Πουλα το 5513 να σωθεις...Ξελασπωνεις και σου μενουν ρεστα για sd..Ποιος ξερει το 5513 εκτος απο καμια 100αρια στην Ελλαδα? Ασε που οταν θα το βαζεις στον καρπο θα το περνουν και για παλιο, οποτε παρε το καινουργιο που ειναι πιο ντιζαινατο και γκλαμουρατο

Το να "σκοτώσω" το 5513 για να ξαναπάρω Rolex στις σημερινές τιμές, που ούτε με Joker δεν θα αγόραζα, μάλλον δεν στέκει.
Το ρολόι αυτό, είναι σε καινουργή κατάσταση, οχι NOS μεν, μια και έχει φορεθεί, αλλά άριστο, και το ζητάνε αρκετοί.
Αραγε θα περιληφθεί και στο περιουσιολόγιο ? 
Diamonds are forever..not watches

Εγω κοιτω να ζω το ΤΩΡΑ, να χαιρομαι ό,τι εχω για ΤΩΡΑ, οσο το δυνατον με λιγοτερα καθημερινα αγχη και φυσικα ολα αυτα παντα με την οικογενεια μου...Φερειπειν, εχουμε το πρωην ταμειο προνοιας που φυλλορροει και για το οποιο μου κρατουν περιπου 80€/μηνα για το εφαπαξ, το οποιο ΑΝ ΘΑ παρω μετα την συνταξιοδοτηση μου, και ΑΝ παρω ποσο πετσοκομμενο θα ναι αυτο;;

Οποτε μερικοι οπως και γω ειμαστε υπο σκεψη να το διακοψουμε και να μας επιστραφουν οι κρατησεις μονο των τελευταιων 5 ετων, τα υπολοιπα των 14 χρονων πανε υπερ πιστεως πατριδος, αλλα ακομα και ετσι θα χω λιγοτερη χασουρα μελλοντικα..Οποτε αποφασιζω να διαχειριζομαι ΕΓΩ το 80αρι μου και οχι το επιφοβο κρατος..
Παραπανω που μιλησε ο Πετρος, ορθα τοποθετηθηκε και συμφωνω μαζι του, απλα εγω το διακωμωδησα με ιλαροτητα

Αλλα αμα ειχα ΕΓΩ το 5513 και μπορουσα να το πουλησω θα το ειχα κανει χθες και αφου θα καλυπτα ολες τις αναγκες μου γιατι να μην επαιρνα και να ρολεξακι εστω ενα 5ψηφιο μεταχειρισμενο ...