0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ για σήμερα......Citizen....και η σισσυ ζηλεύει...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
νόμιζες... και εγω έτσι νόμιζα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 27, 2015, 21:03:17 μμνόμιζες... και εγω έτσι νόμιζα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ζηλεύει
Παράθεση από: marios_ch στις Ιανουάριος 27, 2015, 20:53:20 μμΩραιο ρολοι Αλεξ! Το ειχες δεν θυμαμαι?nope.....εχουν έρθει πολλά Μάριε...άστα... ευχαριστώ φίλε...
Ωραιο ρολοι Αλεξ! Το ειχες δεν θυμαμαι?
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 27, 2015, 21:05:54 μμΠαράθεση από: bost στις Ιανουάριος 27, 2015, 21:03:17 μμνόμιζες... και εγω έτσι νόμιζα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ζηλεύειαφού έχει το ίδιο και καλύτερο
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 27, 2015, 21:07:00 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 27, 2015, 21:05:54 μμΠαράθεση από: bost στις Ιανουάριος 27, 2015, 21:03:17 μμνόμιζες... και εγω έτσι νόμιζα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ζηλεύειαφού έχει το ίδιο και καλύτερο αυτό είναι το κλασσικό, το άλλο δεν...πετάνε και τα κουμπάκια, ασε
παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και τα καλά σας λόγια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ... αντεύχομαι με την σειρά μου ... να είστε πάντα καλά !!!ορίστε και μια στο χέρι μου ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
... μετά από τόση βαρβατίλα από τα tool divers μου, είπα να κάνω μια αλλαγή σε κάτι πιο elegant ... και νομίζω το πέτυχα!... ορίστε Νικόλα και αγαπητοί φίλοι μου το νέο μου απόκτημα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.