Αποστολέας Θέμα: Rolex vs all others  (Αναγνώστηκε 24013 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Απ: Rolex vs all others
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 17:28:56 μμ »
Κάποτε είχα διαβάσει το εξής "το πιο φτηνό ρολόι που μπορείς αγοράσεις στην ζωή σου. Είναι ένα Ρολεξ"

Θα έλεγα αρκετά ψαγμένο και σωστό...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 17:44:22 μμ »
Θεματάρα και είμαι έξω ρε γμτ...  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 17:50:17 μμ »
ποιοτητα+ιστορια+σχεδιο+μηχανες και πολλα αλλα
αχ δεν θα απαντησεις ποτε το δεχομαι
για μενα ειναι το ρολοι που φοραω!
για ποιο sinn μιλας?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 17:55:07 μμ »
Κάποτε είχα διαβάσει το εξής "το πιο φτηνό ρολόι που μπορείς αγοράσεις στην ζωή σου. Είναι ένα Ρολεξ"

δεν το καταλαβα  :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 17:55:44 μμ »

το πιο φτηνο και "ψαγμενο"
ποιο ειναι ψαγμενο καλε το ρολεξ που και να μην θες τα ξερεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 17:58:59 μμ »

Είναι σωστό,
από την άποψη ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αγοράσεις 2o Rolex.

Μην κοιτάς που στην Ω αν πάρεις moon μπορεί να σου λείπει το Mark αν πάρεις PO μπορεί να θέλεις Αqua Terra.
Ένα μοντέλο έχουν στην Rolex και το τραβάνε απ' τα μαλλιά.
Το μεγαλώνουν, το τετραγωνίζουν, το ξετετραγωνίζουν, το γυαλίζουν, αυτά.
Ένα είναι δεν έχει άλλο.
Mόνο οι fans πιστεύουν ότι πήραν κάτι διαφορετικό και ότι το deepsea δεν είναι για το Sumariner ότι είναι για την Casio το GD-X6900 για το DW-6900.

Γιαυτό είναι πολύ εύκολο να πείς "Ω Rolex!!" ή  "με τίποτα, δεν μ'αρέσει η Rolex".
Με ένα προιόν έχεις πιθανότητες 50% ,το κοιτάς και διαλέγεις αν είσαι fan της εταιρίας ή όχι, απλά πράγματα δεν έχει κάτι άλλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 13, 2015, 18:03:50 μμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 17:59:50 μμ »

Είναι σωστό,
από την άποψη ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αγοράσεις 2o Rolex.

Μην κοιτάς που στην Ω αν πάρεις moon μπορεί να σου λείπει το Mark αν πάρεις PO μπορεί να θέλεις Αqua Terra.
Ένα μοντέλο έχουν στην Rolex και το τραβάνε απ' τα μαλλιά.
Το μεγαλώνουν, το τετραγωνίζουν, το ξετετραγωνίζουν, το γυαλίζουν, αυτά.
Ένα είναι δεν έχει άλλο.
Mόνο οι fans πιστεύουν ότι πήραν κάτι διαφορετικό και ότι το deepsea δεν είναι για το Sumariner ότι είναι για την Casio το GD-X6900 για το DW-6900.
να φερω κανα 10 σακουλακια ποπ κορν ε?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 19:32:39 μμ »
βασικα να ρωτησω το εξης απλο απαντηστε μου σε αυτον για να εχουμε μια κοινη βαση
θεωρειτε τα ρολεξ (ετσι γενικα-χωριατικα) τα καλυτερα ρολογια στον κοσμο?
Για τις ανάγκες των περισσοτέρων που δεν έχουν τη μούρλια να έχουν πολλά ρολόγια και θέλουν ενα ρολόι να τους καλύπτει αξιοπρεπώς σε ολες τις περιστάσεις της καθημερινότητας τους λογικά είναι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουάριος 13, 2015, 19:38:08 μμ »
βασικα να ρωτησω το εξης απλο απαντηστε μου σε αυτον για να εχουμε μια κοινη βαση
θεωρειτε τα ρολεξ (ετσι γενικα-χωριατικα) τα καλυτερα ρολογια στον κοσμο?
Για τις ανάγκες των περισσοτέρων που δεν έχουν τη μούρλια να έχουν πολλά ρολόγια και θέλουν ενα ρολόι να τους καλύπτει αξιοπρεπώς σε ολες τις περιστάσεις της καθημερινότητας τους λογικά είναι.

..να συμπληρώσω και το να δουλεύει απροβλημάτιστα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 00:31:47 πμ »
Μιας και δεν τοποθετήθηκα, ήρθε η ώρα....
Γιατί δε μου αρέσει (προσοχή! δεν είπα δε σέβομαι κτλ.) το συγκεκριμένο brand:

1) Αν δεις στο περιβάλλον σου έναν άνθρωπο να φοράει Rolex πόσες πιθανότητες έχει να ξέρει/ ασχολείται με ρολόγια; Απάνταω 20% max, προσωπικά δεν ξαναπιάνω κουβέντα για ρολόγια με άνθρωπο που φοράει Rolex...Kατά 80% το πήρε για να πουλήσει μούρη (βλ.Άδωνις πχ...). Και φσυικά έχει sub που είναι το πιο αναγνωρίσιμο!
Αν δεις πχ. explorer 1 έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι σχετικός (δεν έχει κύκλωπα να....φωνάζει Rolex).

2) Aν δω έναν άνθρωπο της δικής μου οικονομικής τάξης, άντε και λίγο παραπάνω να φοράει sub πόσες οι πιθανότητες να μην είναι μαϊμού;
Απαντάω 5-10%. Γιατί; Όχι γιατί δεν μπορεί να το αγοράσει, αλλά γιατί δεν του "ταιριάζει".
Φαντάσου δηλαδή έναν τύπο με ένα scooterάκι ψιλοχρέπι των 1000€ να φοράει Rolex.
Τί πιθανότητες να είναι αληθινό; Ακόμα κι αν είναι αληθινό εγώ προσωπικά θα το αμφισβητήσω...
Έτσι κι εγώ αν πάρω Rolex όλοι θα νομίζουν ότι είναι μαϊμού ή έστω θα νιώθω ότι όλοι αυτό νομίζουν...

3) Προσωπικά δεν έχω "νιώσει" την παραπάνω ποιότητα του sub από το speedmaster πχ. ή το ΡΟ...
Και για να σας προλάβω, ο tetos που είχε και τα 2 θεωρεί κλάσεις ανώτερο ποιοτικά το ΡΟ...
Άρα ίσως είναι και λίγο παραμύθι το "τρομερή ποιότητα κτλ" τα ακούω λίγο βερεσέ...
Πάνω από 4 χιλιάρικα ποιο δεν είναι ποιοτικό;

4) Θα συμφωνήσω με τον Ίσταρ. Όλα μοιάζουν μεταξύ τους.
Το πρώτο (και τελευταίο οι άσχετοι) Rolex που αγοράζουν οι περισσότεροι είναι το sub...
Σχεδιαστικά δεν έχει προσφέρει και πολλά τα τελευταία χρόνια (το yachtmaster είναι έκτρωμα imo)...
Κι έχoυν και απαράδεκτο caseback.

5) Έχουμε τρεις ανθρώπους.
Ο ένας φοράει Rolex. Ο δεύτερος IWC. Ο τρίτος JLC.
Ποιος είναι άσχετος από ρολόγια;  ;)

Σέβομαι το brand, έχει ποιότητα, έχει μεταπωλητική αξία αλλά δε νομίζω ότι αξίζει τη θέση που κατέχει στην πίτα των πωλήσεων.
Ή μάλλον την αξίζει αλλά όχι λόγω των ρολογιών, λόγω του marketing...

Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές σκέψεις.
Δεν έχω κανένα σκοπό να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση ούτε να προσβάλλω κανέναν...
Aύριο μπορεί να σκέφτομαι διαφορετικά, ακόμα ψάχνομαι (και θα ψάχνομαι για πολύ καιρό... :) ).

edit: Στέλιο φέρε κοκ πορν  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 14, 2015, 00:33:26 πμ από Vagelis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 00:36:34 πμ »
Ωραίο ποστ Βαγγέλη,άσχετο με ρολεξ έχω γνωρίσει αλλα και με ομεγα,άσχετο με άλλο ακριβό ρολόι δεν εχω γνωρισει γενικά,γενικά στην Ελλάδα πολύ ακριβά ρολόγια σπάνια να δεις,έξω στην καφετέρια κλπ μέχρι ρολεξ πάει δηλαδή μέχρι 6000 χοντρά χοντρά ήμαστε μικροί αγορα δεν δίνουμε 30000 που θέλει ένα λανγκε ή ένα πατεκι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 00:50:23 πμ »
Ωραίο ποστ Βαγγέλη,άσχετο με ρολεξ έχω γνωρίσει αλλα και με ομεγα,άσχετο με άλλο ακριβό ρολόι δεν εχω γνωρισει γενικά,γενικά στην Ελλάδα πολύ ακριβά ρολόγια σπάνια να δεις,έξω στην καφετέρια κλπ μέχρι ρολεξ πάει δηλαδή μέχρι 6000 χοντρά χοντρά ήμαστε μικροί αγορα δεν δίνουμε 30000 που θέλει ένα λανγκε ή ένα πατεκι
Ναι ρε σύ αλλά με 6000 παίρνεις και Jaeger παίρνεις και IWC, GS, Panerai, Ζenith...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 00:52:11 πμ »
Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι(δυστυχως μαλλον θα ελεγα)Η συντριπτικη πλειοψηφια των Νεολελληνων εχει στο νου της το φαινεσθαι και ισως τιποτα παραπανω.Πιστευω οτι η μαρκα βελτιωθηκε ποιοτικα λογω του ανταγωνισμου που ειναι πιεστικος και προσφερει αριστη ποιοτητα σε λιγοτερα λεφτα.(βλεπε PO).Το sub ειναι και το πιο δημοφιλες ισως επειδη ειναι και το φθηνοτερο-χαμαιλεων.Κοινως, αρεσει στο 90% και ειναι και καπως προσβασιμο.Τωρα θα ξαναπω οτι ο αντρας κανει το ρολοι και οχι το αντιθετο.Κοινως,δεν δινω δεκαρα αν νομιζουν οτι ειναι μαιμου.και το 372 που θελω να παρω,αν σας δειξω τι εχουν φτιαξει μερικοι τυποι θα τραβατε τα βυζια σας..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 00:53:10 πμ »
Μιας και δεν τοποθετήθηκα, ήρθε η ώρα....
Γιατί δε μου αρέσει (προσοχή! δεν είπα δε σέβομαι κτλ.) το συγκεκριμένο brand:

1) Αν δεις στο περιβάλλον σου έναν άνθρωπο να φοράει Rolex πόσες πιθανότητες έχει να ξέρει/ ασχολείται με ρολόγια; Απάνταω 20% max, προσωπικά δεν ξαναπιάνω κουβέντα για ρολόγια με άνθρωπο που φοράει Rolex...Kατά 80% το πήρε για να πουλήσει μούρη (βλ.Άδωνις πχ...). Και φσυικά έχει sub που είναι το πιο αναγνωρίσιμο!
Αν δεις πχ. explorer 1 έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι σχετικός (δεν έχει κύκλωπα να....φωνάζει Rolex).

2) Aν δω έναν άνθρωπο της δικής μου οικονομικής τάξης, άντε και λίγο παραπάνω να φοράει sub πόσες οι πιθανότητες να μην είναι μαϊμού;
Απαντάω 5-10%. Γιατί; Όχι γιατί δεν μπορεί να το αγοράσει, αλλά γιατί δεν του "ταιριάζει".
Φαντάσου δηλαδή έναν τύπο με ένα scooterάκι ψιλοχρέπι των 1000€ να φοράει Rolex.
Τί πιθανότητες να είναι αληθινό; Ακόμα κι αν είναι αληθινό εγώ προσωπικά θα το αμφισβητήσω...
Έτσι κι εγώ αν πάρω Rolex όλοι θα νομίζουν ότι είναι μαϊμού ή έστω θα νιώθω ότι όλοι αυτό νομίζουν...

3) Προσωπικά δεν έχω "νιώσει" την παραπάνω ποιότητα του sub από το speedmaster πχ. ή το ΡΟ...
Και για να σας προλάβω, ο tetos που είχε και τα 2 θεωρεί κλάσεις ανώτερο ποιοτικά το ΡΟ...
Άρα ίσως είναι και λίγο παραμύθι το "τρομερή ποιότητα κτλ" τα ακούω λίγο βερεσέ...
Πάνω από 4 χιλιάρικα ποιο δεν είναι ποιοτικό;

4) Θα συμφωνήσω με τον Ίσταρ. Όλα μοιάζουν μεταξύ τους.
Το πρώτο (και τελευταίο οι άσχετοι) Rolex που αγοράζουν οι περισσότεροι είναι το sub...
Σχεδιαστικά δεν έχει προσφέρει και πολλά τα τελευταία χρόνια (το yachtmaster είναι έκτρωμα imo)...
Κι έχoυν και απαράδεκτο caseback.

5) Έχουμε τρεις ανθρώπους.
Ο ένας φοράει Rolex. Ο δεύτερος IWC. Ο τρίτος JLC.
Ποιος είναι άσχετος από ρολόγια;  ;)

Σέβομαι το brand, έχει ποιότητα, έχει μεταπωλητική αξία αλλά δε νομίζω ότι αξίζει τη θέση που κατέχει στην πίτα των πωλήσεων.
Ή μάλλον την αξίζει αλλά όχι λόγω των ρολογιών, λόγω του marketing...

Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές σκέψεις.
Δεν έχω κανένα σκοπό να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση ούτε να προσβάλλω κανέναν...
Aύριο μπορεί να σκέφτομαι διαφορετικά, ακόμα ψάχνομαι (και θα ψάχνομαι για πολύ καιρό... :) ).

edit: Στέλιο φέρε κοκ πορν  ;)

1) όλα αυτά είναι απλά εικασίες...μπορεί να έχουν κάποια βάση, αλλά παραμένουν εικασίες.
2) αν δεις τα περισσότερα άτομα που έχουν Rolex εδώ μέσα, ούτε μαιμούδες είναι , ούτε είναι πιο πλούσιοι από πχ. εσένα. Ίσως να έχουν λιγοτερες οικονομικές  και οικογενειακές υποχρεώσεις από εσένα και ίσως να αγαπάνε λίγο περισσότερο το brand από εσένα.
3) Η ποιότητα των δύο δε συγκρίνεται. Όπως δε συγκρίνεται και το after sales service τους.
4) Κανένα δε μοιάζει με το άλλο.  Αν ρίξεις μια ματιά στην γκάμα πχ της Ω θα δεις περισσότερες ομοιότητες στα μοντέλα της.
5) και πάλι εικάζεις!

Κι εμένα προσωπικές είναι οι απόψεις μου,
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 14, 2015, 00:58:46 πμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 01:07:33 πμ »

1) όλα αυτά είναι απλά εικασίες...μπορεί να έχουν κάποια βάση, αλλά παραμένουν εικασίες.
2) αν δεις τα περισσότερα άτομα που έχουν Rolex εδώ μέσα, ούτε μαιμούδες είναι , ούτε είναι πιο πλούσιοι από πχ. εσένα. Ίσως να έχουν λιγοτερες οικονομικές  και οικογενειακές υποχρεώσεις από εσένα και ίσως να αγαπάνε λίγο περισσότερο το brand από εσένα.
3) Η ποιότητα των δύο δε συγκρίνεται. Όπως δε συγκρίνεται και το after sales service τους.
4) Κανένα δε μοιάζει με το άλλο.  Αν ρίξεις μια ματιά στην γκάμα πχ της Ω θα δεις περισσότερες ομοιότητες στα μοντέλα της.
5) και πάλι εικάζεις!

Κι εμένα προσωπικές είναι οι απόψεις μου,
1)Προσωπική πείρα θα το έλεγα, έχω κάνει γκάλοπ σα να λέμε... :D
2)Εννοείται ότι δε μιλάω για εδώ μέσα, νόμιζα ότι είναι ξεκάθαρο ότι μιλάω για εκτός φόρουμ και ψαγμένων ωρολογόφιλων...
3)Το after sales service δε με ενδιαφέρει.
Αν με ενδιέφερε θα έπαιρνα και Hyundai με 7 χρόνια εγγύηση.
Όσο για την ποιότητα είναι άποψή σου. Σου έγραψα και για τον teto...
4)Agree to disagree  :)
5)Δεν έκανα καμία εικασία! Εσύ μάλλον την έκανες... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions