Αποστολέας Θέμα: ROLEX VS PANERAI  (Αναγνώστηκε 40107 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
Απ: ROLEX VS PANERAI
« Απάντηση #165 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:04:32 μμ »
Να πω μια γνώμη ως νεότερος στη παρέα...  ;)

Ο πιο άσχετος του κόσμου νομίζει πως τα Rolex είναι η Rolls Royce των ρολογιών, στις περισσότερες περιπτώσεις νομίζει πως είναι και τα ακριβότερα ρολόγια του κόσμου, πράγμα το οποίο γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν ισχύει. Όπως καταλαβαίνετε αυτό και μόνο το γεγονός δημιουργεί πολλούς λόγους να το θέλουν όχι μόνο άσχετοι φραγκάτοι και μη αλλά και σχετικοί καθώς το χρήμα πολλοί μίσησαν τη δόξα ουδείς. Πάνω σε αυτό μπορούμε προφανώς να "απλώσουμε" πολύ τη συζήτηση δε θα το κάνουμε όμως, ας μείνουμε στο να απδεχθούμε ότι ο product manager της Rolex έχει κάνει σωστά τη δουλειά του!

Εδώ το θέμα μας είναι ROLEX VS PANERAI και από τους ψηφίσαντες θα πρέπει απλά να αιτιολογηθεί γιατί προτιμούν το ένα ή το άλλο με προσωπικά κριτήρια. Το αν τα έχει ή όχι κάποιος δε θεωρώ πως είναι σημαντικό, καθώς στη διαμάχη μπορεί να ενταχθεί και η προτίμηση του κοινού για λόγους γνώσεων, σχεδιασμού, brand name κ.τ.λ.

Κάνω λοιπόν μια επισήμανση: Οφείλουμε απόλυτο σεβασμό στη προτίμηση ανθρώπων που έχουν γνώσεις πάνω στα ρολόγια για οποιαδήποτε από τις δύο επιλογές. Οι ψηφοφορίες βοηθούν να αντιληφθούμε πως βλέπουν στατιστικά τα δυο αυτά ρολόγια και οι έχοντες αλλά ΚΑΙ η μη έχοντες!

Εγώ δεν έχω κανένα από τα δυο (εννοείται) αλλά ψήφισα το Panerai και μια μέρα ονειρεύομαι να αποκτήσω ένα επώνυμο Γιαπωνέζικο αντίγραφο (εύχομαι μια μέρα να βρω κάπου ξεχασμένο σε φυσικό κατάστημα ένα Seiko Brightz SAGL005 και να μου περισσεύουν τα 1000,00€), ακριβώς διότι μου αρέσει περισσότερο ο σχεδιασμός που ενέχει ένα στοιχείο πρωτοτυπίας που δεν έχει πλέον η Rolex, κατά τη γνώμη μου πάντα.

Αν κάποτε μπορέσω να αποκτήσω ακριβό ρολόι αυτό θα είναι ένα Omega για λόγους που έχω εξηγήσει σε άλλο θέμα. Για την ώρα η ναυαρχίδα στη μικρή μου συλλογή είναι ένα κουρδιστό Omega Seamaster του 1963 το οποίο για μένα έχει αξία ανεκτίμητη.

Κλείνω χαλαρώνοντας τη συζήτηση λέγοντας πως προτιμώ το Panerai λοιπόν γιατί μοιάζει με το Seiko Brightz SAGL005  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:05:31 μμ »
Πιστευω παιδια πως αν δεν υπηρχε η 1η κατηγορια των κατοχων Ρολεξ όπως την περιεγραψε ο Ιstar πολύ σωστα και που πιστευω ότι αντιπροσωπευουν το 70-80% των συνολικων κατοχων Ρολεξ,η Ρολεξ δεν θα ηταν τοσο ψηλα. Πιστευω ότι πολλοι ασχετοι με τον χωρο του ρολογιου αγοραζουν Ρολεξ,οι περισσοτερο γνωστες αγοραζουν Πανεραι `η άλλες μαρκες.
Γιατι όπως και να το κανουμε η Ρολεξ είναι περισσοτερο υπερτιμημενη εταιρεια από την Πανεραι και ας εχει κατηγορηθεί περισσοτερο η τελευταια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:07:57 μμ »
Πάρτε ότι θέλετε και όσα θέλετε, δικά σας είναι τα λεφτά.

-Τι είναι αυτό που μας ζεσταίνει το χειμώνα και το καλοκαίρι το κρεμάμε στο δέντρο?
-Δεν ξέρω. Τι?
-Η σόμπα.
-Κρεμάμε τη σόμπα στο δέντρο?
-Δικιά μας είναι ότι θέλουμε την κάνουμε.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.

Aπλά αντί να είχες 3 διαφορετικά ρολόγια με τα ίδια λεφτά έχεις 3 ίδια.
Aν το expl ήταν λευκό θα είχε διαφορά.

Ανοίξατε δύο ταυτόχρονα θέματα Rolex vs others και vs Panerai και μπλέχτηκαν λίγο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #168 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:09:10 μμ »
Χρήστο μου ίσως δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά αυτά τα περί ποσοστών ας τα αφήσουμε, γιατί από καμιά έρευνα και από πουθενά δεν αποδεικνύονται
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #169 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:09:33 μμ »
Μένει αύριο να ανοίξουμε και ένα θέμα "Ελβετικά vs Ιαπωνικά" για να ολοκληρώσουμε  ;D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #170 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:11:05 μμ »
Μένει αύριο να ανοίξουμε και ένα θέμα "Ελβετικά vs Ιαπωνικά" για να ολοκληρώσουμε  ;D :D

αυτό το έχουμε κάνει παλαιότερα - έτσι δεν είναι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:11:45 μμ »
Χρήστο μου ίσως δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά αυτά τα περί ποσοστών ας τα αφήσουμε, γιατί από καμιά έρευνα και από πουθενά δεν αποδεικνύονται
Τα ποσοστα αυτά τα υποθετω εγω φιλε μου.
Οποτε πηγη μου είναι ο chris5.
 :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:12:08 μμ »
Το θεαθήναι μου Χάρη ήταν γενικό, πήγαινε σε μεγαλύτερο φάσμα και όχι μόνο στο παρόν νήμα. Π.καλά έκανες και στάθηκες, πήγαινε σε όλες τις ακριβές ας το πούμε εταιρείες....γιατί το πιστεύω βαθύτατα ότι υπάρχουν και οι άσχετοι με τον κόσμο του ρολογιού αλλά δυστυχώς και οι πολλοί σχετικοί που το λατρεύουν και ζουν και τρέφονται με το θεαθήναι !!!!Και μέσα από ένα ρολόι βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ και την ποζεριλα τους στη φόρα..και γελάω τόσο μαζί τους !!! Ευτυχώς υπάρχουν και οι νορμάλ που απλά το κάνουν για την πάρτυ τους το όλο χόμπι και οχι επειδή πήρε ο Νικόλας πρέπει να πάρω και εγώ (παράδειγμα) ή ααααα εγώ θα πάρε το τάδε..του μ@μησ@ όλους...Και εννοείται οτι δεν λεω οτι λεω για να την πω σε κάποιον απο εδω μεσα. Προς θεού! Απλώς είναι η αντίληψη που εχω και για όλα τα ακριβά αντικείμενα. Οτι πολλοί τα παίρνουν για πάρτι τους αλλά πολλοί για την φιγούρα τους, γνώστες του αντικειμένου ή μη ...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:38:06 μμ από bost »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #173 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:12:16 μμ »

αυτό το έχουμε κάνει παλαιότερα - έτσι δεν είναι;
Εννοείται, με πολυ μεγαλη επιτυχια :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:13:13 μμ »
:D  :D  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #175 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:13:23 μμ »
Το θεαθήναι μου Χάρη ήταν γενικό, πήγαινε σε μεγαλύτερο φάσμα και όχι μόνο στο παρόν νήμα. Π.καλά έκανες και στάθηκες, πήγαινε σε όλες τις ακριβές ας το πούμε εταιρείες....γιατί το πιστεύω βαθύτατα ότι υπάρχουν και οι άσχετοι με τον κόσμο του ρολογιού αλλά δυστυχώς και οι πολλοί σχετικοί που το λατρεύουν και ζουν και τρέφονται με το θεαθήναι !!!!Και μέσα από ένα ρολόι βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ και την ποζεριλα τους στη φόρα..και γελάω τόσο μαζί τους !!! Ευτυχώς υπάρχουν και οι νορμάλ που απλά το κάνουν για την πάρτυ τους το όλο χόμπι και οχι επειδή πήρε ο Νικόλας πρέπει να πάρω και εγώ (παράδειγμα) ή ααααα εγώ θα πάρε το τάδε..του μ@μησ@ όλους...Και εννοείται οτι δεν λεω οτι λεω για να την πω σε κάποιον απο εδω μεσα.προσθεού! Απλώς είναι η αντίληψη που εχω και για όλα τα ακριβά αντικείμενα. Οτι πολλοί τα παίρνουν για πάρτι τους αλλά πολλοί για την φιγούρα τους, γνώστες του αντικειμένου ή μη ...!!!

Ευχαριστώ Άλεξ! Το εκτιμώ  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #176 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:14:27 μμ »

Γιατι όπως και να το κανουμε η Ρολεξ είναι περισσοτερο υπερτιμημενη εταιρεια από την Πανεραι και ας εχει κατηγορηθεί περισσοτερο η τελευταια.
Η ρολεξ είναι εταιρεία ωρολογοποιίας.
Τότε τι να πουν οι εταιρείες συναρμολόγησης που έχουν κατακλυσει το χώρο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:14:34 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:15:17 μμ »

Η ρολεξ είναι εταιρεία ωρολογοποιίας.
Τότε τι να πουν οι εταιρείες συναρμολόγησης που έχουν κατακλυσει το χώρο?
oπως?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #179 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:15:45 μμ »
Πάρτε ότι θέλετε και όσα θέλετε, δικά σας είναι τα λεφτά.

-Τι είναι αυτό που μας ζεσταίνει το χειμώνα και το καλοκαίρι το κρεμάμε στο δέντρο?
-Δεν ξέρω. Τι?
-Η σόμπα.
-Κρεμάμε τη σόμπα στο δέντρο?
-Δικιά μας είναι ότι θέλουμε την κάνουμε.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.

Aπλά αντί να είχες 3 διαφορετικά ρολόγια με τα ίδια λεφτά έχεις 3 ίδια.
Aν το expl ήταν λευκό θα είχε διαφορά.

Ανοίξατε δύο ταυτόχρονα θέματα Rolex vs others και vs Panerai και μπλέχτηκαν λίγο.

φαντάζομαι ως μέλος του φόρουμ, βάζεις και τον εαυτό σου μέσα

εκτός φόρουμ θα βρεις περισσότερους υποστηρικτές της άποψης σου - εντός φόρουμ τα μέλη με τις  αγορές τους μάλλον δε συμφωνούν με την άποψη σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions