0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: hronisx στις Νοέμβριος 16, 2014, 10:51:15 πμΠαράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 16, 2014, 10:50:04 πμκαλημέρα ... Απλά φοβερό!!!+1(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 16, 2014, 10:50:04 πμκαλημέρα ... Απλά φοβερό!!!
καλημέρα ...
Μετα το saturation ενα dress orient.Μονο τα καλύτερα εχω να πω για την εταιρεία, εξαιρετικη ποιότητα για τα λεφτα που ζητάει .Vintage αισθηση με κρεμ dial και μπλε δείκτες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: g_squared στις Νοέμβριος 16, 2014, 14:48:37 μμΜετα το saturation ενα dress orient.Μονο τα καλύτερα εχω να πω για την εταιρεία, εξαιρετικη ποιότητα για τα λεφτα που ζητάει .Vintage αισθηση με κρεμ dial και μπλε δείκτες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ει αυτο το ηθελαααα απο που το πηρες ?μεγεια μου αρεσει πολυ να το χαρεις!
Παράθεση από: stelakos στις Νοέμβριος 16, 2014, 14:51:58 μμΠαράθεση από: g_squared στις Νοέμβριος 16, 2014, 14:48:37 μμΜετα το saturation ενα dress orient.Μονο τα καλύτερα εχω να πω για την εταιρεία, εξαιρετικη ποιότητα για τα λεφτα που ζητάει .Vintage αισθηση με κρεμ dial και μπλε δείκτες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ει αυτο το ηθελαααα απο που το πηρες ?μεγεια μου αρεσει πολυ να το χαρεις!Ήρθε απο Καναδά , δεύτερο χέρι αλλά ουσιαστικά καινούργιο .Μη το σκέφτεσαι καν, παρτο με κλειστα μάτια, όσες φωτογραφίες κι αν εχω δει το αδικούν απίστευτα , απο κοντα ειναι εξαιρετικό.
Παράθεση από: g_squared στις Νοέμβριος 16, 2014, 14:54:26 μμΠαράθεση από: stelakos στις Νοέμβριος 16, 2014, 14:51:58 μμΠαράθεση από: g_squared στις Νοέμβριος 16, 2014, 14:48:37 μμΜετα το saturation ενα dress orient.Μονο τα καλύτερα εχω να πω για την εταιρεία, εξαιρετικη ποιότητα για τα λεφτα που ζητάει .Vintage αισθηση με κρεμ dial και μπλε δείκτες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ει αυτο το ηθελαααα απο που το πηρες ?μεγεια μου αρεσει πολυ να το χαρεις!Ήρθε απο Καναδά , δεύτερο χέρι αλλά ουσιαστικά καινούργιο .Μη το σκέφτεσαι καν, παρτο με κλειστα μάτια, όσες φωτογραφίες κι αν εχω δει το αδικούν απίστευτα , απο κοντα ειναι εξαιρετικό.καλοριζικο,αλλα δωσε πιο μεγαλες φωτο!
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 16, 2014, 13:44:45 μμΠαράθεση από: hronisx στις Νοέμβριος 16, 2014, 10:51:15 πμΠαράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 16, 2014, 10:50:04 πμκαλημέρα ... Απλά φοβερό!!!+1(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σάς ευχαριστώ ...
Εχθές το απόγευμα (δεν πρόλαβα να την ανεβάσω το βράδυ)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.