Αποστολέας Θέμα: Steinhart  (Αναγνώστηκε 276825 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Απ: Steinhart
« Απάντηση #465 στις: Δεκέμβριος 21, 2013, 21:26:54 μμ »
Πού το κακό ότι είναι homage?
Θα μιλήσω καθαρά για εμένα: Πολύ καλή ποιότητα, πολύ καλή χρονομετρία, εξαιρετική τιμή!
Πες μου ένα λόγο να πάρω το ίδιο το Rolex....Πέρασαν δυστυχώς οι εποχές που δίναμε χιλιάδες ευρώ για το σήμα και το prestige..
???

To παράκανες λίγο  :D

Διαφωνώ σε όλα τα παραπάνω αλλά απόψεις είναι αυτές  ;D

Νίκο μου αφού διαφωνείς και με την τελευταία πρόταση, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!!
Μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα!!
Όχι , σε αυτό δεν διαφωνώ αλλά άλλο τι μπορούμε να πληρώσουμε εμείς και άλλο ποια ρολόγια είναι καλά.

Ρε Νίκο.....η τελευταία πρόταση όμως εξηγεί το λόγο που  ισχύουν τα παραπάνω!!!
Νομίζω ότι εννοώ ξεκάθαρα, ότι δε θα ίσχυαν τα παραπάνω, αν δεν ίσχυε το τελευταίο.
Αν δεν το κατάλαβες μάλλον εγώ φταίω...sorry
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #466 στις: Δεκέμβριος 21, 2013, 21:29:06 μμ »
οκ, δεν το κατάλαβα έτσι

βέβαια υπάρχει και το άλλο, επειδή τώρα είναι πολύ δύσκολο να μαζέψεις κάποιο ποσό
οι μικρές αγορές είναι απαγορευτικές αν θες να φτάσεις πχ σε ρόλεξ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #467 στις: Δεκέμβριος 21, 2013, 21:30:43 μμ »
Πού το κακό ότι είναι homage?
Θα μιλήσω καθαρά για εμένα: Πολύ καλή ποιότητα, πολύ καλή χρονομετρία, εξαιρετική τιμή!
Πες μου ένα λόγο να πάρω το ίδιο το Rolex....Πέρασαν δυστυχώς οι εποχές που δίναμε χιλιάδες ευρώ για το σήμα και το prestige..
???

To παράκανες λίγο  :D

Διαφωνώ σε όλα τα παραπάνω αλλά απόψεις είναι αυτές  ;D

Νίκο μου αφού διαφωνείς και με την τελευταία πρόταση, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!!
Μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα!!
Όχι , σε αυτό δεν διαφωνώ αλλά άλλο τι μπορούμε να πληρώσουμε εμείς και άλλο ποια ρολόγια είναι καλά.

Ρε Νίκο.....η τελευταία πρόταση όμως εξηγεί το λόγο που  ισχύουν τα παραπάνω!!!
Νομίζω ότι εννοώ ξεκάθαρα, ότι δε θα ίσχυαν τα παραπάνω, αν δεν ίσχυε το τελευταίο.
Αν δεν το κατάλαβες μάλλον εγώ φταίω...sorry

Αλλιώς δε θα έμπαινα στον κόπο να γράψω την τελευταία πρόταση,,,θα σταματούσα στο ότι ποιός είναι ο λόγος να πάρω Rolex?
(Άλλωστε έχω δηλώσει δημόσια ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω!!)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #468 στις: Δεκέμβριος 21, 2013, 21:31:39 μμ »
οκ, δεν το κατάλαβα έτσι

βέβαια υπάρχει και το άλλο, επειδή τώρα είναι πολύ δύσκολο να μαζέψεις κάποιο ποσό
οι μικρές αγορές είναι απαγορευτικές αν θες να φτάσεις πχ σε ρόλεξ

όχι! Για μένα τουλάχιστον δεν ισχύει αυτό - ξεκάθαρα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Δεκέμβριος 22, 2013, 00:02:33 πμ »

να δείτε ότι θα γίνουν συλλεκτικά.

Λες να βγάλουμε και λεφτά από αυτήν την υπόθεση? Γιατί μέχρι στιγμής μόνο δίνουμε....

Sent from my iPad using Tapatalk

Ε, τώρα Χάρη είπα εγώ την κοτσάνα μου ότι θα γίνουν συλλεκτικά και εσύ συμπλήρωσες το συλλογισμό ότι θα βγάλουμε και λεφτά.
Πάντως πιστεύω ότι υπάρχει έστω και μια αμυδρή πιθανότητα, όταν η ΕΤΑ σταματήσει τελείως να δίνει μηχανές, να αποκτήσουν κι αυτά κάποια αξία
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Δεκέμβριος 22, 2013, 00:19:13 πμ »
Αν μου επιτρέπεται να πω κι εγώ κάτι, λίγο off topic, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω τις συζητήσεις την ώρα που γίνονται, τις παρακολουθώ όμως με ενδιαφέρον.
Όπου αναφέρεται η λέξη Rolex, αρχίζει καυγάς.
Τα ρόλεξ είναι μπούρδες, τα ρόλεξ είναι ακριβά, τα ρόλεξ είναι για το εφφέ κλπ

Καταρχήν οι μεγαλύτεροι πολέμιοι των ρόλεξ είναι άτομα που δεν έχουν χρήματα για να πάρουν ρόλεξ.
(Για να μην παρεξηγούμαστε κι εγώ δεν έχω λεφτά να πάρω ρόλεξ, και επίσης δε μου αρέσουν τα ρόλεξ, οπότε δε θέλω να το πάρει κάποιος προσωπικά ότι "του τη λέω" και καλά)
Είναι άλλο όμως να λες ε, "ο τάδε πήρε φεράρι γιατί είναι ψώνιο, σιγά το αμάξι, βγάζει χίλια προβλήματα" και άλλο "πω ρε γμτ είχα μια φεράρι μου έβγαλε την ψυχή στις βλάβες και στα έξοδα και είδα κι έπαθα να την ξεφορτωθώ".
Μ αυτή τη λογική προκαλώ κάποιον να ψάξει όλα τα πόστ του φόρουμ για να βρεί ένα πόστ του τύπου "μόλις ήρθε το καινούριο μου ρόλεξ και το σιχάθηκα, αύριο το βγάζω αγγελία".

Δεύτερον, λέγεται ότι η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας. Τότε το πιο κολακευμένο ρολόι στον κόσμο είναι το σαμπ. (Hommages και replicas)

Τρίτον, πόσα είναι τα ρολόγια που η μεταπωλητική τους αξία αυξάνεται στο πέρασμα του χρόνου; -Ασφαλώς λίγα. Πόσα από αυτά είναι ρόλεξ; -Ασφαλώς το μεγαλύτερο ποσοστό.

Δεν αναφέρω ιστορία, επιτεύγματα, βαθύτερο σημείο της θάλασσας και ψηλότερο σημείο του βουνού και τέτοια εργαλεία μάρκετινγκ. Δε με νοιάζουν. Νομίζω ότι τα επιχειρήματα που ανέφερα είναι αρκετά συμπαγή. Και ξαναλέω ότι δεν μου αρέσουν τα ρόλεξ γιατί μισώ τον κύκλωπα και τον δείκτη με το σήμα της μερσεντές, αλλά σέβομαι ότι κάποιοι τα βρίσκουν όμορφα και διαθέτουν διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για να τα αποκτήσουν. Πέρα από την γκλαμουριά και το νεοπλουτισμό που είναι ο λόγος που τα αγοράζουν οι άσχετοι, νομίζω ότι σε μας που την ψιλοψάχνουμε αρέσουν γιατί έχουν δύο χαρακτηριστικές ιδιότητες: 1. Αποπνέουν μία αίσθηση ποιότητας που δεν μπορείς να την εντοπίσεις αλλά θα την παρομοίαζα με τη διαφορά μεταξύ ραμμένου και ετοιμαζίδικου ρούχου και 2. είναι από τα μοναδικά ρολόγια που όσο πιο ταλαιπωρημένα είναι, τόσο πιο όμορφα γίνονται.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #471 στις: Δεκέμβριος 22, 2013, 00:31:17 πμ »
Αν μου επιτρέπεται να πω κι εγώ κάτι, λίγο off topic, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω τις συζητήσεις την ώρα που γίνονται, τις παρακολουθώ όμως με ενδιαφέρον.
Όπου αναφέρεται η λέξη Rolex, αρχίζει καυγάς.
Τα ρόλεξ είναι μπούρδες, τα ρόλεξ είναι ακριβά, τα ρόλεξ είναι για το εφφέ κλπ

Καταρχήν οι μεγαλύτεροι πολέμιοι των ρόλεξ είναι άτομα που δεν έχουν χρήματα για να πάρουν ρόλεξ.
(Για να μην παρεξηγούμαστε κι εγώ δεν έχω λεφτά να πάρω ρόλεξ, και επίσης δε μου αρέσουν τα ρόλεξ, οπότε δε θέλω να το πάρει κάποιος προσωπικά ότι "του τη λέω" και καλά)
Είναι άλλο όμως να λες ε, "ο τάδε πήρε φεράρι γιατί είναι ψώνιο, σιγά το αμάξι, βγάζει χίλια προβλήματα" και άλλο "πω ρε γμτ είχα μια φεράρι μου έβγαλε την ψυχή στις βλάβες και στα έξοδα και είδα κι έπαθα να την ξεφορτωθώ".
Μ αυτή τη λογική προκαλώ κάποιον να ψάξει όλα τα πόστ του φόρουμ για να βρεί ένα πόστ του τύπου "μόλις ήρθε το καινούριο μου ρόλεξ και το σιχάθηκα, αύριο το βγάζω αγγελία".

Δεύτερον, λέγεται ότι η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας. Τότε το πιο κολακευμένο ρολόι στον κόσμο είναι το σαμπ. (Hommages και replicas)

Τρίτον, πόσα είναι τα ρολόγια που η μεταπωλητική τους αξία αυξάνεται στο πέρασμα του χρόνου; -Ασφαλώς λίγα. Πόσα από αυτά είναι ρόλεξ; -Ασφαλώς το μεγαλύτερο ποσοστό.

Δεν αναφέρω ιστορία, επιτεύγματα, βαθύτερο σημείο της θάλασσας και ψηλότερο σημείο του βουνού και τέτοια εργαλεία μάρκετινγκ. Δε με νοιάζουν. Νομίζω ότι τα επιχειρήματα που ανέφερα είναι αρκετά συμπαγή. Και ξαναλέω ότι δεν μου αρέσουν τα ρόλεξ γιατί μισώ τον κύκλωπα και τον δείκτη με το σήμα της μερσεντές, αλλά σέβομαι ότι κάποιοι τα βρίσκουν όμορφα και διαθέτουν διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για να τα αποκτήσουν. Πέρα από την γκλαμουριά και το νεοπλουτισμό που είναι ο λόγος που τα αγοράζουν οι άσχετοι, νομίζω ότι σε μας που την ψιλοψάχνουμε αρέσουν γιατί έχουν δύο χαρακτηριστικές ιδιότητες: 1. Αποπνέουν μία αίσθηση ποιότητας που δεν μπορείς να την εντοπίσεις αλλά θα την παρομοίαζα με τη διαφορά μεταξύ ραμμένου και ετοιμαζίδικου ρούχου και 2. είναι από τα μοναδικά ρολόγια που όσο πιο ταλαιπωρημένα είναι, τόσο πιο όμορφα γίνονται.

Η δική μου θέση όπως διάβασες πιο πάνω είναι ξεκάθαρη σχετικά με το θέμα που περιγράφεις!!!
(όσο για το αν γίνουν συλλεκτικά, εννοείται ότι αστειεύομουν...δεν το πιστεύω ούτε καν και στην περίπτωση που ανέφερες πιο πάνω)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: Δεκέμβριος 22, 2013, 00:42:26 πμ »
Η δική μου θέση όπως διάβασες πιο πάνω είναι ξεκάθαρη σχετικά με το θέμα που περιγράφεις!!!

Άρα συμφωνούμε

(όσο για το αν γίνουν συλλεκτικά, εννοείται ότι αστειεύομουν...δεν το πιστεύω ούτε καν και στην περίπτωση που ανέφερες πιο πάνω)

Στο χωριό μου λένε: "με το 'ομούτι' ψοφάει το γαϊδούρι". 'Ομούτι' είναι η ελπίδα στα τουρκικά. Κακό είναι να ελπίζουμε λιγάκι;

I love Vagelis!!!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 22, 2013, 00:47:19 πμ από lakib0i »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Δεκέμβριος 22, 2013, 00:45:38 πμ »
Εννοείται ότι κάνω καλοπροαίρετα χιούμορ, έτσι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #474 στις: Δεκέμβριος 22, 2013, 00:55:23 πμ »

Άρα συμφωνούμε

Στο χωριό μου λένε: "με το 'ομούτι' ψοφάει το γαϊδούρι". 'Ομούτι' είναι η ελπίδα στα τουρκικά.

I love Vagelis!!!!!!

σε αντίθεση με άλλους συγχρωτίζομενους, εγώ όταν παίρνω ένα ρολόι το παίρνω καθαρά γιατί μου αρέσει και μόνο για αυτό το λόγο!
Δε μ᾽ενδιαφέρει αν γίνει συλλεκτικό, ή χάσει, ή ανεβάσει την αξία του....Μπορεί να μη σκέφτομαι σωστά, αλλά έτσι είμαι και δεν αλλάζει ο άνθρωπος στα 40τόσα του...
Επομένως Στράτο μου, καθόλου μα καθόλου δε μ᾽ενδιαφέρει αν κάποιο γίνει συλλεκτικό ή πιο ακριβό στο μέλλον!
I 'm hopeless.....(που λένε στα Αγγλικά)
(Σου έχω νέα για το θέμα που συζητούσαμε και θα έψαχνα) Ας τα πούμε μέσω pm...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #475 στις: Δεκέμβριος 22, 2013, 01:13:30 πμ »
Παράθεση

σε αντίθεση με άλλους συγχρωτίζομενους, εγώ όταν παίρνω ένα ρολόι το παίρνω καθαρά γιατί μου αρέσει και μόνο για αυτό το λόγο!
Δε μ᾽ενδιαφέρει αν γίνει συλλεκτικό, ή χάσει, ή ανεβάσει την αξία του....Μπορεί να μη σκέφτομαι σωστά, αλλά έτσι είμαι και δεν αλλάζει ο άνθρωπος στα 40τόσα του...
Επομένως Στράτο μου, καθόλου μα καθόλου δε μ᾽ενδιαφέρει αν κάποιο γίνει συλλεκτικό ή πιο ακριβό στο μέλλον!

Εννοείται βρε Χάρη ότι δεν παίρνουμε Steinhart για να επενδύσουμε στο μέλλον... Το κέφι μας κάνουμε. Πάντως το Vintage Red που έχω είναι από τα πιο αγαπημένα μου. Πιο αγαπημένο μου από πολλά με πολλαπλάσια τιμή.

Φιλικά, Στράτος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #476 στις: Δεκέμβριος 22, 2013, 01:23:16 πμ »
Παράθεση

Εννοείται βρε Χάρη ότι δεν παίρνουμε Steinhart για να επενδύσουμε στο μέλλον... Το κέφι μας κάνουμε. Πάντως το Vintage Red που έχω είναι από τα πιο αγαπημένα μου. Πιο αγαπημένο μου από πολλά με πολλαπλάσια τιμή.

Φιλικά, Στράτος

το ίδιο ισχύει και με το δικό μου το GMT Ocean 1...δεν το αλλάζω με τίποτα!
ιδανικό μέγεθος και βάρος
ιδανική ποιότητα
ιδανική χρονομετρία

Τί να το κάνεις μωρέ το Rolex?
 :D :D :D :D :D :D :D
Έλα ...πάμε πάλι από την αρχή έναν ακόμη γύρο!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Δεκέμβριος 22, 2013, 02:04:33 πμ »
το ίδιο ισχύει και με το δικό μου το GMT Ocean 1...δεν το αλλάζω με τίποτα!
ιδανικό μέγεθος και βάρος
ιδανική ποιότητα
ιδανική χρονομετρία

+1000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #478 στις: Δεκέμβριος 22, 2013, 02:17:12 πμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Ρε συ nicolasg, τι κερατάς είναι αυτός ο τύπος;
Πόσο ποτ... πρέπει να είναι η γυναίκα του;
Μήπως είναι αυτή που φαίνεται πίσω στο φόντο;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #479 στις: Δεκέμβριος 22, 2013, 02:20:21 πμ »

Ρε συ nicolasg, τι κερατάς είναι αυτός ο τύπος;
Πόσο ποτ... πρέπει να είναι η γυναίκα του;
Μήπως είναι αυτή που φαίνεται πίσω στο φόντο;

:D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions