Αποστολέας Θέμα: Εσείς ποιο Rolex θα παίρνατε;  (Αναγνώστηκε 22689 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
Απ: Εσείς ποιο Rolex θα παίρνατε;
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουάριος 11, 2018, 22:18:41 μμ »
Η αλήθεια είναι πως ο καθένας έχει την άποψή του και διαφορετικές προτιμήσεις σε ρολόγια. Δεν υπάρχει σωστό/λάθος στο τί επιλέγει ο καθένας να κάνει τα λεφτά του και τί προτιμάει να φοράει στον καρπό του.
Άλλωστε (ξέρω επαναλαμβάνομαι), σε τυχαίο γκρουπ 100 ατόμων, τουλάχιστον οι 95 αδιαφορούν για το ΤΙ φοράς και αν είναι rolex/folex ή κάποιο rolex-homage της πλάκας απο κινέζικη εταιρεία που κάνει 20 ευρώ. Το ρολόϊ το παίρνεις και το φορας ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ και επειδή εσύ το γουστάρεις και θέλεις να το βλέπεις στον καρπό σου. Άντε και να το εκτιμήσουμε μερικοί με την ίδια τρελα αλλά ώς εκεί...
Οπότε το αν ο καθένας για τους ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ λόγους του πιστεύει οτι το ρολεξ (ή η εκάστοτε προς συζήτησην μάρκα) δεν αξίζει, δεν κάνει, δεν είναι vfm, δεν ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση των ευαίσθητων κοαλα ή οτι διαταράσει την ισσοροπία του σύμπαντος στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού κλπ κλπ, δεν χρειάζεται να το πάρει και κανείς δεν θα τον κατηγορήσει...όμως αυτό το "προσπαθώ να πείσω τους πάντες οτι δεν..", δεν το κατανοώ.
Ο άνθρωπος αποφάσισε με τα λεφτά που δουλεύει σκληρά για να βγάλει, να πάρει ένα ρόλεξ και η ερώτηση είναι "ποιό". Γιατί προσπαθείτε να τον πείσετε οτι δεν είναι σωστή επιλογή, βασισμένοι πάντα στα δικά σας κριτήρια?
Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ: δεν υπάρχει λάθος/σωστό, ούτε θα έρθει κανείς σπίτι σου να συ πεί "τι, δεν έχεις ρόλεξ/πανεραι/jlc/VC κλπ κλπ? Είσαι απαράδεκτος ρε φίλε".
Απλά αφού αποφάσισε να πάρει ρόλεξ, σεβαστείτε το οι διαφωνούντες και ή βοηθείστε τον να διαλέξει ή μην του χαλάτε την διάθεση λές και πάει να πάρει invicta που κάνει 5000!

Ωραια τα λες φιλτατε αλλα δε προσπαθει να πεισει κανενας κανεναν. Ολοι την αποψη μας λεμε και οπως βλεπεις ολο αυτο επικοδομητικο ειναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος pugman

• Sr. Member
  • Στο μεθαύριο ! ! !
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουάριος 11, 2018, 22:34:39 μμ »
Σας άκουσα ( διάβασα ) όλους με προσοχή κ λέω ( γράφω ) τα εξής:
Βασικά κακώς έγραψα στο νήμα αφού δεν με ενδιαφέρει η εταιρία κ ζητώ κ συγνώμη που έβγαλα το νήμα εκτός topic.
Τη rolex δε τη συμπάθησα ποτέ μου. Απο μικρός ακόμα οταν πρωτοείχα δει ρολόϊ της μου έκανε τόσο αρνητική εντύπωση ο κύκλωπας που κατατάχθηκε μέσα μου στα άσχημα του κόαμου. georgefl74 είσαι μακρυά για συνεδρία, τι λες θα μπορέσεις να αναλάβεις τη θεραπεία μου έστω μέσω skype?
Για το οικονομικό που αναφέρθηκε να πω οτι το μόνο ρολόι που έχω σκοπό να αγοράσω απο εδώ κ πέρα είναι το gs spring drive snowflake κ αυτό μόνο αν μου κάτσει το τζόκερ!
Το τελειώνω εδώ να μη χαλάω κ το νήμα.

Ευχαριστώ,
Φιλικά,
Αντώνης

(sent from my samsung smartphone using tapatalk)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
"Time you enjoy wasting, was not wasted." – John Lennon

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουάριος 11, 2018, 22:38:22 μμ »
Σας άκουσα ( διάβασα ) όλους με προσοχή κ λέω ( γράφω ) τα εξής:
Βασικά κακώς έγραψα στο νήμα αφού δεν με ενδιαφέρει η εταιρία κ ζητώ κ συγνώμη που έβγαλα το νήμα εκτός topic.
Τη rolex δε τη συμπάθησα ποτέ μου. Απο μικρός ακόμα οταν πρωτοείχα δει ρολόϊ της μου έκανε τόσο αρνητική εντύπωση ο κύκλωπας που κατατάχθηκε μέσα μου στα άσχημα του κόαμου. georgefl74 είσαι μακρυά για συνεδρία, τι λες θα μπορέσεις να αναλάβεις τη θεραπεία μου έστω μέσω skype?
Για το οικονομικό που αναφέρθηκε να πω οτι το μόνο ρολόι που έχω σκοπό να αγοράσω απο εδώ κ πέρα είναι το gs spring drive snowflake κ αυτό μόνο αν μου κάτσει το τζόκερ!
Το τελειώνω εδώ να μη χαλάω κ το νήμα.

Ευχαριστώ,
Φιλικά,
Αντώνης

(sent from my samsung smartphone using tapatalk)

Το εχω ξεχιλωσει και εγω συγνωμη και απο μεριας μου
Αντωνη απιστευτο καντραν το snowflake
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουάριος 11, 2018, 23:20:14 μμ »
Γιατι ζητατε συγνωμη βρε παιδια, αφου παντα η συζητηση θα περιστρεφεται και θα καταληγει στις δυο και μονο ανυπερβλητες εταιρειες, σεικο και ρολεξ.... 8) Οποτε no worries.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουάριος 11, 2018, 23:21:24 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tο ξαναπηρες Στεφανε?  ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουάριος 11, 2018, 23:24:57 μμ »
Εγινε τραμπα με τον Αγγελο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουάριος 12, 2018, 00:15:36 πμ »
.................. Το ρολόϊ το παίρνεις και το φορας ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ και επειδή εσύ το γουστάρεις και θέλεις να το βλέπεις στον καρπό σου. Άντε και να το εκτιμήσουμε μερικοί με την ίδια τρελα αλλά ώς εκεί........

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #127 στις: Φεβρουάριος 12, 2018, 00:16:40 πμ »
Εγινε τραμπα με τον Αγγελο.

Δεν υπάρχεις... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Φεβρουάριος 12, 2018, 00:17:25 πμ »
Γιωργο εγω που εφτασα στα 3 να κλεισω ραντεβου στο ιατρειο σου ???  :) :)

Να τα μας ! Τα έλεγα εγώ !  :D :D :D :D :D Αποκαλύπτονται  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Φεβρουάριος 12, 2018, 00:27:56 πμ »
..................Πάντως αν φτάσεις πολύ γρήγορα σε Rolex, ή θα ανέβεις κάποια στιγμή επίπεδο και θα πας παραπάνω (VC,AP,PP κλπ.) ή θα παρατήσεις γρήγορα το χόμπι.

....σωστά από μία πλευρά. ;)

....εγώ, από no name, πήγα σε Rolex, μετά SEIKO, μετά πάλι Rolex, + πάλι και άλλο SEIKO, και μετά από χρόνια, εκτός από κάποια CASIO, κλπ, στην  Vacheron. Και γύρισα τρέχοντας στην Rolex, όπου και παραμένω, πιστός, με πολλές όμως προσθήκες, από πλαστικούρες, SEIKO, CASIO, CITIZEN, κλπ, ειδικών εφαρμογών.

Ο fl74, τα λέει σωστά.  :) Απλώς, αν έχεις το μικρόβιο, δεν σταματας να ασχολείσαι ποτέ, ασχέτως αν αγοράζεις-πουλάς-ή παραμένεις στα διαθέσιμα.

Και αν οι τιμές ήταν λογικές, με χαρά θα ξανααγόραζα Rolex, αν και η προσδοκόμενη ( ....και αποδεδειγμένη ) διάρκειά τους, ξεπερνά πλέον το δικό μου προσδόκιμο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Φεβρουάριος 12, 2018, 02:08:11 πμ »
Να κανω εγω μια ερωτηση?Εχω π.χ λεφτα να παρω ενα καλο(ακριβο) αμαξι.Μου αρεσουν πολυ τα αμαξια και θελω κατι καλο.Επειδη υπαρχουν ενα σωρο χαζογκομενοι-νες επιδηξιομανεις σημαινει οτι και εγω δεν θα παρω αυτο που μου αρεσει?Συμφωνοι,με λιγοτερα λεφτα μπορω να παρω ενα Skoda Superb αντι για το A5 Sportback.Και τι εγινε?Επειδη κυκλοφορουν πολλες νεοπλουτες βιζιτες με Ferrari και Lamborgini δεν θα τις παρει ο πραγματικος λατρης?Ο ανθρωπος κανει το ρολοι και οχι το αντιστροφο

Δες το και ανάποδα όμως (δε καταλαβαίνω πως μπήκε το οικονομικό στη συζήτηση, κανείς δε μίλησε για λιγότερα λεφτά).
Ας πούμε πως το Rolex είναι μια Mercedes (που είναι και μια ορθολογική ταύτιση). Ας κάνουμε και μια υπόθεση εργασίας ότι είναι της τάξης των 60.000€. Ας πούμε ότι για τους δικούς μου λόγους δε γουστάρω τη Mercedes που έχει αγοράσει και η "κουτσή Μαρία", πιστεύεις πως αν διαθέσω 60.000€ δε θα βρω ένα αξιόλογο αυτοκίνητο (που δεν θα είναι Scoda, θα μπορούσε π.χ. να είναι ένα ωραιότατο Volvo), πρέπει σόνυ και καλά να πάρω Mercedes.
Αντίστοιχα αγαπητέ, δε θέλω να δώσω 8.000€ για ένα Rolex Sub, με αυτά τα λεφτά.... ουουουουου, έχω ένα σωρό επιλογές που και πολυτελείς θα είναι και θα αρέσουν ΣΕ ΕΜΕΝΑ (όπως αρέσουν σε πολλούς και διάφορους τα Rolex).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Φεβρουάριος 12, 2018, 03:25:54 πμ »
Στα Mercedes και τα Volvo θα βρείτε ατέλειες...!
Εδώ όχι....   

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Φεβρουάριος 12, 2018, 06:55:38 πμ »
Ακριβως αυτο λεω.Ανοιχτη αγορα εχουμε(ακομα) στην Ελλαδα και ο καθενας παιρνει οτι γουσταρει.Τωρα αν αυτο που γουσταρει το εχουν και μερικες βιζιτες δεν φταιει η εταιρια για αυτο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Φεβρουάριος 12, 2018, 07:55:00 πμ »
Να κανω εγω μια ερωτηση?Εχω π.χ λεφτα να παρω ενα καλο(ακριβο) αμαξι.Μου αρεσουν πολυ τα αμαξια και θελω κατι καλο.Επειδη υπαρχουν ενα σωρο χαζογκομενοι-νες επιδηξιομανεις σημαινει οτι και εγω δεν θα παρω αυτο που μου αρεσει?Συμφωνοι,με λιγοτερα λεφτα μπορω να παρω ενα Skoda Superb αντι για το A5 Sportback.Και τι εγινε?Επειδη κυκλοφορουν πολλες νεοπλουτες βιζιτες με Ferrari και Lamborgini δεν θα τις παρει ο πραγματικος λατρης?Ο ανθρωπος κανει το ρολοι και οχι το αντιστροφο

Δες το και ανάποδα όμως (δε καταλαβαίνω πως μπήκε το οικονομικό στη συζήτηση, κανείς δε μίλησε για λιγότερα λεφτά).
Ας πούμε πως το Rolex είναι μια Mercedes (που είναι και μια ορθολογική ταύτιση). Ας κάνουμε και μια υπόθεση εργασίας ότι είναι της τάξης των 60.000€. Ας πούμε ότι για τους δικούς μου λόγους δε γουστάρω τη Mercedes που έχει αγοράσει και η "κουτσή Μαρία", πιστεύεις πως αν διαθέσω 60.000€ δε θα βρω ένα αξιόλογο αυτοκίνητο (που δεν θα είναι Scoda, θα μπορούσε π.χ. να είναι ένα ωραιότατο Volvo), πρέπει σόνυ και καλά να πάρω Mercedes.
Αντίστοιχα αγαπητέ, δε θέλω να δώσω 8.000€ για ένα Rolex Sub, με αυτά τα λεφτά.... ουουουουου, έχω ένα σωρό επιλογές που και πολυτελείς θα είναι και θα αρέσουν ΣΕ ΕΜΕΝΑ (όπως αρέσουν σε πολλούς και διάφορους τα Rolex).

Ζούμε για να σε δούμε με ρολεξ στον καρπό, που θα πάει., Πες πες πες, θα βλέπεις ρολεξ στα όνειρα σου..  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Φεβρουάριος 12, 2018, 08:10:46 πμ »
Στα Mercedes και τα Volvo θα βρείτε ατέλειες...!
Εδώ όχι....   

Θα συμφωνησω μαζι σου . Σ αρεσει το hulk ?? Ειναι πολυ ομορφο Rolex

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions