Αποστολέας Θέμα: Δοκιμη rolex submariner ceramic.  (Αναγνώστηκε 21160 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

leon

• Επισκέπτης
Απ: Δοκιμη rolex submariner ceramic.
« Απάντηση #150 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 23:41:25 μμ »
.......και την μεταπωλητικη αξια ενος ρολογιου αν συμπεριλαβουμε οτι στο μελλον ενα ακριβο ρολοι μπορει να θεωρηθει μια οικονομικη σανιδα σωτηριας για την οικογενεια του!

Αν υπάρχει ανθρωπος που πιστεύει ότι ".... στο μελλον ενα ακριβο ρολοι μπορει να θεωρηθει μια οικονομικη σανιδα σωτηριας για την οικογενεια του !...", ή έχει ρολόι από διαμάντια, πχ, ή είναι παντελώς άσχετος.

Πόσο μπορεί να πουλήσει κανείς ένα, έστω και σχετικά ακριβό ( ...για τα μέσα δεδομενα ) ρολόι ?

2-5-10.000 ?

Δεν νομίζω 'οτι αυτό το ποσό θεωρείται "σανιδα σωτηριας ". Λύση απελπισίας, ίσως.   :'(

Δεν ισχύει πάντα ότι για να βγάλω ένα καλό κέρδος μεταπουλώντας ένα ρολόι ότι θα το έχω αγοράσει και σχετικά ακριβά.Σίγουρα παίζει ρόλο μεταξύ των άλλων και ο χρόνος μεταπώλησης σε σχέση με την αγορά του .

Και ναι, ορισμένες φορές η πώληση ενός ρολογιού στο εύρος των 5 με 10.000 ευρώ, ασχέτως αν θεωρητικά κερδίζει ή όχι ο πωλητής, πολλές φορές είναι σανίδα σωτηρίας. Για τα ακριβά ρολόγια κυρίως (για τα φθηνά δεν μας νοιάζει και τόσο) , το ζητούμενο είναι αν με την πάροδο του χρόνου κρατάνε αναλογικά την αξία τους.Αν δηλαδή σε περίπτωση μεταπώλησης ο ιδιοκτήτης τους δεν μπει μέσα.Και είναι πρόβλημα όσων αγοράζουν ακριβό από το υστέρημά τους και όχι όσων έχουν "διαρκή" οικονομική άνεση.

Πήγαινε πλήρωσε με ένα ακριβό ρολόι χρέη σου σε εφορία, τράπεζες, ΙΚΑ κλπ...Με τα χρήματα όμως που θα εισπράξεις από την πώλησή του, άσχετα αν έχεις κερδίσει ή όχι, θα μπορέσεις να πιαστείς από την σανίδα που λέγεται ρολόι αξίας κάποιων χιλιάδων ευρώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 01, 2017, 23:47:39 μμ από leon »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Σεπτέμβριος 02, 2017, 02:19:19 πμ »

Εγω δε λεω οτι θα εχει στο μυαλο του κατα τη δοαρκεια της αγορας του την "εννοια σανιδα σωτηριας"[/b] αλλα πολυ απλα καποιος μπορει να ειχε την ευκαιρια πριν 3-4 χρονια να παρει ενα ρολεξ κουτα με 6-7K (οπως και αν το πηρε, μισα η πεθερα-μισα αυτος? Ειχε τρελα και το πηρε, τεσπα δεν εχει σημασια) και ξαφνικα η ζωη του γυρναει την πλατη και θελει επειγοντως λεφτα γιατι περιμενει ενα παιδι και η κλινικη με το ιατρο βγαινουν 3K... Και δεν εχει ουτε ευρω στην ακρη γιατι πριν ενα χρονο το ικα τοκ χρεωσε 30K και εβγαλε οτι λεφτα ειχε στην ακρη και τα εδωσε. . Δε θα μπορεσει να το δωσει 3-4Κ? Υποθετικα παντα μιλαω με παραδειγματα αλλα περιπτωσεις που δεν ειναι απιθανο να συμβουν...

Αυτο δε θεωρειται σανιδα? Σωτηριας μπορει οχι αλλα εστω σανιδα που επιπλεει και δε βουλιαζει, ναι θα ελεγα!

Εχεις δίκιο σε αυτό που λές, αλλά στην δική μου αντίληψη, 3.0 Κ, δεν είναι "σωτηρία". Ουτε τα 10.0 που λέει ο Χάρης. Και το ιστίο θα είναι από τα τρία το ..................υψηλότερο.  :(

Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις, που ακόμα και 500 Ε μπορεί να σε "σώσουν", αλλά δεν αγοράζεις ποτέ, έχοντας κατά νου την μεταπωληση.

Και αν φθάσεις να πουλήσεις ρολόι για να επιπλεύσεις, τα μαντάτα είναι ..............μαύρα.  :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Σεπτέμβριος 02, 2017, 23:40:45 μμ »
Αφου ετσι λενε οι περισσοτεροι... Προσωπικα εγω δεν υιοθετω! Απλα δινω επιχειρηματα σε καποιον που θεωρει οτι δεν αξιζει να καταλαβει οτι στην πραγματικοτητα αξιζει...

Η λεξη "προφανως" ηταν που στα χαλασε...
Το διορθωνω αμεσως!

οπως λενε οι περισσοτεροι και προφανως εχουν δικιο!

...και όπως έλεγε και ένα παλιό ανέκδοτο: ",,,ξαφνικά σηκώνεται η γιαγιά μου από το τραπέζι, πιάνει τους Finacial Times του πατέρα μου και βγαίνει από το δωμάτιο. Αλλά.... η γιαγιά μου δε γνωρίζει Αγγλικά! Προφανώς πήγαινε για χέσιμο!"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions