0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
... μετά από τόση βαρβατίλα από τα tool divers μου, είπα να κάνω μια αλλαγή σε κάτι πιο elegant ... και νομίζω το πέτυχα!... ορίστε Νικόλα και αγαπητοί φίλοι μου το νέο μου απόκτημα
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 27, 2015, 12:18:24 μμ... μετά από τόση βαρβατίλα από τα tool divers μου, είπα να κάνω μια αλλαγή σε κάτι πιο elegant ... και νομίζω το πέτυχα!... ορίστε Νικόλα και αγαπητοί φίλοι μου το νέο μου απόκτημα Απο τα πιο όμορφα Ω....απίστευτο dial στα χρώματα που λατρεύω σε συνδυασμό με τους δείκτες ...ποιοτικό ..μηχανικά άριστο...το έχω δει και απο κοντά..και με ρολόι του Χρήστου δεν πέφτεις έξω..είναι απλά σαν καινούριο...Καλοφόρετο και να δείχνει μόνο καλές ώρες...!!!άριστη αγορά Δημήτρη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και τα καλά σας λόγια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ... αντεύχομαι με την σειρά μου ... να είστε πάντα καλά !!!ορίστε και μια στο χέρι μου ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραιο ρολοι Αλεξ! Το ειχες δεν θυμαμαι?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.