0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι,αλλα οχι καινουριο με πατινα!ελεος!
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 06, 2013, 16:59:46 μμναι,αλλα οχι καινουριο με πατινα!ελεος!ρε συ Γιώργο, είναι καθαρά θέμα γούστου! Άλλωστε μην κολλάς στο συγκεκριμένο - ούτε εμένα μου αρέσει άλλωστε
Πάντως ο τύπος το έχει πιάσει το νόημα, βγάζει συνέχεια καινούρια μοντέλα και ξεπουλάει.
Παράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 06, 2013, 16:51:31 μμΠάντως ο τύπος το έχει πιάσει το νόημα, βγάζει συνέχεια καινούρια μοντέλα και ξεπουλάει.Πατίνα (που λέει κι ο Γιώργος) ξεπατίνα, ο τύπος έχει ξεπατωθεί να πουλάει!!!(και χρόνια πολλά Νικόλα!!!!!)
Παράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 06, 2013, 17:01:56 μμΠαράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 06, 2013, 16:59:46 μμναι,αλλα οχι καινουριο με πατινα!ελεος!ρε συ Γιώργο, είναι καθαρά θέμα γούστου! Άλλωστε μην κολλάς στο συγκεκριμένο - ούτε εμένα μου αρέσει άλλωστεΧαρη,με αυτο εχω θεμα
Παράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 06, 2013, 17:12:17 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 06, 2013, 16:51:31 μμΠάντως ο τύπος το έχει πιάσει το νόημα, βγάζει συνέχεια καινούρια μοντέλα και ξεπουλάει.Πατίνα (που λέει κι ο Γιώργος) ξεπατίνα, ο τύπος έχει ξεπατωθεί να πουλάει!!!(και χρόνια πολλά Νικόλα!!!!!)Γερμανος!
.αν βρω κάτι που να είναι σχεδόν ίδιο και όχι replica, πίστεψε με θα πάρω το δεύτερο.
Χαρη,λεω κατι αλλο.Η προσπαθεια να "αναπαραξει" την πατινα,δεν εχει θετικο αποτελεσμα,αυτο ειπα
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 06, 2013, 16:45:57 μμΧαρη,λεω κατι αλλο.Η προσπαθεια να "αναπαραξει" την πατινα,δεν εχει θετικο αποτελεσμα,αυτο ειπαΣυμφωνώ!! Και εμένα δεν μου αρέσει το χρώμα της "πατίνας". Μάλλον δεν πέτυχε.... Το ρολόι ως παλιό "ρολεξ" είναι φυσικά όμορφο!
Παράθεση από: Ilias-G στις Δεκέμβριος 06, 2013, 19:45:40 μμΠαράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 06, 2013, 16:45:57 μμΧαρη,λεω κατι αλλο.Η προσπαθεια να "αναπαραξει" την πατινα,δεν εχει θετικο αποτελεσμα,αυτο ειπαΣυμφωνώ!! Και εμένα δεν μου αρέσει το χρώμα της "πατίνας". Μάλλον δεν πέτυχε.... Το ρολόι ως παλιό "ρολεξ" είναι φυσικά όμορφο! αυτό θα το πω "ρεπλικα".
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 06, 2013, 19:59:30 μμΠαράθεση από: Ilias-G στις Δεκέμβριος 06, 2013, 19:45:40 μμΠαράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 06, 2013, 16:45:57 μμΧαρη,λεω κατι αλλο.Η προσπαθεια να "αναπαραξει" την πατινα,δεν εχει θετικο αποτελεσμα,αυτο ειπαΣυμφωνώ!! Και εμένα δεν μου αρέσει το χρώμα της "πατίνας". Μάλλον δεν πέτυχε.... Το ρολόι ως παλιό "ρολεξ" είναι φυσικά όμορφο! αυτό θα το πω "ρεπλικα".Ποιο θα πεις ρέπλικα, δεν σε κατάλαβα...
Εγω εκανα μια παρακληση να μου πειτε τη γνωμη σας τι στεφανη να βαλω....black-red ή blue-red? Γιατί για να πω την αλήθεια η κεραμική δε με τρέλλανε...Αλλά δεν είδα μεγάλη προθυμία...sent from my Note 3 using tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.