Αποστολέας Θέμα: Iron ρολογοεπιλογες  (Αναγνώστηκε 10374 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Petros1

• Επισκέπτης
Απ: Iron ρολογοεπιλογες
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 09, 2016, 01:32:28 πμ »
Μπορεί να είναι και εξαιρετικά ρολόγια , από διαφορετικές κατηγορίες
Και αυτό....πρέπει πάντως να έχουν κάτι κοινό,ένα δέσιμο μεταξύ τους τέλος πάντων...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #61 στις: Απρίλιος 09, 2016, 08:43:16 πμ »
Ναι,αν και δύσκολο, τα ρολόγια θα πρέπει να έχουν  κάτι ξεχωριστό και αναγνωρισιμο και από άλλους, πέρα από τον κάτοχο
Νομίζω ότι για να αποφασίσει κάποιος να γίνει συλλέκτης,-εντός ή εκτός εισαγωγικών- απαραίτητη προυπόθεση είναι να ξέρει τι,και γιατί το αγοράζει.Το ίδιο ισχύει και για ότι πουλάει.
Δεν αγοράζεις κάτι επειδή απλά σ αρέσει δηλαδή...
Πιστεύω "συλλογή" είναι κάτι στοχευμένο....πρέπει δηλαδή να έχει χαρακτήρα...
Π.χ. συλλέγω χρονογράφους ...ή divers ,ή Omega ,ή Vintage ή ...ή...ή ...κτλ.
Τουλάχιστον εγώ έτσι θα το έκανα.
Μία αποκλειστικά Vintage συλλογή είναι ότι καλύτερο για μένα,επειδή σε βάζει στο παιχνίδι του ψαξίματος,και δεν βαριέσαι ποτέ....
Μπλέκεις βέβαια.... ;)
Τα πες όλα, συμφωνώ απόλυτα!
Απλά να προσθέσω ότι θες και πολλά φράγκα...
Ίσως πολύ περισσότερα από τα 14k που έγραψε ο Βαγγέλης παραπάνω...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Απρίλιος 09, 2016, 11:43:43 πμ »
ο καθενας παντα τι δυνατοτητες εχει..εγω ας πουμε πανω απο 300-400 ευρω δεν διαθετω για ρολογια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Απρίλιος 09, 2016, 12:41:55 μμ »
Απλά να προσθέσω ότι θες και πολλά φράγκα...
Ίσως πολύ περισσότερα από τα 14k που έγραψε ο Βαγγέλης παραπάνω...
Ε,ναι θες πολλά...είπαμε μπλέκεις άσχημα....
Αλλά βέβαια οι συλλογές τέτοιου τύπου σχηματίζονται σε βάθος ετών...
Θέλει υπομονή και αφοσίωση σ αυτό που κάνεις...
Η ψυχική ανταμοιβή όμως είναι πολύ μεγάλη θεωρώ...
Υπάρχει κάποιος τέτοιος ανάμεσά μας,και όλοι ξέρουμε ποιος είναι...  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Απρίλιος 09, 2016, 13:25:41 μμ »
Ξεκινησα αγοραζοντας καινουρια-συγχρονα ρολογια,ακριβα ή φθηνα,που μου αρεσαν στο χερι/ματι.

Μετα  συνειδητοποιησα οτι αυτη η δουλεια δεν τελειωνει,απειρα καινουρια ρολογια στην αγορα και ποσα να αγορασει και ποσα να φοραει καποιος ωστε να τα ευχαριστιεται...και χρηματα πολλα και ''χαμενα'' με την εννοια της μεταπωλησης πολλων συγχρονων ρολογιων.

Μετα αγορασα το πρωτο μου βινταζ Seiko και ανακαλυψα ενα νεο κοσμο.Ψαξιμο,μελετη,ιστορια,αποκατασταση και ανταλλακτικα,το κυνηγι του γνησιου και του καλοδιατηρημενου,νεες γνωριμιες με φορουμιστες και συλλεκτες του εξωτερικου,ατελειωτα πμ και συζητησεις....αφου μου αρεσε που μου αρεσε το αντικειμενο,τουλαχιστον αποκτησε ενα νοημα.

Απο τη δικη μου σκοπια,αν προκειται απλα για ρολογια που μας αρεσουν χωρις καποιο ειδικο κριτηριο,τοτε αυστηρα μεχρι 10 τα οποια θα ανακυκλωνονται.Ενα και καλο δεν παιζει με τιποτα στη δικη μας περιπτωση,δεν πα να ναι το ακριβοτερο του κοσμου.

Αν μιλαμε για καποιο ειδος συλλογης-και ακομη καλυτερα βινταζ κομματιων-τοτε δεν υπαρχει αριθμητικο οριο.Το οριο το βαζουν αλλοι παραγοντες οπως το οικονομικο,η διαθεσιμοτητα κλπ.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #65 στις: Απρίλιος 09, 2016, 15:07:55 μμ »
Ξεκινησα αγοραζοντας καινουρια-συγχρονα ρολογια,ακριβα ή φθηνα,που μου αρεσαν στο χερι/ματι.

Μετα  συνειδητοποιησα οτι αυτη η δουλεια δεν τελειωνει,απειρα καινουρια ρολογια στην αγορα και ποσα να αγορασει και ποσα να φοραει καποιος ωστε να τα ευχαριστιεται...και χρηματα πολλα και ''χαμενα'' με την εννοια της μεταπωλησης πολλων συγχρονων ρολογιων.

Μετα αγορασα το πρωτο μου βινταζ Seiko και ανακαλυψα ενα νεο κοσμο.Ψαξιμο,μελετη,ιστορια,αποκατασταση και ανταλλακτικα,το κυνηγι του γνησιου και του καλοδιατηρημενου,νεες γνωριμιες με φορουμιστες και συλλεκτες του εξωτερικου,ατελειωτα πμ και συζητησεις....αφου μου αρεσε που μου αρεσε το αντικειμενο,τουλαχιστον αποκτησε ενα νοημα.

Απο τη δικη μου σκοπια,αν προκειται απλα για ρολογια που μας αρεσουν χωρις καποιο ειδικο κριτηριο,τοτε αυστηρα μεχρι 10 τα οποια θα ανακυκλωνονται.Ενα και καλο δεν παιζει με τιποτα στη δικη μας περιπτωση,δεν πα να ναι το ακριβοτερο του κοσμου.

Αν μιλαμε για καποιο ειδος συλλογης-και ακομη καλυτερα βινταζ κομματιων-τοτε δεν υπαρχει αριθμητικο οριο.Το οριο το βαζουν αλλοι παραγοντες οπως το οικονομικο,η διαθεσιμοτητα κλπ.
Τα είπε όλα ο eis...
Είναι αυτός που έλεγα ότι όλοι ξέρουμε ποιος είναι... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #66 στις: Απρίλιος 09, 2016, 15:09:14 μμ »

Ωραίο ποστ Θοδωρή!  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions