Λοιπον παιδια ειναι απο τις τελευταιες φορες που γραφω πριν κανω την επιλογη μου... Αφησα και προκαταβολη απλα ακομα δεν ξερω για ποιο?
1. Εκανα την καρδια μου πετρα για να υπερβω το μπαζτετ και την πηρα την αποφαση οτι ΟΚ θα τα δωσω τα λεφτα για τουντορ, μπηκα να φανταδτεθτε αποφασισμενος για αυτο αλλα και παλι που το φορεσα σημερα δεν μου καθοταν με τιποτα στο χερι ρε γ@@@@... Δεν με ενθουσιασε, πως να το πω? Το κοιταω, το ξανακοιταω (κοκκινο) και λεω " να δωσω 2900 για κατι που δεν με τρελαινει? Μου χτυπαει καπως...!
2.Απο την αλλη το carrera το μπλε πουληθηκε οποτε με ευκολια παω στο aquaracer χωρις ενδοιασμους μαυρο η μπλε τα οποια μου αρεσουν και μου καθονται ωραια στο χερι, το πληρωνω 1900 κι με 1K παιρνω και του κουνιαδου μου, το οποιο επισης μου αρεσει πολυ!
Εχω ολη την καλη διαθεση να παρω το τουντορ αλλα οχι αν δεν μου κατσει καλα! Και ας ειναι ρολογαρα οπως ολοι λενε!
Εγώ θα έλεγα ότι αφού δεν είσαι του σπορ και το μόνο σου κριτήριο για το πόσο καλό είναι ένα ρολόι είναι το πόσα κάνει έχεις δυο επιλογές..
Να πάρεις ένα ρολόι με πολύ καλό value for money για 350-400 και με αυτό στον καρπό να μπαίνεις στα μαγαζιά και να αξιολογείς πιο στα μάτια σου αξίζει τη διαφορά χρημάτων
https://www.seiyajapan.com/products/s-sarb033
Θα παρω και ενα seiko καποια στιγμη! Οσο αναφορα τα σπορ ρολογια μου αρεσουν... δεν ειπα εγω οτι δε μου αρεσουν! Και κριτιριο μου ειναι στα λεφτα που δινω να παρω κατι ομορφο και αξιολογο... Η ομορφια φυσικα ειναι υποκεινενικη αλλα νομιζω η μαζα συμφωνει!
εαν ειναι να δωσεις 2 χιλιαρικα τοτε βαλε αλλα 3 χιλιαρικα να γινουν 5 για να παρεις κατι προς το μετριο τουλαχιστον.. εκανες που εκανες υπομονη μην παρεις της πλακας ρολοι.....

Πολυ ευστοχο σχολιο!