0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Καλό μήνα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 01, 2015, 15:49:37 μμΠαράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 01, 2015, 15:34:53 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 01, 2015, 15:28:55 μμeco-drive στελακο! εμενα μου λεςeco drive perpetual calendar set it and forget itδωσε φωτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) το θυμηθηκες?
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 01, 2015, 15:34:53 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 01, 2015, 15:28:55 μμeco-drive στελακο! εμενα μου λεςeco drive perpetual calendar set it and forget itδωσε φωτο
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 01, 2015, 15:28:55 μμeco-drive στελακο! εμενα μου λεςeco drive perpetual calendar set it and forget it
eco-drive στελακο!
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 01, 2015, 15:39:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΑπό τα πιο όμορφα μπλε όλων των εταιρειών...πραγματικά είναι μαγικό το blumo...!!!να το χαίρεσαι Γιώργο...και καλό μήνα..
Αντίο Φλεβάρη, Καλώς ήλθες Μάρτη Καλό και χαρούμενο Μήνα σε όλους Παιδιά..
θα έλεγα ότι η κυρία τισσώ τον έκανε άνθρωπο αλλά το χε το παληκάρι από πριν, μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει ένα βοστόκ να δείχνει στυλάτο
Παράθεση από: DragonAce στις Μάρτιος 01, 2015, 20:16:34 μμθα έλεγα ότι η κυρία τισσώ τον έκανε άνθρωπο αλλά το χε το παληκάρι από πριν, μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει ένα βοστόκ να δείχνει στυλάτο Κάρβουνο πιάνει, μάλαμα γίνεται!
Εκπληκτικές οικογενειακές φωτό, ο ιμάντας του Precista απλά απίστευτα ταιριαστός!!!
Παράθεση από: Vagelis στις Μάρτιος 01, 2015, 20:25:15 μμΕκπληκτικές οικογενειακές φωτό, ο ιμάντας του Precista απλά απίστευτα ταιριαστός!!!Με τέτοιες φωτό ρε Βάγγο, θα φταίω μετά αν παραγγείλω τον ακρίδα?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.