Αποστολέας Θέμα: Αχ Ελλαδα σ'αγαπω,με λιγη πολιτικη  (Αναγνώστηκε 114774 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Αχ Ελλαδα σ'αγαπω,με λιγη πολιτικη
« Απάντηση #465 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 00:45:29 πμ »
Εγω παντως ψηφιζω να δουμε για καποιο pilot.

Εγώ να δούμε κάποιο captain   8)

Παίζω με τις λεξεις και τα επαγγέλματα  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #466 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 00:47:18 πμ »
Εγω παντως ψηφιζω να δουμε για καποιο pilot.

Εγώ να δούμε κάποιο captain   8)

Παίζω με τις λεξεις και τα επαγγέλματα  :D
Κάποιο doctor υπάρχει...? ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 10:47:36 πμ »
Μας διαφεύγει τι ψήφισαν οι Συριζαίοι αρχής εξαρχής...Ψηφισαν πρώτη φορα αριστερά,θα σκίσω τα μνημόνια,περήφανη διαπραγμάτευση,θα βαράμε τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορες,go back madam merkel,ρητορική Λαφαζανη,οχι με παραμονή στο ευρώ και άλλα τετοια καραγκιοζιλίκια...Το αστείο?Οι περισσότεροι  κατηγορούν το Τσιπρα οχι για τις παπαριες που έλεγε αλλά για το ότι δε τις εφαρμόζει  :D....Για το δημόσιο που εγινε λόγος,σαφώς και ευθύνονται οι προηγούμενοι αλλά ευθύνεται και η νοοτροπία ενός λαού..δε θα υπήρξες κανένας προηγούμενος αν δε διόριζε,δε θα υπήρχε κανένας προηγούμενος αν πείραζε έστω και ενα άτομο από το δημόσιο..φαύλος κύκλος...το άσχημο?ότι στα χρονια της κρίσης αντι να καταλάβουμε οτι αυτη η νοοτροπία μας χρεωκόπησε ο πάνσοφος ελληνικός λαός εβγαλε σα κυβέρνηση ,στη πιο κρίσιμη χρονική στιγμη ,τον κύριο εκφραστή αυτής της νοοτροπίας!!Οποιος και να βγει τωρα ειναι αργά,..Το κακό εγινε !ίσως καλυτερα να μείνουν αυτοι που ειναι τωρα πανω διότι σαν αντιπολίτευση  έκαναν πολυ κακό στον τόπο με το σανό που μοίρασαν ..αλλωστε πλεον το εκαναν το φροντιστήριο τους ,στην πλάτη μας,και προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα εφαρμόζοντας τις πολιτικές που θα εφαρμόσουν και οι άλλοι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 11:16:08 πμ »
Συμφωνω απολυτα.Γυρω μας αν ρωτησουμε διαφορους δεν τους νοιαζει η δεν ξερουν τι πραγματικα γινεται στην οικονομια η σε αλλους τομεις.Οι περισσοτεροι λενε "δεν εκανε οσα μας υποσχεθηκε", "μας εκοψε την συνταξη".Ουτε καν θυμουνται η γνωριζουν τι πραγματικα εφταιξε και συνεχιζονται να κοβονται οι συνταξεις.Και καλα οι συνταξεις,κυριως του δημοσιου που οι περισσοτερες ειναι γυρω στο 1000ρικο.Τι γινετε με τους μισθους του ιδιωτικου τομεα που ειναι γυρω στο 500ρικο?Πως θα ερθει αυτη η περιφημη αναπτυξη?Με ευχολογια?Με υπουργους που βαζουν εμποδια στην οποια ιδιωτικοποιηση απλα για να ικανοποιιησουν τους ψηφοφορους τους που ζητανε ρηξη?Απο υπουργους που βγαινουν και λενε δημοσια οτι δεν πιστευουν αυτα που καλουνται να εφαρμοσουν και τα κανουν κλαιγοντας?Οταν επισης θα καταλαβουμε οτι για αυτην την καταντια ειναι επισης συνυπευθυνοι αυτοι που κυβερνανε τωρα,γιατι τοσο χρονια που ηταν αντιπολιτευση,το μονο που εκαναν ηταν να λενε οχι σε ολα και να πουλανε επανασταση.Να λενε οχι σε οποιαδηποτε μεταρρυθμιση και να καταβαζουν κοσμο στους δρομους.Οποτε ειναι και αυτοι υπευθυνοι που τιποτα δεν αλλαξε στην Ελλαδα.Το να παριστανουν οτι αυτοι ειναι αγιοι και μονο οι αλλοι φταινε ειναι τουλαχιστον γελοιο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 11:30:23 πμ »
Φίλε μου ,ανθρώποι που πραγματικά πίστεψαν αυτά που έλεγε ο Συριζα προεκλογικά (και δε πήγε εκεί για άλλους λόγους ..ιδεολογικούς,εκδικητικούς κτλπ ) είναι προφανές ότι θα εχουν μια κάποια δυσκολία στο να κατανοήσουν τα αυτονόητα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #471 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 13:21:10 μμ »
Φίλε μου ,ανθρώποι που πραγματικά πίστεψαν αυτά που έλεγε ο Συριζα προεκλογικά (και δε πήγε εκεί για άλλους λόγους ..ιδεολογικούς,εκδικητικούς κτλπ ) είναι προφανές ότι θα εχουν μια κάποια δυσκολία στο να κατανοήσουν τα αυτονόητα..
Αντίστοιχα, θα προσθέσω εγώ, και αυτοί που πίστεψαν τα "Ζάππεια" του Σαμαρά, τα "Θα" του Ανδρέα, το "Λεφτά υπάρχουν" του Γιωργάκη και η λίστα είναι ατελείωτη...
Γενικά όλοι όσοι έχουν πιστέψει ή πιστεύουν ακόμα προεκλογικές εξαγγελίες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αχ Ελλαδα σ'αγαπω,με λιγη πολιτι
« Απάντηση #472 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 14:12:45 μμ »
Ας μη συγκρίνουμε μια προεκλογική ο ομιλία των ΓΑΠ-Σαμαρά ,σε εποχές που κανεις δεν ασχολούταν με το καθημερινό μπίρι μπίρι 5+ ετών  του ΣΥΡΙΖΑ... Τα Ζαπεια του Σαμάρα ή τα λεφτά υπάρχουν του ΓΑΠ δεν κάνανε ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ κόμματα του 3% να πάνε στο 33% ουτε τα άκουγες καθε μέρα επί 5 χρονια...Αλλά δεν ειναι αυτό το θέμα..το θέμα ειναι οτι οταν σου λεει για παραδειγμα εκεινη την εποχή ο ΓΑΠ λεφτα υπάρχουν είναι προφανές οτι ο μεσος Έλληνας δεν ειναι μέσα στα ταμεία του κράτους για να ξερει αν λεει ψέμματα ή οχι οπότε δεν τον καθιστά βλάκα να τον πιστέψει ή ομοίως με  τα Ζαπεια του Σαμαρά,,από την αλλη ομως πρεπει να ειναι χαζός κάποιος για να πιστέψει οτι η ελλαδα θα βαράει τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορες,οτι μετα από τόσα χρονια που εχεις συνειδητοποιήσει οτι ειμαστε χρεοκοπημένη χώρα ο αλλος θα σου αυξήσει μισθούς-συντάξεις,ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια και θα παραμείνουμε στο ευρώ...είναι διαφορετικά μεταξυ τους..Άλλο να σου πω οτι ειμαι ταύρος στο ζώδιο ενώ δεν ειμαι και να με πιστέψεις και άλλο να σου οι οτι εχω δυο κεφάλια και να με πιστέψεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 14:21:03 μμ »
Αυτο που βλεπω και με απογοητευει ακομα ειναι οτι μετα απο ολα αυτα τα χρονια ο πολυς κοσμος πιστευει οτι υπαρχει και αλλος δρομος περα απο το ευρω και οτι μονο με ρηξη θα τα καταφερουμε.Ξερεις ποσος κοσμος που απογοητευτηκε απο τον Συριζα κινειται ακομα πιο ακροαριστερα,σε αλλους λαικιστες τυπου ΛΑΕ,ΚΚΕ.Ξερεις ποσος κοσμος συνεχιζει να πιστευει σε παραμυθια της χαλιμας?Αφου σου λεει μας προδωσαν  μεχρι και αυτοι θα παμε στους αλλους που ειναι πιο ακραιοι και παιζουν το παιχνιδι της δραχμης και οτι ετσι θα γλυτωσουμε.Για την ΧΑ δεν νομιζω να χρειαζεται να μιλησουμε.Αντι ο κοσμος να μαθει να ψηφιζει σωστα παει και το ριχνει για χαβαλε στον καθε ακραιο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 14:23:56 μμ »
Αυτο που βλεπω και με απογοητευει ακομα ειναι οτι μετα απο ολα αυτα τα χρονια ο πολυς κοσμος πιστευει οτι υπαρχει και αλλος δρομος περα απο το ευρω και οτι μονο με ρηξη θα τα καταφερουμε.Ξερεις ποσος κοσμος που απογοητευτηκε απο τον Συριζα κινειται ακομα πιο ακροαριστερα,σε αλλους λαικιστες τυπου ΛΑΕ,ΚΚΕ.Ξερεις ποσος κοσμος συνεχιζει να πιστευει σε παραμυθια της χαλιμας?Αφου σου λεει μας προδωσαν  μεχρι και αυτοι θα παμε στους αλλους που ειναι πιο ακραιοι και παιζουν το παιχνιδι της δραχμης και οτι ετσι θα γλυτωσουμε.Για την ΧΑ δεν νομιζω να χρειαζεται να μιλησουμε.Αντι ο κοσμος να μαθει να ψηφιζει σωστα παει και το ριχνει για χαβαλε στον καθε ακραιο.
ισχυει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #475 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 14:26:36 μμ »
...Άλλο να σου πω οτι ειμαι ταύρος στο ζώδιο...
Εγώ όμως είμαι, Βασίλη! ;)

Και με μερικά που βλέπω (γενικώς) λίγο θέλω να γίνω και ταύρος σε υαλοπωλείο... :D
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 06, 2016, 15:20:50 μμ από george_ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #476 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 14:39:31 μμ »
Ας μη συγκρίνουμε μια προεκλογική ο ομιλία των ΓΑΠ-Σαμαρά ,σε εποχές που κανεις δεν ασχολούταν με το καθημερινό μπίρι μπίρι 5+ ετών  του ΣΥΡΙΖΑ... Τα Ζαπεια του Σαμάρα ή τα λεφτά υπάρχουν του ΓΑΠ δεν κάνανε ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ κόμματα του 3% να πάνε στο 33% ουτε τα άκουγες καθε μέρα επί 5 χρονια...Αλλά δεν ειναι αυτό το θέμα..το θέμα ειναι οτι οταν σου λεει για παραδειγμα εκεινη την εποχή ο ΓΑΠ λεφτα υπάρχουν είναι προφανές οτι ο μεσος Έλληνας δεν ειναι μέσα στα ταμεία του κράτους για να ξερει αν λεει ψέμματα ή οχι οπότε δεν τον καθιστά βλάκα να τον πιστέψει ή ομοίως με  τα Ζαπεια του Σαμαρά,,από την αλλη ομως πρεπει να ειναι χαζός κάποιος για να πιστέψει οτι η ελλαδα θα βαράει τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορες,οτι μετα από τόσα χρονια που εχεις συνειδητοποιήσει οτι ειμαστε χρεοκοπημένη χώρα ο αλλος θα σου αυξήσει μισθούς-συντάξεις,ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια και θα παραμείνουμε στο ευρώ...είναι διαφορετικά μεταξυ τους..Άλλο να σου πω οτι ειμαι ταύρος στο ζώδιο ενώ δεν ειμαι και να με πιστέψεις και άλλο να σου οι οτι εχω δυο κεφάλια και να με πιστέψεις...
Οκ δεν έχω να πω κάτι, κατάλαβα! 
Οι υπόλοιποι που πειστηκανε είναι ηλιθιοι. Εμείς που πειστηκαμε είχαμε τους λόγους μας (και γι αυτό θα ξαναπειστουμε).  :D
Over and out από μένα.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 06, 2016, 15:21:02 μμ από george_ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #477 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 17:00:55 μμ »
Νομίζω είναι κατάλληλη στιγμή για μία παραβολή

Είσαι έξω και πεινάς  Ο Θεούλης βάζει τυχαία μπροστά σου ένα εστιατόριο με Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Έχει παρακάτω  και ένα με Γερμανική κουζίνα, ένα με Αγγλική, ένα με Σουηδική, πο μακριά ένα Αμερικάνικο, κοκ

Μέσα είναι λίγο μπάχαλο, φωνάζουν, βρίζονται, καπνίζουν, αλλά έχει ωραία θέα, φωτίζει ο ήλιος, λες, δεν γμς, ας κάτσω εδώ, που να τραβιέμαι τώρα.

Κάθεσαι λοιπόν, με τα πολλά σε προσέχει το αφεντικό (άθλιο και το σέρβις) και ρωτάς τι έχει.

Κύριος, έχουμε μουσακά, γεμιστά με ρύζι και μπάμιες.

Μία μουσακά, λες.

-Κύριος, δεν παίρνεις καλύτερα τις μπάμιες; είναι φανταστικο φαγητό.

-Ευχαριστώ ρε φίλε, ωραίες φαίνονται οι μπάμιες, αλλά προτιμώ τον μουσακά.

Έρχεται λοιπόν ο μουσακάς, Α-Η-ΔΙ-Α. Δεν τρωγόνταν. Βρίζεσαι με τον ιδιοκτήτη φεύγεις.

Περνάει καμμιά διετία, ξαναπερνάς από εκεί, μπαίνεις μέσα, τα ίδια χάλια.

Έχουμε τα πιάτα της ημέρας αδελφέ, σου λέει ο λιγδιάρης ταβερνιάρης,

-Καλά, πιάσε μια γεμιστά.

-Κύριος, πάρε τις μπάμιες, είναι φοβερό φαγητό.

-Άσε ρε φίλε, γεμιστά.

Έρχονται τα γεμιστά, απογοήτευση. Εντάξει, τόσο χάλια σαν τον μουσακά δεν ήταν, αλλά κλαίς τα λεφτά σου.

Περνάει κάνα 18μηνο, ξανά σε φέρνει ο καλός Θεούλης στο μαγαζί.

Άσε ξέρω, λες, μουσακά, γεμιστά, ή μπάμιες.

-Κύριος, πάρε τις μπάμιες και θα με θυμηθείς. Είναι το καλυτερότερο φαγητό στον κόσμο. Όλοι το ξέρουν.

-Άντε, φέρε τις μπάμιες, τα δοκίμασα όλα, πόσο χειρότερα μπορεί να είναι;

Έρχονται οι μπάμιες, ωραιότατες φαίνονται. Τρως, ενθουσιάζεσαι. Συγχαίρεις και τον ταβερνιάρη. Αυτό μάλιστα. Αυτό είναι φαγητό.

Πας σπίτι, και να σε πιάσει ένα τρελό τσιρλιπίπι δύο μέρες και δυο νύχτες, φτηνά τη γλυτώνεις με έναν ορό στα επείγοντα.

Γεμιστά; Ε, ναι, γεμιστά. 
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 06, 2016, 17:03:29 μμ από georgefl74 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #478 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 17:07:00 μμ »
Το έχει προσέξει κάποιος ή  είναι μόνο ιδέα μου?το σταρ , έχει κάνει το σήμα του πράσινο, από ουράνιο τόξο που ήταν ,τα χρώματα του
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #479 στις: Νοέμβριος 06, 2016, 18:39:54 μμ »
...Άλλο να σου πω οτι ειμαι ταύρος στο ζώδιο...
Εγώ όμως είμαι, Βασίλη! ;)

Και με μερικά που βλέπω (γενικώς) λίγο θέλω να γίνω και ταύρος σε υαλοπωλείο... :D

...άλλος ένας εδώ  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.