Αποστολέας Θέμα: Δοκιμη rolex submariner ceramic.  (Αναγνώστηκε 21201 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμη rolex submariner ceramic.
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 09, 2017, 15:16:46 μμ »
Rolex και ξερο ψωμι απο τον Αποστολη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα φίλε μου από Σαλονικα..θα σε επισκεφτω κάποια στιγμή! Να χαρείς το rolex με υγεία! Φυσικά και ο καθένας χαλάει τα χρήματα του όπου γουστάρει!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 09, 2017, 15:25:37 μμ »
Rolex και ξερο ψωμι απο τον Αποστολη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Καλησπέρα φίλε μου από Σαλονικα..θα σε επισκεφτω κάποια στιγμή! Να χαρείς το rolex με υγεία! Φυσικά και ο καθένας χαλάει τα χρήματα του όπου γουστάρει!
Αποστολη πανω απο ολα υγεια. Μαλλον εγω θα ερθω πιο νωρις στο Μετσοβο. Μονο κανονισε τη πορεια σου...μη μου ζητησεις να περιεργαστεις το hulk και μετα ποσταρεις εδω τι μαλακια εκανε ο.Αγγελος που το πηρε ο αληθινος ρολογοφιλος δε κολλαει με τις μαρκες...4 μερες φοραω το grail μου και ηδη λιγουρευομαι το blumo και ενα vintage omega. Αρρωστια...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 09, 2017, 17:12:25 μμ »
K pafis δεν είμαι και ψυχολόγος αλλά κάτι μου λέει ότι τα γράφεις μήπως και τα πιστέψεις...! Είμαι σίγουρος ότι αν σου πέσουν λεφτά κάποια στιγμή, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να αγοράσεις ένα sub..! Πέρα από αυτό όμως σε forum ρολογιών βρισκόμαστε και τα μηχανικά Ελβετικά Ρολόγια είναι είδος πολυτελείας.. άρα και πανάκριβα...! Αν είναι να μιζεριαζουμε υπάρχουν άλλα forum..! Εδώ το δικό μου...  6.800 τιμή καταλόγου...  6.500 το πήρα και θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ...!
Δεν έχω μετανιώσει ούτε σεντ σε αντίθεση με πολύ φτηνότερα ρολογια τα οποία έχω πάρει στο παρελθόν..!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 09, 2017, 17:17:05 μμ »
Ρε παιδιά έχει καταλάβει κανείς τι έχω γράψει? Τονίζω ξανά και ξανά ότι κανένα ρολόι δεν αξίζει αυτά τα χρήματα...7000 ευρώ!!! Όχι μόνο η ρολεξ αλλά καμιά μάρκα! Τώρα εάν είχα πολλά χρήματα σαφώς και θα είχα στη κατοχή μου ακριβά ρολόγια και αμάξια....το θέμα είναι να μου πει κάποιος γιατι αξίζει 7000 ευρώ ένα ρολεξ? Και μη μου αναφέρει μόνο τη μεταπώληση..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 09, 2017, 17:29:10 μμ »
Γιατί αγοράζεις τα αντίγραφα ,τότε?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Αύγουστος 09, 2017, 17:35:17 μμ »
Γιατί αγοράζεις τα αντίγραφα ,τότε?
στη κατοχη μου ενα homage εχω ...αλλα νομιζω οτι η καθε συλλογη εδω μεσα εχει και ενα homage..αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση παλι εχει το ενα με το αλλο!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Αύγουστος 09, 2017, 17:41:42 μμ »
Ρε παιδιά έχει καταλάβει κανείς τι έχω γράψει? Τονίζω ξανά και ξανά ότι κανένα ρολόι δεν αξίζει αυτά τα χρήματα...7000 ευρώ!!! Όχι μόνο η ρολεξ αλλά καμιά μάρκα! Τώρα εάν είχα πολλά χρήματα σαφώς και θα είχα στη κατοχή μου ακριβά ρολόγια και αμάξια....το θέμα είναι να μου πει κάποιος γιατι αξίζει 7000 ευρώ ένα ρολεξ? Και μη μου αναφέρει μόνο τη μεταπώληση..
Φίλε μου σε αυτό που λες αντικειμενικα αν το θες δεν έχεις άδικο...οι περισσοτεροι που συναναστρέφομαι στην πραγματική ζωή έχουν ακριβως αυτη την άποψη!Ξέρεις όμως ποια ειναι η διαφορά σας???Κανείς από αυτούς δεν έχει μπει στη διαδικασία να γραφτεί σε ενα ωρολογιακό φόρουμ αφου ειναι ενα αντικείμενο που δεν το κατανοεί....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Αύγουστος 09, 2017, 17:45:11 μμ »
7000 φτανει το ρολοι σε σενα Αποστολη. Μη ξεχνας οτι οι μπουτικ της ρολεξ ειναι στους πιο ακριβους δρομους της καθε πολης....τα ενοικια...την υπεραξια που αγοραζεις...τα εκατομυρια ευρω που δεινει η ρολεξ σε διαφημηση...μελετες...ελβετικους μισθους...μπλα..μπλα...ουσιαστικα μιλαμε για ενα μικρο εργο τεχνης. Πληρωνεις αλλα πραγματα..σκεψου ενα πατεκι που κανει 60 και 80 χιλιαδες!! Τα αξιζει? Ποιος ξερει??

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Αύγουστος 09, 2017, 17:46:43 μμ »
Ειναι πολλα παφις τα 7.000 για το αυθεντικο,αλλα θελω την αιγλη της Ρολεξ και αγοραζω το αντιγραφο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος SHMAIOFOROS

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Αύγουστος 09, 2017, 18:13:45 μμ »
 :) :) :) :) Φίλε K.pafis, όταν λες ότι το δοκίμασες το sub...
Την στεφάνη την γύρισες...;;;
Την κορώνα την ξεβιδο-βίδωσες...;;;
Ώρα ρύθμισες...;;;
Το μπρασελέ το μικρο-μεγάλωσες...;;;
Δεν ένιωσες σα να είναι χρηματοκιβώτιο...;;;
Αν όχι...
Είπαμε...γούστα είναι αυτά...!!! :) :) :) :) :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κάθε δευτερόλεπτο αλλάζουν: ο χρόνος, ο άνεμος, η τύχη και η γυναίκα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Αύγουστος 09, 2017, 18:20:31 μμ »
Πολλες μικρες λεπτομερειες,δες την ομαλη κινηση του δευτερολεπτοδεικτη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dasimo

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Αύγουστος 09, 2017, 18:50:45 μμ »
Το περιεργάστηκες εξωτερικά. Εσωτερικά είναι χειροποίητο (συναρμολόγηση βέβαια) που και πάλι δεν δικαιολογεί την τιμή του σε καμία περίπτωση. Ισως όμως ένα Ρολεξάκι είναι το μόνο κοινό που μπορούμε να έχουμε κοινό με πολλούς ακόμη και μεγιστάνες , ίσως είναι το μόνο πολυτελές πράγμα που μπορούμε να αποκτήσουμε στην ζωή μας τελικά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #42 στις: Αύγουστος 09, 2017, 19:48:10 μμ »

Αποστόλη πρέπει να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω. Ή
α) κανένα ρολόι δεν αξίζει αυτά τα χρήματα...7000 ευρώ!!!
ή
β) εάν είχα πολλά χρήματα σαφώς και θα είχα στη κατοχή μου ακριβά ρολόγια και αμάξια

Ειδάλλως ότι γράφεις ακούγεται σαν το κλασικό 'μαμώ την ατυχία μου που δεν γεννήθηκα πλούσιος να έχω ακριβά ρολόγια και αμάξια'

Δεν σημαίνει ότι κάποιος που είναι πλούσιος ντε και καλά συγκινείται από ακριβά ρολόγια.

Ο Bill Gates φοράει ρολόι των 10$
http://www.politico.com/story/2014/09/bill-gates-secrets-111425

Ο Steve Jobs έκανε διάσημο αυτό
https://www.hodinkee.com/articles/seiko-steve-jobs-watch-limited-edition

Και ο Zuckenberg δεν φοράει ρολόι ή ακριβά ρούχα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αύγουστος 09, 2017, 19:53:54 μμ »

Αποστόλη πρέπει να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω. Ή
α) κανένα ρολόι δεν αξίζει αυτά τα χρήματα...7000 ευρώ!!!
ή
β) εάν είχα πολλά χρήματα σαφώς και θα είχα στη κατοχή μου ακριβά ρολόγια και αμάξια

Ειδάλλως ότι γράφεις ακούγεται σαν το κλασικό 'μαμώ την ατυχία μου που δεν γεννήθηκα πλούσιος να έχω ακριβά ρολόγια και αμάξια'

Δεν σημαίνει ότι κάποιος που είναι πλούσιος ντε και καλά συγκινείται από ακριβά ρολόγια.

Ο Bill Gates φοράει ρολόι των 10$
http://www.politico.com/story/2014/09/bill-gates-secrets-111425

Ο Steve Jobs έκανε διάσημο αυτό
https://www.hodinkee.com/articles/seiko-steve-jobs-watch-limited-edition

Και ο Zuckenberg δεν φοράει ρολόι ή ακριβά ρούχα.
ξανα γραφω για να καταλαβεις φιλε μου...Δεν πιστευω οτι κανενα ρολοι αξιζει 7000 ευρω και βαλε!ειναι καθαρα αξεσουαρ ρολοι που απευθυνεται σε πλουσιους...Τωρα εαν ημουν και εγω φραγκατος (οχι οτι δεν μπορω να αγορασω ενα ρολεξ..απλα δεν θελω το θεωρω υπερβολη)τοτε ποιος ξερει!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #44 στις: Αύγουστος 09, 2017, 20:41:20 μμ »
Φίλε μου σε αυτό που λες αντικειμενικα αν το θες δεν έχεις άδικο...οι περισσοτεροι που συναναστρέφομαι στην πραγματική ζωή έχουν ακριβως αυτη την άποψη!Ξέρεις όμως ποια ειναι η διαφορά σας???Κανείς από αυτούς δεν έχει μπει στη διαδικασία να γραφτεί σε ενα ωρολογιακό φόρουμ αφου ειναι ενα αντικείμενο που δεν το κατανοεί....
H πιο σωστή τοποθέτηση που διάβασα...
Αφού δεν το καταλαβαίνεις γιατί ασχολείσαι, ρε Αποστόλη;

Συνήθως αποφεύγω να λέω σε άσχετους πόσο πήρα τα Ω μου, ακόμα κι αν με ρωτήσουν, γιατί δε θα με καταλάβουν και θα με θεωρήσουν τρελό ή ηλίθιο...
Σε συνάντηση τoυ φόρουμ, όμως, δε νομίζω να με έλεγε κανένας τρελό ή ανόητο γιατί έδωσα 2k να πάρω moon. Γιατί; Γιατί ξέρουν και καταλαβαίνουν.

Κι εγώ δε θα έδινα πάνω από 150€ για να πάρω homage sub, ένα Steinhart πχ, αλλά τους καταλαβαίνω αυτούς που το κάνουν γιατί τα λεφτά τους τα αξίζουν για αυτό που προσφέρουν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions