Αποστολέας Θέμα: Αρνητικά σημεία του Moon Watch - Υπάρχουν;  (Αναγνώστηκε 38601 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dasimo

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αρνητικά σημεία του Moon Watch - Υπάρχουν;
« Απάντηση #255 στις: Μάιος 28, 2017, 08:18:16 πμ »
Εγώ θα μιλήσω για το δικό μου "μαϊμού" moonwatch , η αλλιώς το moonwatch που θα φορούσαν σήμερα αν πήγαιναν ακόμη στο διάστημα ! Έχω το Speedmaster automatic η reduced 3510.50 το ρολόι αυτό έλυσε κάποια προβλήματα καθημερινότητας του αρχικού moonwatch και παρότι ήταν κατά την εισαγωγή του σαν μοντέλο το ίδιο ακριβό με το "original" απλά στην συνέχεια δεν ανέβαινε με αποτελέσματα κάποια στιγμή η διαφορά στην τιμή να αγγίζει περίπου τα χίλια ευρώ (ενδεικτικά εγώ το πήρα το 2006 1600 ευρώ έναντι 2500 ευρώ που έκανε το κανονικό και 1600 επίσης έκανε το απλό seamaster 300m ). Στην έκδοση αυτή η Omega έλυσε δυο προβλήματα. Το πρώτο ήταν το μέγεθος όπου από 42 mm έπεσε στα 40mm (μετρημένα και τα δυο με δικό μου παχύμετρο στην διάσταση 2-7 ) . Το μέγεθος τότε δεν ήταν όπως σήμερα, τα μεγάλα ρολόγια δεν ήταν τόσο ποθητά όσο σήμερα και εγώ παρότι κοντός δεν είμαι ούτε πολύ μικρό καρπό έχω , έχω οροφή τα 42mm (με μόνη εξαίρεση ένα ρολόι που μάλλον θα αποκτήσω κάποια στιγμή το B super ocean heritage 46). Το δεύτερο πρόβλημα από αυτά που αναφέρθηκαν είναι το κούρδισμα . Εγώ πιστεύω ότι το κούρδισμα είναι γοητεία, μυσταγωγία , αλλά πολλοί διαφωνούν.....το automatic το έλυσε αυτό με την omega 3220 . Το τρίτο πρόβλημα που πολλοί αναφέρουν είναι το μπρασελε. Αρκετά βαρύς για καθημερινή και ίσως παραπάνω brushed από όσο κάποιοι θα ήθελαν για πιο dressy καταστάσεις. Το reduced παρότι προσφέρει ένα μπρασελέ που στην αρχή νομίζεις ότι είναι ψεύτικο , αποδυκνυεται μετά από χρόνια χρήσης ότι είναι πιο ανθεκτικό από βράχο. Το τρίτο πρόβλημα που είναι το hesalite λύθηκε από μια μετέπειτα έκδοση του reduced που έμεινε πολύ λίγα χρόνια στην παραγωγή μέχρι την οριστική κατάργηση του μοντέλου το 2010. Νομίζω ότι σήμερα το moonwatch δεν έχει λάθος που λέμε. Όσο μεγάλο χρειάζεται στα 42 , όσο βαρύ πρέπει, με μια ιστορία που δεν έχει άλλο, με κρύσταλλο (η hesalite αν θέλεις το original dome blurry looks , μην σε προβληματίζει άμα πάθει κάτι αλλάζει με 50 ευρώ και από γρατζουνιές αντέχει αρκετό τρίψιμο πριν παραδώσει πνεύμα) .  Το κούρδισμα παραμένει περισσότερο σαν αναφορά στην παράδοση , εμένα προσωπικά θα με γοήτευε αν είχα κούρδισμα καθημερινά.....θα ήταν κάτι σαν take a break.

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #256 στις: Μάιος 28, 2017, 10:22:28 πμ »
Εγώ θα μιλήσω για το δικό μου "μαϊμού" moonwatch , η αλλιώς το moonwatch που θα φορούσαν σήμερα αν πήγαιναν ακόμη στο διάστημα !
Καλημέρα. Αυτό που το στηρίζεις και το γράφεις; Πάλι κούρδισμα θα ήθελε ο ρότορας δε δουλεύει χωρίς βαρύτητα... ::)

Επίσης υποθέτω οτι επέλεξες το 3510.50 λόγω τιμής, αφού από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι θα προτιμούσες το moon. Ή καταλαβαίνω λάθος;

Το 3510.50 είναι πάντως ένα πολύ ωραιο ρολόι για καθημερνό, ίσως πιο ευκολοφόρετο από το moon.
Αλλά είναι speedmaster.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Μάιος 28, 2017, 13:18:33 μμ »
Round 12...fight!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #258 στις: Μάιος 28, 2017, 13:29:56 μμ »
Πολύ μ αρέσει το 3510,κλασσάτο ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dasimo

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Μάιος 28, 2017, 23:08:15 μμ »
Εγώ θα μιλήσω για το δικό μου "μαϊμού" moonwatch , η αλλιώς το moonwatch που θα φορούσαν σήμερα αν πήγαιναν ακόμη στο διάστημα !
Καλημέρα. Αυτό που το στηρίζεις και το γράφεις; Πάλι κούρδισμα θα ήθελε ο ρότορας δε δουλεύει χωρίς βαρύτητα... ::)

Επίσης υποθέτω οτι επέλεξες το 3510.50 λόγω τιμής, αφού από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι θα προτιμούσες το moon. Ή καταλαβαίνω λάθος;

Το 3510.50 είναι πάντως ένα πολύ ωραιο ρολόι για καθημερνό, ίσως πιο ευκολοφόρετο από το moon.
Αλλά είναι speedmaster.

Το βασικό μου επιχείρημα είναι ο ροτορας και πιστεύω ότι τελικά το μέγεθος με κυριότερο το προφίλ του ρολογιού το κάνει πιο εύχρηστο. Κακά τα ψέμματα το moon watch δεν είναι το 3510. Ο βασικός λόγος που πήρα το 3510 ήταν ότι ήθελα ένα πιο dressy ρολόι λόγω καθημερινού κοστουμιού και το brushed θέμα του original δεν μου καθόταν καλά. Μετά από έντεκα χρόνια όποτε φοράω το 3510 εντυπωσιάζομαι και εντυπωσιάζει στο χέρι μου . Δείχνει πολύ κομψό και ενώ όλοι βλέπουν ένα moon watch η διακριτικότητα του το κάνει να κερδίζει. Εντύπωση δημιουργεί η ποιότητα κατασκευής του με τις γυαλισμένες και brushed λεπτομέρειες να είναι όπως την πρώτη μέρα. Για να είμαι δίκαιος το 2010 το ρολόι πέρασε γενικό σέρβις στην ωμέγα Ελβετία και γύρισε στην κυριολεξία αγνώριστο καλύτερο από καινούργιο γιατί το Dubois Depraz chrono module δεν έκανε σωστό reset όποτε και προς τιμήν τους μου είπαν να το φτιάξουν και να του κάνουν free service , free of charge. Ένταξει , κράτησε τρεις μήνες όλη η διαδικασία αλλά πήρα πίσω ένα αγνώριστο ρολόι. Χίλια μπράβο στην ωμέγα.
Wears smaller από 40 και πλέον επειδή όλοι κυκλοφορούμε με κεσεδάκια στο χέρι κερδίζει με το καλημέρα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Μάιος 28, 2017, 23:42:44 μμ »
..........Για να είμαι δίκαιος το 2010 το ρολόι πέρασε γενικό σέρβις στην ωμέγα Ελβετία και γύρισε στην κυριολεξία αγνώριστο καλύτερο από καινούργιο γιατί το Dubois Depraz chrono module δεν έκανε σωστό reset όποτε και προς τιμήν τους μου είπαν να το φτιάξουν και να του κάνουν free service , free of charge. Ένταξει , κράτησε τρεις μήνες όλη η διαδικασία αλλά πήρα πίσω ένα αγνώριστο ρολόι. Χίλια μπράβο στην ωμέγα.

.... ???

α. Ελβετία
β. δεν έκανε σωστό reset
γ.ενταξει , κράτησε τρεις μήνες 

για αυτά πρέπει να πούμε "Χίλια μπράβο στην ωμέγα." ? ? 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος dasimo

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Μάιος 29, 2017, 00:02:45 πμ »
Να θυμίσω απλά ότι ήμουν εκτός εγγύησης . Επειδή είχε ξανά συμβεί αμέσως μετά την αγορά του ρολογιού και όταν εμένα Ελβετία , όταν είχα πλέον γυρίσει Ελλάδα δέχτηκαν αμέσως να το ξαναφτιάξουν όταν χάλασε εκτός εγγύησης. Τα χίλια μπράβο βεβαίως είναι επειδή το ρολόι μπήκε για συγκεκριμένο πρόβλημα και επέστρεψε πίσω σαν καινούργιο, και μάλιστα με αυτοκόλλητα και προστασία Καινούργιου ρολογιού.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Μάιος 29, 2017, 00:17:06 πμ »
Να θυμίσω απλά ότι ήμουν εκτός εγγύησης . Επειδή είχε ξανά συμβεί αμέσως μετά την αγορά του ρολογιού και όταν εμένα Ελβετία , όταν είχα πλέον γυρίσει Ελλάδα δέχτηκαν αμέσως να το ξαναφτιάξουν όταν χάλασε εκτός εγγύησης. Τα χίλια μπράβο βεβαίως είναι επειδή το ρολόι μπήκε για συγκεκριμένο πρόβλημα και επέστρεψε πίσω σαν καινούργιο, και μάλιστα με αυτοκόλλητα και προστασία Καινούργιου ρολογιού.

Ειναι χρήσιμο να αναφέρονται όλες αυτές οι εμπειρίες, γιατί σε ένα προϊόν αυτής της αξίας, μετράει και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση, και όταν αναφερόμαστε σε προϊόντα που προορίζονται για χρήση δεκαετιών, η κάλυψη πιθανών αναγκών, είναι καθοριστική για την απόφαση αγοράς.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος dasimo

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Μάιος 29, 2017, 00:41:03 πμ »
Έτσι ακριβώς, αντίθετα με άλλη εταιρία που θέλει και καλά να ανεβεί κατηγορία ωρολογοποιίας , προσπαθώ να τους βρω στο σέρβις για κάποιο ζήτημα με το ρολόι και την μια η υπεύθυνη λείπει, την άλλη η υπεύθυνη μόλις γέννησε την παράλληλη δεν είναι εκεί το παιδί του σέρβις. Το αποτέλεσμα είναι τελικά να αδικείται η εταιρία από την παρεχόμενη υπηρεσία και να λες χίλιες φορές να πληρώσω κάτι παραπάνω στην αρχή παρά αυτό το χαλι αν χρειαστεί κάτι.....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #267 στις: Μάιος 29, 2017, 00:44:23 πμ »
Δώσε και καμιά φωτογραφία του ρολογιού! :)

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα ένα 3510.50. Πολύ καλό για καθημερινό. Βέβαια αν έχεις και moon είναι πλεονασμός αλλά και πάλι έχεει πολλά +.

Για ποια εταιρεία λες; Δεν πειράζει να λέμε ονόματα, γι'αυτό είμαστε εδώ να λέμε και τα καλά και τα κακά...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions