0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aλέξανδρε άμα είναι να πάρεις Precista, πάρε το χρονογράφο που σ'αρέσει.
Να είστε καλά παιδιά (Σταύρο μου είχε "κολλήσει" από την σειρά "The Finder" το χρυσαφί)
Κωστα ειχες παρει ενα moon καποτε;;Δεν το χει δει ο ηλιος;;
Παράθεση από: grecellin στις Ιούνιος 26, 2013, 20:58:47 μμΝα είστε καλά παιδιά (Σταύρο μου είχε "κολλήσει" από την σειρά "The Finder" το χρυσαφί)Κωστα ειχες παρει ενα moon καποτε;;Δεν το χει δει ο ηλιος;;Sent from my iPad using Tapatalk
Καλοφόρετα τα άρνια παίδες!Σήμερα και δυστυχώς για λίγες ώρες, Precista. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Καταστρόφα!
Βάση διαστάσεων είναι μεγαλύτερο από ένα 007. Στον δικό μου καρπό όμως καθότανε ένα κλικ μικρότερο, μάλλον λόγο σχήματος.
Από καιρό το χαλβάδιαζα και είχα πειστεί πως είναι πολύ ποιοτικό κομμάτι. Τελικά η εντύπωση που μου είχε δημιουργηθεί, επαληθεύτηκε σήμερα!Λιτό, με αυστηρές γραμμές και όμορφη αμμοβολισμένη όψη και υφή. Σκληρή στεφάνη με σίγουρα κλικ και πιάσιμο. Όμορφο γυαλιστερό ένθετο με ανάγλυφο και λουμάτο τρίγωνο στο 12.Από λουμ τα πάει μια χαρά και η αίσθηση της κορόνας - που είναι υπογεγραμμένη - είναι εξαιρετική! Η ασύμμετρη κάσα στο σύνολο της είναι πανέμορφη και φοβερά άνετη στον καρπό! Ο κάτοχος του το παρέλαβε μόνο όταν χωρίσανε οι δρόμοι μας. Επίσης, όταν ένας συγκεκριμένος κύριος το περιεργαστεί, πιστεύω πως θα γουστάρει τίγκα!
Ένας σοφός φίλος είχε πει κάποια στιγμή ότι "Τα ρολόγια τα αγοράζουμε με μπρασελέ αλλά τα φοράμε με λουριά" Συμφωνώ απόλυτα. Γιώργο ευχαριστώ είναι άψογο.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos mg στις Ιούνιος 27, 2013, 15:46:17 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Λέγεεεεεεεε!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.