Σε λίγες ώρες συμπληρώνονται δύο μήνες κατοχής του Steinhart Ocean 1 GMT....
Λίγα λόγια λοιπόν...
Η ποιότητα κατασκευής του δείχνει να είναι πολύ καλή....
Το ρολόι όντας 42mm νομίζω ότι είναι στο ιδανικό μέγεθος - και βάρος θα έλεγα..
Η χρονομετρία του είναι εξαιρετική - για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν περίμενα να είναι τόσο καλή ....+3 δευτερόλεπτα μετά από δύο μήνες συνεχούς λειτουργίας της μηχανής του!!!!
Το ρολόι όλον αυτόν τον καιρό υπέστη δύο αλαγές στεφάνης!! Πρώτα από την αλουμινένια που είχε, του έβαλα την κεραμική! Για να είμαι απολύτως ειλικρινής ποτέ δεν τη συμπαθησα για δύο λόγους: Πολύ γυαλιστερή και επίσης λιγότερο ευανάγνωση από την αλουμινένια..
Μετά από αυτήν έβαλα την black-red και θεωρώ ότι έκατσε υπέροχα...Όμορφη και ευανάγνωστη!!Δεν ξέρω πόσον καιρό θα την κρατήσω (επειδή έχω πάρει και την blue-red) πάντως μέχρι στιγμής μου αρέσει απίστευτα!!
Λίγα λόγια για την Steinhart τώρα....Η εμεπειρία μου από το πάρε δώσε με την εταιρεία συνοψίζεται στην αγορά μιας κεραμικής και δύο αλουμινένιων στεφανών για το εν λόγω ρολόι...Πολύ τυπικοί και με συνεχή ενημέρωση σχετικά με την παραγγελία..Η συσκευασία των αποστολών άψογη! Δε χρεώνουν καθόλου μεταφορικά και η αποστολή είναι πολύ γρήγορη...Για να μην το ξέχασω...πριν λίγες μέρες παρέλαβα μια σοκολάτα με το σήμα της εταιρείας, σα μικρό δωράκι για τα Χριστούγεννα!! Σημειώστε ότι το ρολόι δεν το έχω πάρει από αυτούς, αλλά από Τσέχο έμπορο!! Review της σοκολάτας μόλις τελειώσει η νηστεία!!
Εν κατακλείδι, το ρολόι μέχρι στιγμής είναι άψογο από κάθε άποψη και θα ξανάπαιρνα με τα χίλια ρολόι της ίδιας εταιρείας....
Όταν ένα ρολόι σου αρέσει πολύ, είναι ποιοτικό, με καλή και εύκολα επισκευάσιμη μηχανή και καλή χρονομετρία και σε πολύ καλή τιμή, για μένα είναι μια εξαιρετική αγορά!!!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!