DionysisP και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lakib0i στις Μάρτιος 17, 2014, 23:22:02 μμΧάρη μεγειά. Θέλω συγκριτικό. Τιτάνιο εναντίον ατσαλιού.θα σου πω άμεσα...το τιτάνιο δείχνει πιο high end ενώ το ατσάλι έχει μια vintage δόση!!
Χάρη μεγειά. Θέλω συγκριτικό. Τιτάνιο εναντίον ατσαλιού.
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 17, 2014, 23:23:48 μμΠαράθεση από: lakib0i στις Μάρτιος 17, 2014, 23:22:02 μμΧάρη μεγειά. Θέλω συγκριτικό. Τιτάνιο εναντίον ατσαλιού.θα σου πω άμεσα...το τιτάνιο δείχνει πιο high end ενώ το ατσάλι έχει μια vintage δόση!!Αν σου έλεγαν κρατάς μόνο ένα, ποιό θα κρατούσες;
άκαιρη ερώτηση....κάτσε να περάσουν μερικές μέρες να δεθώ μαζί του όπως το πρώτο...πάντως θα είναι πολύ δύσκολη απόφαση..άντε μην ανοίξω κανένα θέμα η περιέργεια έφαγε τελικά τη γάτα vol 2...πάντως εσένα θα σου αρεσει αυτό...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk 2
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 17, 2014, 12:45:14 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά, Μάνος.
Παράθεση από: PanosI στις Μάρτιος 17, 2014, 23:48:08 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk 2Πάνο μου έχουμε την ίδια μάρκα αυτοκινητού, αλλά όχι το ίδιο ρολόι....Θα έπαιρνα κινέζικο αυτοκίνητο , αλλά ρε γμτ δε γίνονται εισαγωγές... ..όποτε θα αναγκαστώ να πάρω Rolex! Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στο....άλλο νήμα!
ομορφο!
Πάνο πόσα έχεις; Αφού ένα φοράς κάθε φορά, δίνε μου κανένα από τα άλλα σε rotation, να σου τα κρατάω κουρδισμένα!
Πάνο μου έχουμε την ίδια μάρκα αυτοκινητού, αλλά όχι το ίδιο ρολόι....Θα έπαιρνα κινέζικο αυτοκίνητο , αλλά ρε γμτ δε γίνονται εισαγωγές... ..όποτε θα αναγκαστώ να πάρω Rolex! Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στο....άλλο νήμα!Τελικά αποφάσισα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.