Αποστολέας Θέμα: Δοκιμη rolex submariner ceramic.  (Αναγνώστηκε 21180 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
Δοκιμη rolex submariner ceramic.
« στις: Αύγουστος 09, 2017, 12:20:40 μμ »
Σημερα το πρωι ηρθε ενας κυριος πελατης στο μαγαζι μου ...Γνωριστηκαμε αρκετα απο Ιωαννινα ειναι ο κυριος και το βλεμμα μου επεσε πανω στο ρολοι του..Rolex submariner ceramic date.Αφου πηρα την αδεια του να το επεξεργαστω οπου με αφησε μαλιστα με μεγαλη ευχαριστηση.
 Ξερω οτι ανοιγοντας αυτο το θεμα και με αυτα που θα πω θα με πυροβολησουν αρκετοι αλλα ειλικρινα δεν με ενδιαφερει..Ελευθερια λογου εχουμε και παντα προσωπικη μου αποψη..
 Να πω την αληθεια?ωραια το επεξεργαστηκα το δοκιμασα αρκετη ωρα..ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ αυτο το ρολοι να κοστιζει 7000 ευρω και βαλε!
Πολλοι θα πουνε εδω μεσα οτι επειδη εχω homage ειμαι και πολεμιος της ρολεξ!Οχι παιδια..ωραιο ρολοι φοβερη ποιοτητα βαρυ αλλα συγνωμη οχι για 7000 ευρω και βαλε..Ειλικρινα μου εφυγε η περιεργεια εντελως ...Δεν αξιζει για μενα να δωσει κανεις τοσα χρηματα για ενα ρολοι..ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!
Τωρα τα περι μεταπωλησης και να το αφησω στα εγγονια του τα βρισκω ψιλα γραμματα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμη rolex submariner ceramic.
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 09, 2017, 12:28:14 μμ »
Σημερα το πρωι ηρθε ενας κυριος πελατης στο μαγαζι μου ...Γνωριστηκαμε αρκετα απο Ιωαννινα ειναι ο κυριος και το βλεμμα μου επεσε πανω στο ρολοι του..Rolex submariner ceramic date.Αφου πηρα την αδεια του να το επεξεργαστω οπου με αφησε μαλιστα με μεγαλη ευχαριστηση.
 Ξερω οτι ανοιγοντας αυτο το θεμα και με αυτα που θα πω θα με πυροβολησουν αρκετοι αλλα ειλικρινα δεν με ενδιαφερει..Ελευθερια λογου εχουμε και παντα προσωπικη μου αποψη..
 Να πω την αληθεια?ωραια το επεξεργαστηκα το δοκιμασα αρκετη ωρα..ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ αυτο το ρολοι να κοστιζει 7000 ευρω και βαλε!
Πολλοι θα πουνε εδω μεσα οτι επειδη εχω homage ειμαι και πολεμιος της ρολεξ!Οχι παιδια..ωραιο ρολοι φοβερη ποιοτητα βαρυ αλλα συγνωμη οχι για 7000 ευρω και βαλε..Ειλικρινα μου εφυγε η περιεργεια εντελως ...Δεν αξιζει για μενα να δωσει κανεις τοσα χρηματα για ενα ρολοι..ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!
Τωρα τα περι μεταπωλησης και να το αφησω στα εγγονια του τα βρισκω ψιλα γραμματα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 09, 2017, 12:34:02 μμ »
Ο νόμος προσφοράς-ζήτησης,έτσι πάει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xrhstosaa

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 09, 2017, 12:37:32 μμ »
george_ χαααχαχαχαχαχαχχχαχχαχχαχα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 09, 2017, 12:39:51 μμ »
george_ χαααχαχαχαχαχαχχχαχχαχχαχα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 09, 2017, 12:46:31 μμ »
Τι σε χαλαει φίλε george?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 09, 2017, 12:51:37 μμ »
Η εμμονη τους,να καταστρεψουν την Ελλαδα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 09, 2017, 13:04:13 μμ »
Η εμμονη τους,να καταστρεψουν την Ελλαδα!
μη φοβασαι ..η Ελλαδα καταστραφηκε απο αυτους που παιρνανε δανεια καταναλωτικα για να φορεσουν ενα submariner φιλε Γιωργο ενω στο σπιτι δεν ειχαν σωβρακο να φορεσουν..και στο τελος τους χαρισαν και τα δανεια οι αχρηστοι που μας κυβερνουνε ενω ο μεροκαματιαρης με ενα στεγαστικο δανειο τραβαει γολγοθα..
Ασχετα αυτα που εγραψα με το θεμα οπωε ασχετα ειναι και αυτα που εγραψε και ο φιλος george
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 09, 2017, 13:06:44 μμ »
Δεν σου αρεσουν τα Rolex pafis,αλλα αγοραζεις την κοπια τους που περναει για το αυθεντικο,ολα καλα ,μας ψεκαζουν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 09, 2017, 13:08:37 μμ »
Δεν σου αρεσουν τα Rolex pafis,αλλα αγοραζεις την κοπια τους που περναει για το αυθεντικο,ολα καλα ,μας ψεκαζουν
εισαι εκτος θεματος φιλε μου εαν το καταλαβαινεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 09, 2017, 13:11:34 μμ »

Συμφωνώ απόλυτα.!!!

Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι οι κάτοχοι της συγκεκριμένης μάρκας σε μεγάλο ποσοστό δεν το αγοράζουν με το σκεπτικό που ο υπόλοιπος κόσμος αγοράζει ρολόγια.
Δεν αγοράζουν ρολόι αλλά επένδυση - κόσμημα - κύρος....Πράγματα που ο περισσότερος κόσμος δεν ψάχνει να τα βρει σε ένα ρολόι αλλά αλλού...
Λογικό λοιπόν είναι να υπεραμύνονται των επιλογών τους ;)
Το τελευταίο που χρησιμοποιούν από τις χρήσεις του ρολογιού είναι η ένδειξη της ώρας.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 09, 2017, 13:14:09 μμ από leon »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 09, 2017, 13:11:52 μμ »
Δοκιμασες το Rolex πελατη σου,για να φτασεις να μας πεις για αλλη μια φορα,δεν αξιζουν τα λεφτα τους
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 09, 2017, 13:12:18 μμ »
Φίλε Αποστόλη, συμφωνώ ότι μπορεί να μην αξίζει τα 7 χιλιάρικα, όπως λες κι εσύ (αν και θέλει πολύ συζήτηση).
Ποσο πιστεύεις, έτσι όπως το είδες και με τη μέχρι τώρα εμπειρία σου, ότι αξίζει να δώσει κανείς για αυτό το ρολόι;

Κράτα επίσης και στην άκρη του μυαλού σου ότι μπορεί να ήταν ρεπλικα (ναι, ξέρω, αποκλειεται και μου είπε από που το αγόρασε και αυτός έχει πάρα πολλά λεφτά κτλ. κτλ.)!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 09, 2017, 13:15:46 μμ »
Η διορθωση,ερχεται απο την ιδια την αγορα.Δεν δεχομαι ομως να μας λεει ο παφις που αγοραζει κατα κορον αντιγραφα Ρολεξ,να μιλα με απαξιωτικα λογια για το αυθεντικο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 09, 2017, 13:21:15 μμ »

Και κάτι άλλο, που δυστυχώς δεν το τηρώ ούτε και εγώ:
Οποιαδήποτε αναφορά, θετική αρνητική, μόνο όφελος προσφέρει στην εκάστοτε διαφημιζόμενη εταιρεία.

Α Π Α Ξ Ι Ω Σ Η και μόνο.
Ας καταλάβουμε ότι είναι στοχευμένη η οποιαδήποτε κόντρα - αντιπαράθεση γιατί εξυπηρετεί πάντα την εκάστοτε σχολιαζόμενη εταιρεία.

Μην παίζουμε το παιχνίδι τους...
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 09, 2017, 13:36:16 μμ από leon »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions