0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 18, 2014, 15:32:03 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 18, 2014, 11:44:16 πμεν αναμονη του custom racing λουριου.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάω στοίχημα την έβαλες επίτηδες για να σκανδαλίσεις τον batman Στο μυαλο μου εισαι Νικολα... Απιστευτη φωτο Μαριε!! Οταν με το καλο το παρω θα μου πεις ολα τα λουρια που του εχεις να παρω τα ιδια απιστευτες φωτο του βγαζεις...
Παράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 18, 2014, 11:44:16 πμεν αναμονη του custom racing λουριου.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάω στοίχημα την έβαλες επίτηδες για να σκανδαλίσεις τον batman
εν αναμονη του custom racing λουριου.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: _Batman_ στις Μάρτιος 18, 2014, 16:36:33 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 18, 2014, 15:32:03 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 18, 2014, 11:44:16 πμεν αναμονη του custom racing λουριου.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάω στοίχημα την έβαλες επίτηδες για να σκανδαλίσεις τον batman Στο μυαλο μου εισαι Νικολα... Απιστευτη φωτο Μαριε!! Οταν με το καλο το παρω θα μου πεις ολα τα λουρια που του εχεις να παρω τα ιδια απιστευτες φωτο του βγαζεις... λιγο τα λουρια, λιγο η καμερα, λιγο και εγω...
Παράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 18, 2014, 19:13:45 μμΠαράθεση από: _Batman_ στις Μάρτιος 18, 2014, 16:36:33 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 18, 2014, 15:32:03 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 18, 2014, 11:44:16 πμεν αναμονη του custom racing λουριου.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάω στοίχημα την έβαλες επίτηδες για να σκανδαλίσεις τον batman Στο μυαλο μου εισαι Νικολα... Απιστευτη φωτο Μαριε!! Οταν με το καλο το παρω θα μου πεις ολα τα λουρια που του εχεις να παρω τα ιδια απιστευτες φωτο του βγαζεις... λιγο τα λουρια, λιγο η καμερα, λιγο και εγω...Μαριε οταν το παρω θα σε φωναξω για την φωτογραφηση του δικου μου
Παράθεση από: _Batman_ στις Μάρτιος 18, 2014, 19:27:23 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 18, 2014, 19:13:45 μμΠαράθεση από: _Batman_ στις Μάρτιος 18, 2014, 16:36:33 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 18, 2014, 15:32:03 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 18, 2014, 11:44:16 πμεν αναμονη του custom racing λουριου.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάω στοίχημα την έβαλες επίτηδες για να σκανδαλίσεις τον batman Στο μυαλο μου εισαι Νικολα... Απιστευτη φωτο Μαριε!! Οταν με το καλο το παρω θα μου πεις ολα τα λουρια που του εχεις να παρω τα ιδια απιστευτες φωτο του βγαζεις... λιγο τα λουρια, λιγο η καμερα, λιγο και εγω...Μαριε οταν το παρω θα σε φωναξω για την φωτογραφηση του δικου μου
Μέχρι να κουρδισω ολ'αυτα τα credor, ας φορέσω κάνα κουαρτζακι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.). Καλημέρα
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 19, 2014, 08:10:58 πμΜέχρι να κουρδισω ολ'αυτα τα credor, ας φορέσω κάνα κουαρτζακι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜαρεσει
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.