραδοθεί...
το καλύτερο καταδυτικό Citizen που έχω φορέσει...τέλειο μέγεθος, βάρος, εμφάνιση, lume. Με το isofrane απογειώνεται.
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 24, 2015, 16:18:44 μμτο καλύτερο καταδυτικό Citizen που έχω φορέσει...τέλειο μέγεθος, βάρος, εμφάνιση, lume. Με το isofrane απογειώνεται.θα γινει το καθημερινο σου καλοκαιρινο ρολοι?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.