angelo, fruitbat και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις με τις φωτό, όλα τα ρολόγια δείχνουν μαγικά στον καρπό σου!
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 25, 2013, 23:44:08 μμΔεν ξέρω πως τα καταφέρνεις με τις φωτό, όλα τα ρολόγια δείχνουν μαγικά στον καρπό σου!Ειναι ο καρπος μου τετοιος που αναδεικνυει τα ρολογια
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Παράθεση από: cupra73 στις Ιούνιος 26, 2013, 13:43:18 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2ωραία φωτό!αλλά βάλε ενα frogman εκει πάνω
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPad using Tapatalk
Ευχαριστουμε για ολα Κων/νε!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)antonis_ch from my iPhone 5 using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Από εχθές που το έφερε η κούριερ Arnieθηκα να φορέσω κάτι άλλο. Ξανά μπράβο και ευχαριστώ στα παιδιά που έτρεξαν το poroject.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.