Αποστολέας Θέμα: Rolex vs all others  (Αναγνώστηκε 24023 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Απ: Rolex vs all others
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 01:16:50 πμ »
δε βρίσκω λόγο να αναλύσω ή να απαντήσω σε αυτά που έγραψες. Έτσι κι αλλιώς διαφωνούμε και θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε.
Θα μιλήσω μόνο για το after sales service που λες ότι δε σ᾽ενδιαφέρει. Ναι, αν έχεις Rolex λογικά δε θα σε απασχολήσει - ο Θεός να σε φυλάει όμως μην πάθει τίποτα το Ω σου (μας).
Ο Στέφανος δεν ξέρω αν μιλάει συναισθηματικά επειδή πούλησε τα Ω του και ίσως μετάνιωσε, αλλά εγώ ως κάτοχος 2 πολύ γνωστών μοντέλων της Ω και 3 της Rolex, έχω τελείως αντίθετη γνώμη! Κια ξέρεις πολύ καλά ότι δεν τραβάω κανένα ζόρι να υποστηρίξω τη μία ή την άλλη εταιρεία. Σήμερα φορούσα Panerai και αύριο θα φοράω το quartz  Seiko των 100 ευρώ!
Και άλλωστε με έχεις γνωρίσει και ξέρεις τί τύπος ανθρώπου είμαι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 01:18:46 πμ »
δε βρίσκω λόγο να αναλύσω ή να απαντήσω σε αυτά που έγραψες. Έτσι κι αλλιώς διαφωνούμε και θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε.
Θα μιλήσω μόνο για το after sales service που λες ότι δε σ᾽ενδιαφέρει. Ναι, αν έχεις Rolex λογικά δε θα σε απασχολήσει - ο Θεός να σε φυλάει όμως μην πάθει τίποτα το Ω σου (μας).
Ο Στέφανος δεν ξέρω αν μιλάει συναισθηματικά επειδή πούλησε τα Ω του και ίσως μετάνιωσε, αλλά εγώ ως κάτοχος 2 πολύ γνωστών μοντέλων της Ω και 3 της Rolex, έχω τελείως αντίθετη γνώμη! Κια ξέρεις πολύ καλά ότι δεν τραβάω κανένα ζόρι να υποστηρίξω τη μία ή την άλλη εταιρεία. Σήμερα φορούσα Panerai και αύριο θα φοράω το quartz  Seiko των 100 ευρώ!
ειναι πολυ σημαντικο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 01:21:38 πμ »
ειναι πολυ σημαντικο

ποιό είναι σημαντικό βρε Γιώργο; Δεν κατάλαβα τίποτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 01:24:25 πμ »
Θα μιλήσω μόνο για το after sales service
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 01:30:10 πμ »

αν τα είχες δίπλα δίπλα θα μιλούσες και για την ποιότητα.....ειδικά των νέων μοντέλων της Rolex που είναι αψεγάδιαστα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 01:31:58 πμ »

αν τα είχες δίπλα δίπλα θα μιλούσες και για την ποιότητα.....ειδικά των νέων μοντέλων της Rolex που είναι αψεγάδιαστα!
αυτα ειναι τα λογια σου απο το ποστ Χαρη!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 01:35:37 πμ »
ειναι πολυ σημαντικο

Ούτε εγώ είχα καταλάβει...

Και το Ω να πάθει βρε Χάρη θα το πάω στην αντιπροσωπεία με 600€ service;
Θα βρω (έχω και έχεις) έναν καλό ανεξάρτητο και θα κάνω τα πάντα με 200€!

Κατά τ'άλλα δε σε αμφισβητώ απλά λέω ότι είναι λίγο μύθος το θέμα της ποιότητας...
Τί είναι πιο ποιοτικό η Mercedes ή η ΒΜW; Κρύβουν παγίδες αυτά...
Και είναι και προκατάληψη.

Τέλος η έννοια του διαλόγου είναι η ανταλλαγή απόψεων, όχι να σε πείσω ή να με πείσεις, και αυτό χαίρομαι να κάνω στο φόρουμ (και κυρίως μαζί σου).

ειναι πολυ σημαντικο (που θάλεγε κι ο Γιώργος)  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 01:36:46 πμ »

αυτα ειναι τα λογια σου απο το ποστ Χαρη!

αααα... εντάξει... έγραψα μετά και για την ποιότητα. Φαντάζομαι δεν ενόχλησα κανέναν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 01:41:28 πμ »
ειναι πολυ σημαντικο

Ούτε εγώ είχα καταλάβει... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Και το Ω να πάθει βρε Χάρη θα το πάω στην αντιπροσωπεία με 600€ service;
Θα βρω (έχω και έχεις) έναν καλό ανεξάρτητο και θα κάνω τα πάντα με 200€!

Κατά τ'άλλα δε σε αμφισβητώ απλά λέω ότι είναι λίγο μύθος το θέμα της ποιότητας...
Τί είναι πιο ποιοτικό η Mercedes ή η ΒΜW; Κρύβουν παγίδες αυτά...
Και είναι και προκατάληψη.

Τέλος η έννοια του διαλόγου είναι η ανταλλαγή απόψεων, όχι να σε πείσω ή να με πείσεις, και αυτό χαίρομαι να κάνω στο φόρουμ (και κυρίως μαζί σου).

ειναι πολυ σημαντικο (που θάλεγε κι ο Γιώργος)  :D

ναι βρε...εννοείται...απλά μιλάω για την αντιπροσωπεία που έχουν ακουστεί πολλά. Και μου έχει πει και ο ρολογάς μου πολύ περισσότερα, όντας πιστοποιημένος  επιδιορθωτής της Ω.
Κι εγώ το χαίρομαι και το ξέρεις!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 01:43:36 πμ »
ειναι και...πολυ σημαντικο άλλωστε  :D
Πα να την πέσω γιατί αύριο έχω πρωι ξύπνημα να συναντηθώ με τους αλήτες! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 01:46:04 πμ »
ειναι και...πολυ σημαντικο άλλωστε  :D
Πα να την πέσω γιατί αύριο έχω πρωι ξύπνημα να συναντηθώ με τους αλήτες! :)

σας ζηλεύω.....αλλά όπως σας υποσχέθηκα, πρώτα ο Θεός μετά το Πάσχα θα κατέβω μόνο για εσάς!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 02:07:52 πμ »
Αντε κατεβα να τα π(ι)ουμε.Τωρα οσον αφορα το VS εχω ξανααναφερει οτι οι καινουργιες γενιες Rolex νομιζω οτι ποιοτικα εχουν βελτιωθει σε συγκριση με το παρελθον.Βλεπε καινουργιο SuB.Για μενα το PO ειναι αισθητικα ανωτερο και ποιοτικα-φινιρισμα αν οχι το ιδιο τουλαχιστον μισο κλικ παραπανω απο το Sub.το μονο σημειο που υστερει ειναι η μικρορυθμιση στο μπρασελε.Απο το κρυσταλλο μεχρι την εναλλαγη βουρτισμενου-γυαλισμενου το PO δειχνει να εχει προσοχη στην λεπτομερεια παραπανω απο το Sub.Αυτα τα εχουν παρατηρησει και στο εξωτερικο και εκθειαζουν το αλμα της Οmega.Ναι μου λειπει το PO και θα το ξαναπαρω σιγουρα καποια στιγμη,ομως απο την αλλη το Sub μαλλον θα μεινει για τα καλα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 02:13:14 πμ »
Αντε κατεβα να τα π(ι)ουμε.Τωρα οσον αφορα το VS εχω ξανααναφερει οτι οι καινουργιες γενιες Rolex νομιζω οτι ποιοτικα εχουν βελτιωθει σε συγκριση με το παρελθον.Βλεπε καινουργιο SuB.Για μενα το PO ειναι αισθητικα ανωτερο και ποιοτικα-φινιρισμα αν οχι το ιδιο τουλαχιστον μισο κλικ παραπανω απο το Sub.το μονο σημειο που υστερει ειναι η μικρορυθμιση στο μπρασελε.Απο το κρυσταλλο μεχρι την εναλλαγη βουρτισμενου-γυαλισμενου το PO δειχνει να εχει προσοχη στην λεπτομερεια παραπανω απο το Sub.Αυτα τα εχουν παρατηρησει και στο εξωτερικο και εκθειαζουν το αλμα της Οmega.Ναι μου λειπει το PO και θα το ξαναπαρω σιγουρα καποια στιγμη,ομως απο την αλλη το Sub μαλλον θα μεινει για τα καλα

μα κι εγώ το πούλησα το PΟ μου  και με την πρώτη ευκαιρία το ξαναέβαλα  στη συλλογή μου.
θεωρώ ότι και τα δύο είναι must have  ρολόγια.
Αλλά έγραψα παραπάνω τί πιστευώ για την ποιότητα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 02:15:55 πμ »
Ναι ειναι σιγουρα must have. Ποιοτικα ειναι σχεδον τα ιδια.Στην "αντιληπτη" ποιοτητα για μενα υπερεχει ελαφρως το PO.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 08:21:58 πμ »
Panerai vs all others επρεπε να λεγεται το νημα.
Panerai και ξερο ψωμι.  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions