Αποστολέας Θέμα: GRAND SEIKO  (Αναγνώστηκε 448304 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: GRAND SEIKO
« Απάντηση #1620 στις: Ιούλιος 23, 2020, 18:09:37 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1621 στις: Ιούλιος 23, 2020, 19:32:53 μμ »
Είμαστε στο νήμα της GS και γράφουμε για Seiko ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1622 στις: Ιούλιος 24, 2020, 03:01:03 πμ »
Grand Seiko Adds This Gold Watch To Its Elegance Collection For Its 60th Anniversary

Anniversaries are often a cause to look back. Grand Seiko did just that in honour of its 60th, tapping into its own heritage to create the latest (golden) addition to its lineup. Part of the aptly named Elegance Collection, the gold SBGW262 is steeped in Japanese tradition. Its slick black dial is coated in traditional Urushi lacquer, which comes from trees grown in and around the town of Joboji that lies in the shadow of Mount Iwate. It’s this mountain that dominates the skyline above the Shizukuishi Watch Studio where Grand Seiko’s finest timepieces are manufactured. And being that the lacquer is a rare domestic variant of the glossy substance, it is harder to handle than most other varieties, increasing the amount of skilled labour required.

Though the dial is already precious, it only increases in value given that the polished 39 mm case surrounding it is forged from 18K yellow gold. Curved sapphire crystal across the front and the transparent case back protect the face (with its gleaming hands) and movement, respectively. The dial has sweeping Arabic numerals but is also punctuated by distinct indexes with a raised maki-e technique by the master of Kaga Maki-e Urushi, Isshu Tamura.
This piece operates via an in-house, manually wound 9S64 calibre movement with 24 jewels and a 72-hour power reserve. It is not the kind of watch a wearer would want to take with him into the water, but it remains splash-resistant nonetheless. The subtle curvature of the sapphire combined with the textures beneath lend this model a strong three-dimensional appearance that encourages a closer look.
But such a luxe timepiece wouldn’t be complete with just any old bracelet. As a finishing touch in keeping with the opulent case, Grand Seiko chose a richly grained crocodile leather strap which fastens via an 18K yellow gold buckle.
Head over to the brand’s website to collect one of your own for a substantial but worthwhile US$30,000 (about RM128,000).

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1623 στις: Ιούλιος 24, 2020, 03:22:30 πμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1624 στις: Ιούλιος 27, 2020, 02:10:28 πμ »
Δανείζομαι, ας το πουμε έτσι, αυτο το βίντεο, και το ποσταρω για να το σχολιάσουμε...
Επιτελους λίγο αλήθειες...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1625 στις: Ιούλιος 27, 2020, 02:49:44 πμ »
Δεν μας το λες ,εσυ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1626 στις: Ιούλιος 27, 2020, 08:45:29 πμ »
Δεν λέει και τα καλύτερα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1627 στις: Ιούλιος 27, 2020, 09:08:30 πμ »
Στα ακριβά ρολογια,αρκεί να δεις τις ρεπλικες ποιος πουλάει, δεν είναι άλλη από την Rolex.Τωρα αν πας και πεις στον Έλληνα αγοραστή για GS σε τιμή κάπου στα 5 χιλιάρικα  μάλλον θα σε κοιτάξει περίεργα 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #1628 στις: Ιούλιος 27, 2020, 09:27:38 πμ »
Πιστεύω ότι ένα σημαντικό λάθος που κάνει η GS στη προσπάθεια της να στοχεύσει την κατηγορία αγοραστών που είναι έτοιμοι να ξοδέψουν κοντά στα 10Κ είναι η υπερπληθώρα μοντέλων και ιδιαίτερα των limited edition .Αυτη η στρατηγική μάρκετινγκ έχει  σαν συνέπεια να συνδέεται υποσυνείδητα με τη μητρική εταιρεία που συνήθως πουλάει φτηνότερα ρολόγια και να προκαλεί σύγχυση .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ftir

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1629 στις: Ιούλιος 27, 2020, 12:08:55 μμ »
To είχα ξαναδεί αυτό το βίντεο και μου είχε φανεί υπερβολικός..

Το ξαναβλέπω τώρα και θα συμφωνήσω μαζί του. Για την κατηγορία τιμής, όλα αυτά που επιδεικνύει είναι ανεπίτρεπτα. Κοινώς, σαν να ψώνισες από σβέρκο..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Φώτης (Αλούπης)

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1630 στις: Ιούλιος 27, 2020, 12:25:31 μμ »
Εγώ δεν το είχα δει, αλλά το είδα τώρα.
Ομολογώ ότι κι εμένα με απογοητεύει κάτι τέτοιο στους δείκτες.

Δυσάρεστο για τη GS.
Κι όχι τίποτα,αλλά θα με κάνετε να πάω να τσεκάρω ένα προς ένα τα υπόλοιπα ρολόγια μου να δω αν έχουν τέτοια θέματα αν και μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει να προσέξω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #1631 στις: Ιούλιος 27, 2020, 14:24:53 μμ »
Το θέμα με το misalignment είναι επιεικως απαράδεκτο για ρολόι τέτοιας τιμής, όχι όμως ότι δεν το χω δει και αλλου..Η βαφή στο dial δεν μου λέει και πολλά, και στα δικά μου βιντεο με macro φακό βλέπω τα απερίγραπτα, όπως τον GMT δείκτη του explorer 2 που απλά διαπιστώνεις την μετριότητα στην λεπτομέρεια...
Θεωρώ πως εκτός απ' το misalignment που το ξαναλέω είναι απαράδεκτο, δεν είδα κάποιο άλλο σοβαρό θέμα για να πεις αμάν και ντε...Τον καταλαβαίνω βέβαια καθως μιλάει η πικρία .. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1632 στις: Ιούλιος 27, 2020, 15:29:32 μμ »
Εγω προσωπικά έβαλα τα γελια με το μπρασελε, ο τύπος απλά δεν το πιστευε ότι ένα τόσο ακριβό ρολόι έχει τέτοιο μπρασελε, μαλλον θα είχε περισσέψει από καμμια παρτίδα SKX, τους άλλαξαν μπούκλα και όλα οκ
Η αντιστοίχηση τώρα με τους δείκτες ώρας με τις ενδείξεις του Dial ειναι τραγικό και επαναλαμβανομενο πρόβλημα.
Αντε σιγα σιγα να σταματήσει το παραμύθι ότι ο Ακίρα Μιτσοπτιτσο  κάθεται μόνος στο όρος Γιοκοχάμα Νακι και κατασκευάζει το  dial μόνος του κάτω από ένα καταρράκτη για να μην κάνει λάθη...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #1633 στις: Ιούλιος 27, 2020, 15:31:54 μμ »
Εγω προσωπικά έβαλα τα γελια με το μπρασελε, ο τύπος απλά δεν το πιστευε ότι ένα τόσο ακριβό ρολόι έχει τέτοιο μπρασελε, μαλλον θα είχε περισσέψει από καμμια παρτίδα SKX, τους άλλαξαν μπούκλα και όλα οκ
Η αντιστοίχηση τώρα με τους δείκτες ώρας με τις ενδείξεις του Dial ειναι τραγικό και επαναλαμβανομενο πρόβλημα.
Αντε σιγα σιγα να σταματήσει το παραμύθι ότι ο Ακίρα Μιτσοπτιτσο  κάθεται μόνος στο όρος Γιοκοχάμα Νακι και κατασκευάζει το  dial μόνος του κάτω από ένα καταρράκτη για να μην κάνει λάθη...

Βέβηλε Αλεξ 🤣🤣🤣
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions