Αποστολέας Θέμα: Ρολόγια για θάλασσα ή ρολόγια ενυδρείο  (Αναγνώστηκε 10921 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ρολόγια για θάλασσα ή ρολόγια ενυδρείο
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 03, 2015, 12:05:56 μμ »

??? ??? ??? ??? ??? ???
Μερακλήδες δηλαδή... :D :D :D :D
Σε αυτό νομίζω παίζει ρόλο το άτομο που το πουλάει κι αν δεν το ξέρεις καθόλου, τότε απλά εμπιστεύεσαι μόνο τα μάτια σου, δηλαδή το βλέπεις από κοντά!!! 8)
Δεν αμφισβητώ οτι είναι όντως όπως περιγράφονται στις αγγελίες,αυτό που σχολιάζω (και πιθανόν να κάνω και λάθος)στην ουσία ειναι ότι εντός φόρουμ αρκετοί μπαίνουν σε μια διαδικασία να αγοράζουν ρολόγια για το φόρουμ,για τα καλορίζικο-καλοφόρετα ,για τις φωτογραφίες κτλπ με σκοπό να πουληθούν στην καλυτερη δυνατή κατάσταση με τη μικρότερη χρηματική χασούρα.. και με αυτό απαντάω και στο αρχικό ερώτημα του Chroni.  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 03, 2015, 12:07:31 μμ από Argo982001 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 03, 2015, 12:26:12 μμ »

??? ??? ??? ??? ??? ???
Σε αυτό νομίζω παίζει ρόλο το άτομο που το πουλάει κι αν δεν το ξέρεις καθόλου, τότε απλά εμπιστεύεσαι μόνο τα μάτια σου, δηλαδή το βλέπεις από κοντά!!! 8)
Δεν αμφισβητώ οτι είναι όντως όπως περιγράφονται στις αγγελίες,αυτό που σχολιάζω (και πιθανόν να κάνω και λάθος)στην ουσία ειναι ότι εντός φόρουμ αρκετοί μπαίνουν σε μια διαδικασία να αγοράζουν ρολόγια για το φόρουμ,για τα καλορίζικο-καλοφόρετα ,για τις φωτογραφίες κτλπ με σκοπό να πουληθούν στην καλυτερη δυνατή κατάσταση με τη μικρότερη χρηματική χασούρα.. και με αυτό απαντάω και στο αρχικό ερώτημα του Chroni.  :)
καποιοι κανουν εμποριο,αυτο υποθετω απο τον αριθμο πωλησεων
up! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 03, 2015, 12:28:06 μμ »
Μάλλον είναι σαν το σέρβις...
Οι απόψεις διίστανται...
Έχω διαβάσει στα φόρουμ μας παλιότερα ότι πρέπει να αποφεύγονται υδρατμους κτλ., και απλά μου έχει μείνει.
Αν θες θα σου στείλω και τις αντίστοιχες συζητήσεις (σε πολλές έχεις πάρει και μέρος, αν θυμάμαι καλά...).
Δεν σε αμφισβητω ότι δεν παθαίνουν τίποτα. Από την άλλη,  μου φαίνεται λογικό να πρέπει να προστατευονται από τέτοιες χρήσεις.
Γενικά η πίεση και η θερμοκρασία του νερού που αντέχει ένα ρολόι στο μπάνιο είναι θέμα αμφιλεγόμενο.

Τωρα το "τα λες σοβαρά ή κάνεις πλακα" προτιμώ να μην το σχολιάσω...  :)
μαλλον δεν εχει προβλημα και υπαρχει πλαν Β.πολυ απλα αν το ακριβο του ρολοι παθει κατι,δεν εχει θεμα να το φτιαξει με το αναλογο κοστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 03, 2015, 12:40:56 μμ »

??? ??? ??? ??? ??? ???
'Η πολύ απλά το αγόρασαν, δεν τους έκατσε καλά και το πουλάνε...
Το έπαθα με το skx...
Ρολογάρα αλλά ποτέ δε μου έκανε το παραπάνω κλικ που περίμενα, και για αυτό το έδωσα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 03, 2015, 12:45:25 μμ »
Πάνο εγώ ελέγχω τα ρολόγια που κάνω καταδύσεις περίπου κάθε 6 (έξι) χρόνια.

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Εδώ φορώ το Β&Μ Capeland και το DOXA 750T σε περσινή διπλή κατάδυση, μέγιστο βάθος 32μ. Αμφότερα αγορασμένα το 2006 και δεν είχαν περάσει έλεγχο μέχρι την κατάδυση.

Τα ρολόγια μου τα έχω για να τα χαίρομαι σε κάθε στιγμή της ζωής μου. Και βεβαίως τα καταδυτικά στις καταδύσεις μου και τα αδιάβροχα 50μ+ στο κολύμπι.

Δε χρησιμοποιώ υπολογιστή.

Είσαι γνωστός (ότι βουτάς τα πάντα).

Σήμερα μάθαμε ότι είσαι και κωλόφαρδος  ;) !!!!

αυτη ειναι η αποψη του ΒΒ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 03, 2015, 12:52:23 μμ »
Όπως και να χει έχω ρολόγια για βουτηγμα (λεγε με μανστεράκι).
Αν έπαιρνα Rolex ή panerai δε θα το βουταγα...
Τωρα τελευταία στη μπανιέρα δε βάζω ούτε το μανστεράκι.
Το πλενω μόνο του...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 03, 2015, 13:31:40 μμ »
Παιδια ολοι θα θελαμε να τα βουταμε και να τα κανουμε οτι γουσταρουμε.Απλα οι περισσοτεροι φοβουνται η μαλλον λυπουνται λογο "πιθανης ζημιας".Ας μην κρυβομαστε,αν εχεις λεφτα και δεν σε πολυνοιαζει μπορεις να τα κανεις οτι θελεις.Αλλα αν καποιος εχει κανει θυσιες για να παρει ενα ακριβο ρολοι,τοτε τον δικαιολογω απολυτα αν δεν θελει να το βουταει.απο την αλλη ευχαριστιεμαι να βλεπω αυτους που τα κανουν οτι γουσταρουν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 03, 2015, 13:36:07 μμ »
Παιδια ολοι θα θελαμε να τα βουταμε και να τα κανουμε οτι γουσταρουμε.Απλα οι περισσοτεροι φοβουνται η μαλλον λυπουνται λογο "πιθανης ζημιας".Ας μην κρυβομαστε,αν εχεις λεφτα και δεν σε πολυνοιαζει μπορεις να τα κανεις οτι θελεις.Αλλα αν καποιος εχει κανει θυσιες για να παρει ενα ακριβο ρολοι,τοτε τον δικαιολογω απολυτα αν δεν θελει να το βουταει.απο την αλλη ευχαριστιεμαι να βλεπω αυτους που τα κανουν οτι γουσταρουν
σωστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 03, 2015, 13:50:24 μμ »
Ακριβώς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 03, 2015, 13:53:35 μμ »
Πιο πολύ θα έλεγα ότι προσέχουμε τα πράγματα την πρώτη περίοδο που τα αγοράζουμε και τα θεωρούμε σημαντικά! Μετά με την πάροδο του χρόνου μειώνεται η χρησιμότητα που αυτά μας αποδίδουν -ίσως και λόγω συνήθειας- και τα συμπεριφερόμαστε με πιο άκομψο τρόπο! Πχ θυμάμαι όταν αγόρασα νέο κινητό, στην αρχή το άφηνα πάνω στο τραπέζι με θρησκευτική ευλάβεια...τώρα το πετάω και από τα 2 μέτρα άμα τύχει! :D

Φυσικά και για τα ρολόγια ισχύει το ίδιο, αλλά με αρκετά μεγαλύτερη περίοδο προσαρμογής! Δηλαδή, εννοείται τα προσέχω, αλλά δεν τα γυαλίζω 10 φορές τη μέρα όπως στην αρχή και δεν τα κοιτάζω 321417823165404345325 φορές τη μέρα, όχι για να δω την ώρα, αλλά για να τα θαυμάσω!

Εν τέλει, όλα υπόκεινται στο πού ο καθένας δίνει μεγαλύτερη χρησιμότητα! Δηλαδή εγώ σαφώς δίνω περισσότερο στα ρολόγια μου από ότι στα κινητά μου, οπότε και τα κινητά τρώνε το περισσότερο ξύλο! Σε κάποιον άλλον μπορεί να συμβαίνει το αντίστροφο κοκ :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 03, 2015, 14:04:43 μμ »
Ναι σωστο και αυτο που λες.απλα οταν μιλαμε για αρκετα ακριβα ρολογια τα πραγματα λιγο αλλαζουν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 03, 2015, 15:31:24 μμ »
Ναι σωστο και αυτο που λες.απλα οταν μιλαμε για αρκετα ακριβα ρολογια τα πραγματα λιγο αλλαζουν.
σωστό, απλή λογική
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 03, 2015, 15:32:00 μμ »
Ποιος ο λόγος να βουτήξεις το πανέρι σου?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 03, 2015, 15:34:11 μμ »
Υποτιθεται για αυτο ειναι φτιαγμενα.αλλο που εγω και το 90% δεν θα το εκανε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 03, 2015, 15:36:42 μμ »
Υποτιθεται για αυτο ειναι φτιαγμενα.αλλο που εγω και το 90% δεν θα το εκανε
σε αλλες εποχες ηταν μονοδρομος,αλλα σημερα εχει πολλες και πιο φτηνες επιλογες,αυτα ειναι πλεον "ρολογια πολυτελειας"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions