Αποστολέας Θέμα: Βοηθεια για αγορα (tag heuer raymond weil omega tudor)  (Αναγνώστηκε 13431 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Harry_Green

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Βοηθεια για αγορα (tag heuer raymond weil omega tudor)
« στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 17:38:31 μμ »
Καλησπερα παιδια. Σας διαβαζω αρκετο καιρο και τωρα αποφασισα πως χρειαζομαι την βοηθεια σας. Παντα μου αρεσαν τα ρολογια αλλα ποτε δεν εδινα αρκετα χρηματα γι'αυτα. Εχω στην κατοχη μου 5,6 ρολογια των 300 ευρω περιπου αλλα τωρα τελειωνω το master μου κ θελω να μου κανω ενα καλο δωρο. Το μπατζετ ειναι 1000-1500 ευρω αλλα αν αξιζει  με το παραπανω ισως μπορω να κανω λιγη υπομονη ακομα κ να δωσω ελαχιστα παραπανω. Μ'αρεσουν τα diver watches και  σαν πρωτη επιλογη εχω το tag heuer aquaracer 300m αλλα μου αρεσει επισης πολυ το raymond weil freelancer two tone. Επισης επειτα απο διαβασμα σε φορουμ κτλ σκεφτομαι πως ισως αξιζει καλυτερα το aquaracer 500 λογω του ceramic bezel. Τελος αν υπαρχει τροπος για omega seamaster (ας ειναι κ quartz) η tudor black bay στα χρηματα που θελω η λιγο παραπανω το συζηταω αλλα δεν θα θελα να κοιταξω μεταχειρισμενα. Κυκλοφορει ακομα το quartz omega?  Επειδη εχω μπερδευτει καπως με τις τιμες ποια ειναι η καλυτερη τιμη που μπορω να βρω για τα παραπανω μοντελα κατα την αποψη σας, εστω χονδρικα πειτε μου για να υπολογιζω. Αυτη τη στιγμη ειμαι στην ελβετια κ οι τιμες ειναι ακριβοτερες απο ελλαδα, οταν επιστρεψω στην χωρα μας θα παω κ την ρολογοτσαρκα για να τα δοκιμασω. Ευχαριστω για το χρονο σας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Βοηθεια για αγορα (tag heuer raymond weil omega tudor)
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 17:45:47 μμ »
έχεις πμ. δεν ξέρω αν κάνει να βάλω τιμές.
Για τα Tag Heuer ρώτα τον charisp τα είχε όλα σε κάποια φάση.

Τώρα αγοράζει όλα τα Rolex!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 13, 2015, 17:48:18 μμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 18:14:26 μμ »
1000-1500€ και καινούριο
δυσκολη κατηγορια  ::)

θα προτεινα

LLD

Sinn 103st

Sinn EZM3

Seiko "Shogun" SBDC007
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 13, 2015, 19:04:44 μμ από nicolasg »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 18:47:32 μμ »
Ωραια τα παραπανω ρολογια, το LLD πολυ ομορφο, το κοιταω καιρο. Θα θελα με μπρασελε ομως. Απ τα ρολογια στα οποια ειμαι αναμεσα ποιο θα επελεγες; Το διλλημα μου περισσοτερο ειναι seamaster quartz  vs tag heuer 300m auto. Με ενδιαφερει περισσοτερο η εμφανιση η αξιοπιστια και το καλο ονομα καθως δεν ειμαι ο τυπος γνωστης του ρολογιου που μαγευεται απ τους μηχανισμους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 18:55:31 μμ »
Ωραια τα παραπανω ρολογια, το LLD πολυ ομορφο, το κοιταω καιρο. Θα θελα με μπρασελε ομως. Απ τα ρολογια στα οποια ειμαι αναμεσα ποιο θα επελεγες; Το διλλημα μου περισσοτερο ειναι seamaster quartz  vs tag heuer 300m auto. Με ενδιαφερει περισσοτερο η εμφανιση η αξιοπιστια και το καλο ονομα καθως δεν ειμαι ο τυπος γνωστης του ρολογιου που μαγευεται απ τους μηχανισμους.
Mπορώ να σου απαντήσω μόνο υποκειμενικά.
Κανένα από αυτά που δείχνεις.

Ακόμα και αν δεν έχεις πρόβλημα με το quartz,η κίνηση του δευτερολεπτοδείκτη δεν υποφέρεται...........αν θες να ρίχνεις που και που κλεφτές ματιές στο ρολόι σου και να το χαζεύεις τότε μάλλον θα σε ενοχλεί......αν το θες μόνο για να το κοιτάς για μια στιγμή και να βλέπεις την ώρα,τότε δεν έχεις θέμα..........

Αν πάντως κάποιο από αυτά σου αρέσει αισθητικά, τότε προχώρα
καλοκατασκευασμένα ρολόγια είναι ,αξιόπιστα, δεν θα έχεις κανένα ποιοτικό πρόβλημα

Το καλό όνομα το διαθέτουν και τα 2 brands.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 18:59:22 μμ »
Δες και Oris σε αυτά τα λεφτά

πχ

και

Longines Hydroconquest
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 19:22:07 μμ »
to Longines είναι εξαιρετική περίπτωση ρολογιού!!!
(Είναι και stelakos approved!)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 19:40:05 μμ »
to Longines είναι εξαιρετική περίπτωση ρολογιού!!!
(Είναι και stelakos approved!)
:D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 19:40:42 μμ »
Στο longines δε μ'αρεσουν τα oversized 12,9,6.  Τα oris δεν τα γνωριζα, ειναι στην κατηγορια tag, longines omega? ομορφο ειναι παντως. Το seamaster quartz μπορω ακομα να το βρω στα καταστηματα; Επισης ποσο ειναι περιπου το κοστος σερβις σε αυτοματο seamaster και aquaracer?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:09:03 μμ »
Επειδη ειμαι εντελως ασχετος κ βλεπω οτι βοηθατε αρκετα σε αυτο το φορουμ θα θελα να μου πειτε τι κανει καλυτερο το longines conquest η το hydroconquest απ το aquaracer που εγραψα εγω. Επισης κ μια γνωμη για την raymond weil που το freelancer της μ'αρεσε πολυ στο ματι. Που υστερει η εταιρια κ δεν την προτεινει γενικα ο κοσμος; Με το που επιστρεψω Ελλαδα θα ξεκινησω την ερευνα για να τα δω κ απο κοντα. Εδω στην ελβετια γινεται χαμος, βλεπεις μαγαζια με patek hublot  iwc vacheron σε καθε δρομο. Ντρεπεσαι να μπεις μεσα ομως οποτε περιμενω να επιστρεψω για τις δοκιμες που θελω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:12:44 μμ »
Σου προτεινα ρολογια quartz,απο τα λεγομενα σου αυτα ηθελες και δεν εχουν κοστος για σερβις,οπως ενα αυτοματο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:24:05 μμ »
Επειδη ειμαι εντελως ασχετος κ βλεπω οτι βοηθατε αρκετα σε αυτο το φορουμ θα θελα να μου πειτε τι κανει καλυτερο το longines conquest η το hydroconquest απ το aquaracer που εγραψα εγω. Επισης κ μια γνωμη για την raymond weil που το freelancer της μ'αρεσε πολυ στο ματι. Που υστερει η εταιρια κ δεν την προτεινει γενικα ο κοσμος; Με το που επιστρεψω Ελλαδα θα ξεκινησω την ερευνα για να τα δω κ απο κοντα. Εδω στην ελβετια γινεται χαμος, βλεπεις μαγαζια με patek hublot  iwc vacheron σε καθε δρομο. Ντρεπεσαι να μπεις μεσα ομως οποτε περιμενω να επιστρεψω για τις δοκιμες που θελω.

σόρρυ, αλλά είσαι στην Ελβετια και θα έρθεις Ελλάδα να δοκιμάσεις τα ρολόγια που θέλεις;;
 ??? ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 20:26:36 μμ »
Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις αλλα απ τα longines αυτο που μου αρεσε περισσσοτερο ειναι το legend dive που το χω αποριψει διοτι θελω μπρασελε. Αν καταληξω σε αυτοματο tag ποσο να υπολογιζω για προβλεπομενο σερβις πανω κατω; Δεν εχω πει οτι θελω quartz, στις επιλογες μου μονο το omega ειναι quartz  κ αυτο επειδη μου αρεσει πολυ εμφανισιακα κ τα χρηματα που δινω δε φτανουν το αυτοματο. Αυτο που πα ειναι πως δεν ειναι και πρωτο κριτηριο το να ειναι αυτοματο το ρολοι. Ισως αξιζει να περιμενω λιγους μηνες για να παρω το αυτοματο omega. Απλα τωρα ειμαι πραγματικα ετοιμος για αγορα κ φοβαμαι μην κανω λαθος επιλογη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions