0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 21, 2013, 01:52:07 πμΠαράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 21, 2013, 01:50:57 πμΠαράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 21, 2013, 01:48:30 πμΌπως και νάχει το steinhart είναι πολύ όμορφο!Και θα το χαρείς πιο πολύ από ένα Ρόλεξ.έχεις δίκιο ρε Βαγγέλη...άντε κι έπαθε κάτι...το πολύ πολύ να χάσεις 400 ευρώ...Και παίρνεις ένα άλλο και το χαίρεσαι το ίδιο!Και το βουτάς, το δανείζεις το φοράς κάθε μέρα και όχι μόνο σε γάμους και επίσημες εμφανίσεις...μια που είπες το βουτάς...δε διάβασα κανένα σχόλιο σου στο <<σήμερα φόρεσα>>
Παράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 21, 2013, 01:50:57 πμΠαράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 21, 2013, 01:48:30 πμΌπως και νάχει το steinhart είναι πολύ όμορφο!Και θα το χαρείς πιο πολύ από ένα Ρόλεξ.έχεις δίκιο ρε Βαγγέλη...άντε κι έπαθε κάτι...το πολύ πολύ να χάσεις 400 ευρώ...Και παίρνεις ένα άλλο και το χαίρεσαι το ίδιο!Και το βουτάς, το δανείζεις το φοράς κάθε μέρα και όχι μόνο σε γάμους και επίσημες εμφανίσεις...
Παράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 21, 2013, 01:48:30 πμΌπως και νάχει το steinhart είναι πολύ όμορφο!Και θα το χαρείς πιο πολύ από ένα Ρόλεξ.έχεις δίκιο ρε Βαγγέλη...άντε κι έπαθε κάτι...το πολύ πολύ να χάσεις 400 ευρώ...
Όπως και νάχει το steinhart είναι πολύ όμορφο!Και θα το χαρείς πιο πολύ από ένα Ρόλεξ.
Παίδες μαζί σας κι εγώ!Steinhart uber alles!Τέλειο μέγεθος ποιοτικό ρολόι και να δείτε ότι θα γίνουν συλλεκτικά.
Δυστυχώς, όπως όλα, είναι ακριβό χόμπι...Αλλά η παρηγοριά είναι τα φόρουμ που βλέπεις ότι υπάρχουν κι άλλοι τρελοί!
Παράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 21, 2013, 11:08:18 πμΔυστυχώς, όπως όλα, είναι ακριβό χόμπι...Αλλά η παρηγοριά είναι τα φόρουμ που βλέπεις ότι υπάρχουν κι άλλοι τρελοί!Αυτό είναι μεγάλη παρηγοριά!Κακό πράμα να είσαι μόνος....κι άμα δεν έχεις μία, είσαι το πολύ πολύ για το greekstampforum...Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 21, 2013, 11:28:12 πμΠαράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 21, 2013, 11:08:18 πμΔυστυχώς, όπως όλα, είναι ακριβό χόμπι...Αλλά η παρηγοριά είναι τα φόρουμ που βλέπεις ότι υπάρχουν κι άλλοι τρελοί!Αυτό είναι μεγάλη παρηγοριά!Κακό πράμα να είσαι μόνος....κι άμα δεν έχεις μία, είσαι το πολύ πολύ για το greekstampforum...Sent from my iPad using TapatalkAκόμα κι εκεί θα υπάρχουν συλλεκτικά και θα τα θες...
Είπαμε ξέχνα τα rolex!
Πού το κακό ότι είναι homage?Θα μιλήσω καθαρά για εμένα: Πολύ καλή ποιότητα, πολύ καλή χρονομετρία, εξαιρετική τιμή!Πες μου ένα λόγο να πάρω το ίδιο το Rolex....Πέρασαν δυστυχώς οι εποχές που δίναμε χιλιάδες ευρώ για το σήμα και το prestige..
Κοίτα Νικόλα, αν ο Χάρης που του αρέσουν τα Rolex φορέσει ένα για καιρό, θα αναθεωρήσει οπότε μην αγχώνεσαι!Χαλαρή κουβεντούλα κάναμε...!
Παράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 21, 2013, 20:58:53 μμΚοίτα Νικόλα, αν ο Χάρης που του αρέσουν τα Rolex φορέσει ένα για καιρό, θα αναθεωρήσει οπότε μην αγχώνεσαι!Χαλαρή κουβεντούλα κάναμε...! Το ξέρω,θέλω να βγω και να του πω ότι τα steinhart είναι για πέταμα και ότι είναι ξεπατικοσούρες του αλλά φοβάμαι μην παρεξηγηθεί , οπότε δεν λέω τίποτα.
Παράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 21, 2013, 00:23:42 πμΠού το κακό ότι είναι homage?Θα μιλήσω καθαρά για εμένα: Πολύ καλή ποιότητα, πολύ καλή χρονομετρία, εξαιρετική τιμή!Πες μου ένα λόγο να πάρω το ίδιο το Rolex....Πέρασαν δυστυχώς οι εποχές που δίναμε χιλιάδες ευρώ για το σήμα και το prestige.. To παράκανες λίγο Διαφωνώ σε όλα τα παραπάνω αλλά απόψεις είναι αυτές
Παράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 21, 2013, 20:36:29 μμΠαράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 21, 2013, 00:23:42 πμΠού το κακό ότι είναι homage?Θα μιλήσω καθαρά για εμένα: Πολύ καλή ποιότητα, πολύ καλή χρονομετρία, εξαιρετική τιμή!Πες μου ένα λόγο να πάρω το ίδιο το Rolex....Πέρασαν δυστυχώς οι εποχές που δίναμε χιλιάδες ευρώ για το σήμα και το prestige.. To παράκανες λίγο Διαφωνώ σε όλα τα παραπάνω αλλά απόψεις είναι αυτές Νίκο μου αφού διαφωνείς και με την τελευταία πρόταση, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!!Μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.