0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειχα καιρο να το φορεσωimagehost
Πολύ τούμπα και κρύο ..Ο προτρεκας στο ύψος τουΓύρω στα 2000 μέτρα http://i1209.photobucket.com/albums/cc395/4ageless/DSC_2230_zps48face61.jpg[/img]]
Seiko προς τιμήν των εορταζόντων!!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 28, 2015, 21:56:00 μμSeiko προς τιμήν των εορταζόντων!! Ωραιος --------------
Κι εγώ σήμερα (χθες) το καινούργιο μου καμάρι...!
Να σας κάνω και εγώ παρέα στα Seiko (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: constantine στις Φεβρουάριος 28, 2015, 15:51:12 μμειχα καιρο να το φορεσωimagehostΤέλειο...και με γειες το νέο του τζαμακι...
Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 01, 2015, 00:32:01 πμΠαράθεση από: constantine στις Φεβρουάριος 28, 2015, 15:51:12 μμειχα καιρο να το φορεσωimagehostΤέλειο...και με γειες το νέο του τζαμακι...ευχαριστω Αλεκο μουκαι καλο μηνα σε ολους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)screengrabτι ωραια να αλλαζει μονο του ημερομηνια!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.