Αποστολέας Θέμα: Βοηθεια για αγορα (tag heuer raymond weil omega tudor)  (Αναγνώστηκε 13432 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Harry_Green

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Βοηθεια για αγορα (tag heuer raymond weil omega tudor)
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:29:51 μμ »
Ειμαι εδω κ ενα μηνα περιπου. Εδω βρισκεται η κοπελα μου που κανει το μαστερ της κ ετσι  τα τελευταια 2 χρονια εχω ερθει 5 φορες ελβετια κ εχω χαζεψει απ τις βιτρινες. Εδω τα καταστηματα ειναι τοσο κυριλε που ντρεπεσαι να μπεις να δοκιμασεις κ απο τιμες ειναι υψηλοτερες απ τις ελληνικες (ειδικα με την νεα ισοτιμια εδω κ ενα μηνα περιπου). Χωρια που νιωθω πως αν τους πω για discount εδω θα με κοιτανε απο πανω μεχρι κατω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:31:21 μμ »
Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις αλλα απ τα longines αυτο που μου αρεσε περισσσοτερο ειναι το legend dive που το χω αποριψει διοτι θελω μπρασελε. Αν καταληξω σε αυτοματο tag ποσο να υπολογιζω για προβλεπομενο σερβις πανω κατω; Δεν εχω πει οτι θελω quartz, στις επιλογες μου μονο το omega ειναι quartz  κ αυτο επειδη μου αρεσει πολυ εμφανισιακα κ τα χρηματα που δινω δε φτανουν το αυτοματο. Αυτο που πα ειναι πως δεν ειναι και πρωτο κριτηριο το να ειναι αυτοματο το ρολοι. Ισως αξιζει να περιμενω λιγους μηνες για να παρω το αυτοματο omega. Απλα τωρα ειμαι πραγματικα ετοιμος για αγορα κ φοβαμαι μην κανω λαθος επιλογη.

όλα τα ρολόγια για τα οποία μιλάς δεν έχουν ακριβό σέρβις....γιατί όμως σε απασχολεί τόσο πολύ το κόστος του σέρβις;
Αυτό δε θα έπρεπε να είναι κριτήριο επιλογής.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:33:18 μμ »
Ειμαι εδω κ ενα μηνα περιπου. Εδω βρισκεται η κοπελα μου που κανει το μαστερ της κ ετσι  τα τελευταια 2 χρονια εχω ερθει 5 φορες ελβετια κ εχω χαζεψει απ τις βιτρινες. Εδω τα καταστηματα ειναι τοσο κυριλε που ντρεπεσαι να μπεις να δοκιμασεις κ απο τιμες ειναι υψηλοτερες απ τις ελληνικες (ειδικα με την νεα ισοτιμια εδω κ ενα μηνα περιπου). Χωρια που νιωθω πως αν τους πω για discount εδω θα με κοιτανε απο πανω μεχρι κατω.

βρε αδερφέ ρολόγια θα δοκιμάσεις. Δεν είπαμε να πάρεις από εκει. Εκεί που είσαι θα βρεις τα πάντα σε στοκ, κάτι που δεν πιστεύω να μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:35:14 μμ »
Μπες και δοκίμασε, δεν θα σου πουνε τιποτα.
Ουτε θα τους κανει εντυπωση.
Φορα οποιο ρολοι σου αρεσει και μετα απλά πες ευχαριστώ και φύγε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:41:30 μμ »

Ρε παιδιά έλεος!!!
Για Ελβετία μιλάμε!!!
Μπαίνεις και δοκιμάζεις ό,τι γουστάρεις!!!
Στην Ελλάδα είναι το πρόβλημα (συμπεριφοράς των πωλητών και  στοκ)!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Harry_Green

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:48:13 μμ »
Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις αλλα απ τα longines αυτο που μου αρεσε περισσσοτερο ειναι το legend dive που το χω αποριψει διοτι θελω μπρασελε. Αν καταληξω σε αυτοματο tag ποσο να υπολογιζω για προβλεπομενο σερβις πανω κατω; Δεν εχω πει οτι θελω quartz, στις επιλογες μου μονο το omega ειναι quartz  κ αυτο επειδη μου αρεσει πολυ εμφανισιακα κ τα χρηματα που δινω δε φτανουν το αυτοματο. Αυτο που πα ειναι πως δεν ειναι και πρωτο κριτηριο το να ειναι αυτοματο το ρολοι. Ισως αξιζει να περιμενω λιγους μηνες για να παρω το αυτοματο omega. Απλα τωρα ειμαι πραγματικα ετοιμος για αγορα κ φοβαμαι μην κανω λαθος επιλογη.

όλα τα ρολόγια για τα οποία μιλάς δεν έχουν ακριβό σέρβις....γιατί όμως σε απασχολεί τόσο πολύ το κόστος του σέρβις;

Οταν δεν υπαρχει σταθερη δουλεια κ ειναι ολα τοσο ρευστα στην ελλαδα του 2015 λογικο να σκεφτομαι αν θα μπορω να δινω 400 ευρω καθε 3,4 χρονια για σερβις. Στη λωζανη που βρισκομαι εχει κ καταστημα omega αλλα και AD απο tag οποτε υποθετω θα πρεπει να ξεπερασω τις ντροπες κ να μπω να δοκιμασω. Παντως τα μαγαζια με τις καλες μαρκες φαινονται εξαιρετικα σνομπ κ συνηθως δεν ειναι κανεις μεσα, εξου και η ντροπη. Σε καταστηματα με hamilton longines etc ειναι πιο χαλαρα κ εχω μπει 100 φορες. Αν σας ελεγα πως το κυριο διλλημα ειναι aquaracer 300 και seamaster quartz πιο θα λεγατε; Συγνωμη αν εγινα κουραστικος, ειμαι απλα μπερδεμενος κ δε γνωριζω τον χωρο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:49:57 μμ »
seamaster quartz
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:54:16 μμ »
Χάρη ξέρω ότι σου αρέσουν πολύ οι ωρολογιακες μου απόψεις και εκτιμάς τις γνώσεις μου.δεν ξέρω τι ειπώθηκε αλλα η safe και πολύ καλη επιλογή ειναι κάποιο λονζιν με column wheel chronograph να τιμήσεις και την ιστορία της μάρκας απο εκεί και μετά έχεις άπειρες επιλογές και σε Γερμανία και σε ιαπωνια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:57:48 μμ »
Χάρη ξέρω ότι σου αρέσουν πολύ οι ωρολογιακες μου απόψεις και εκτιμάς τις γνώσεις μου.δεν ξέρω τι ειπώθηκε αλλα η safe και πολύ καλη επιλογή ειναι κάποιο λονζιν με column wheel chronograph να τιμήσεις και την ιστορία της μάρκας απο εκεί και μετά έχεις άπειρες επιλογές και σε Γερμανία και σε ιαπωνια
δεν καταλαβα και πολλα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:59:22 μμ »

Οταν δεν υπαρχει σταθερη δουλεια κ ειναι ολα τοσο ρευστα στην ελλαδα του 2015 λογικο να σκεφτομαι αν θα μπορω να δινω 400 ευρω καθε 3,4 χρονια για σερβις. Στη λωζανη που βρισκομαι εχει κ καταστημα omega αλλα και AD απο tag οποτε υποθετω θα πρεπει να ξεπερασω τις ντροπες κ να μπω να δοκιμασω. Παντως τα μαγαζια με τις καλες μαρκες φαινονται εξαιρετικα σνομπ κ συνηθως δεν ειναι κανεις μεσα, εξου και η ντροπη. Σε καταστηματα με hamilton longines etc ειναι πιο χαλαρα κ εχω μπει 100 φορες. Αν σας ελεγα πως το κυριο διλλημα ειναι aquaracer 300 και seamaster quartz πιο θα λεγατε; Συγνωμη αν εγινα κουραστικος, ειμαι απλα μπερδεμενος κ δε γνωριζω τον χωρο.

Αν θυμάμαι καλά έγραψες όέτι χεις 5-6 ρολόγια έστω και των 300 ευρώ.
Σέρβις κατά την άποψη μου δεν έχεις κανένα λόγο να κάνεις, αν το ρολόι σου τα πάει μια χαρά. Άλλωστε ρολόι είναι - δεν είναι αυτοκίνητο.
Απ᾽ό,τι κατάλαβα είσαι μικρός σε ηλικία, γι᾽αυτό και οι ...ντροπές! Αν θέλεις μια συμβουλή από κάποιον που κάτι ξέρει από αυτά, όταν μπαίνεις κάπου με τον ανάλογο αέρα δεν έχεις πουθενά πρόβλημα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 21:02:38 μμ »

Ρε παιδιά έλεος!!!
Για Ελβετία μιλάμε!!!
Μπαίνεις και δοκιμάζεις ό,τι γουστάρεις!!!
Στην Ελλάδα είναι το πρόβλημα (συμπεριφοράς των πωλητών και  στοκ)!!
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 21:03:29 μμ »
δεν καταλαβα και πολλα
τι δεν καταλαβες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 21:04:21 μμ »
εγω ειμαι πιο μικρος απο σενα και σε βιεννη φορεσα πραγματα που λεφτα να τα αγορασω δεν εχω ουτε κατα διαννοια 10 χιλιαδες ευρω πχ μπες και δοκιμασε οτι θες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 21:06:21 μμ »
εγω ειμαι πιο μικρος απο σενα και σε βιεννη φορεσα πραγματα που λεφτα να τα αγορασω δεν εχω ουτε κατα διαννοια 10 χιλιαδες ευρω πχ μπες και δοκιμασε οτι θες

....και δεν έχεις και τον αέρα, για τον οποίο μίλησα παραπάνω...
 :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 21:06:42 μμ »
δεν ξέρω τι ειπώθηκε αλλα η safe και πολύ καλη επιλογή ειναι κάποιο λονζιν με column wheel chronograph να τιμήσεις και την ιστορία της μάρκας απο εκεί και μετά έχεις άπειρες επιλογές και σε Γερμανία και σε ιαπωνια

αυτο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions