Πάντα ασχολούμουν και μόνος μου ................
Μέσα από αυτή τη διαδικασία ανακάλυψα ότι είναι πολλά που δεν κάνουν τα συνεργεία αλλά γνωρίζοντας το χρόνο που αφιερώνω τους δικαιολογώ καθώς έχουμε το κακό κουσούρι να είμαστε απαιτητικοί πελάτες χωρίς να πληρώνουμε.
...................................
Η σωστή εργασία όμως απαιτεί αλλαγή υγρών φρένων (κάθε 2ο έτος συνήθως) και καλό καθάρισμα όλου του συστήματος φρένων σε κάθε αλλαγή με καθαριστικό σπρέι φρένων ώστε να απομακρυνθεί όλη η πούδρα που εισχωρεί παντού ακόμη και στο έμβολο πίεσης δυσκολεύοντας τραγικά το έργο της και αλλάζοντας την αίσθηση του φρεναρίσματος σε χέρι/πόδι. Ποιος όμως θέλει να δώσει 20 με 30 ευρώ παραπάνω για να γίνει σωστά η δουλειά;
.................
Ολόσωστα τα λες !
Αλλά, υπάρχουν και οι "επίσημοι", που χρεώνουν τιμές φαρμακείου, ΧΩΡΙΣ να κάνουν αυτά που πρέπει.
Και κάποια, είναι και θέμα ασφάλειας, και όχι απλώς τυπικές διαδικασίες.
Επειδή και εγώ, πολλά τα κάνω μόνος μου, έχω άποψη, και όταν τους λές, "....και αυτό, δεν θα το κάνουμε ? ", σε κοιτάνε σαν να είσαι από το υπερπέραν. Αλλά, τις χρεώσεις, τις ξέρουν, το έχουμε βιώσει.
Τα "μηχανικά", όπως ΟΛΑ τα επαγγέλματα, είναι ΑΓΑΠΗ. Αν δεν έχεις αγάπη, άλλαξε επάγγελμα. Το θέμα είναι να κάνεις επάγγελμα το χόμπυ. Επειδή όμως αυτό, δεν είναι ΠΑΝΤΑ εύκολο, τουλάχιστον πρέπει να τηρούνται οι ελάχιστες προδιαγραφές, που απαιτεί η ασφάλεια και η σωστή λειτουργία.
Παράδειγμα? Ας πούμε για τα υγρά των φρένων. Επειδή έιναι υγροσκοπικά, αυτό σημαίνει ότι απορροφούν υγρασία, ειδικά σε κλίματα που έχουν μπόλικη. Οπότε, μετά από κάποιο καιρό, βράζουν πιο εύκολα, ειδικά σε θερμά κλίματα και βουνίσιες διαδρομές, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, και μένεις χωρίς φρένα.
Ο ΣΩΣΤΟΣ, είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει, και να σε πείσει ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κάποια διαδικασία.
Προσωπικά, ανεκάλυψα μετά από χρόνια, μια διαδικασία συντήρησης, από Αμερικάνικο βιντεο, που τα ακριβοπληρωμένα μαγαζιά, δεν την κάνουν. Και την έκανα μόνος μου. Και βελτιώθηκε 5000 % η λειτουργία. Απαιτούμενος χρόνος ? 10 λεπτά.
Δεν είναι όμως ΟΛΟΙ οι χρήστες γνώστες, ωστε να απαιτούν, και λόγω οικονομικών συνθηκών, ίσως και να μην "θέλουν" να υποστούν το κάποιο επιπλέον κόστος. Μέχρι την ζημιά, που πάντα ελπίζουμε να είναι ............μόνον υλική.