0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ σήμερα δε φόρεσα τίποτα γιατί την έχω αράξει σπίτι, αλλά μελέτησα αυτό
Πολυ ομορφα ρολογια παιδια!!!Με γεια το οριεντ!!Χαρη το πανερι το ειχες;
τα ίδια βιβλία μελετάμε....
Παράθεση από: Actorius στις Νοέμβριος 16, 2014, 21:24:30 μμ τα ίδια βιβλία μελετάμε....
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 16, 2014, 21:38:42 μμ τα ίδια βιβλία μελετάμε....Μόνο που εσύ είσαι επίκινδυνος........
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 16, 2014, 21:38:42 μμΠαράθεση από: Actorius στις Νοέμβριος 16, 2014, 21:24:30 μμ τα ίδια βιβλία μελετάμε....Ώπα!Να περιμένουμε κάνα μεγαλοπιλότο;
Παράθεση από: marios_ch στις Νοέμβριος 16, 2014, 19:08:19 μμΠολυ ομορφα ρολογια παιδια!!!Με γεια το οριεντ!!Χαρη το πανερι το ειχες;Μάριε σ᾽ευχαριστώ πολύ!!αν μιλάς για τον homage κινέζο, ναι τον έχω εδώ πάνω από ένα χρόνο!
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 16, 2014, 21:30:52 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Νοέμβριος 16, 2014, 19:08:19 μμΠολυ ομορφα ρολογια παιδια!!!Με γεια το οριεντ!!Χαρη το πανερι το ειχες;Μάριε σ᾽ευχαριστώ πολύ!!αν μιλάς για τον homage κινέζο, ναι τον έχω εδώ πάνω από ένα χρόνο!Ναι φιλε αυτο εννοω!!Δεν το θυμομουνα!!!
Και τα λουριά στα Rolex δε γούσταρες μέχρι πρότινως... Σε πειράζω!Το ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτά να πάρεις πιλότο, αν ήταν θα είχες ήδη πάρει κάποιο Steinhart.
Παράθεση από: marios_ch στις Νοέμβριος 16, 2014, 22:01:43 μμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 16, 2014, 21:30:52 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Νοέμβριος 16, 2014, 19:08:19 μμΠολυ ομορφα ρολογια παιδια!!!Με γεια το οριεντ!!Χαρη το πανερι το ειχες;Μάριε σ᾽ευχαριστώ πολύ!!αν μιλάς για τον homage κινέζο, ναι τον έχω εδώ πάνω από ένα χρόνο!Ναι φιλε αυτο εννοω!!Δεν το θυμομουνα!!!έχω και άλλα δὐο....
Ευχαριστώ πολύ!!Μια χαρά ρολογάκια είναι....πραγματικά τα έχω ευχαριστηθεί πολύ!...και τα φοράω πολύ συχνότερα απ᾽ότι νόμιζα......αφού δεν μπορώ να πάρω το αυθεντικό
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.