Αποστολέας Θέμα: Seiko  (Αναγνώστηκε 2009124 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Απ: Seiko
« Απάντηση #1665 στις: Νοέμβριος 11, 2012, 15:34:26 μμ »
μια χαρά είναι να μην το ματιάσω!! Κανένα παράπονο!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1666 στις: Νοέμβριος 11, 2012, 22:14:35 μμ »
...λοιπόν...
μετά από 9 γεματες μέρες από την ημέρα που το φόρεσα  και μη βγάζοντας καθόλου  το νέο μου sumo, έχει χάσει 7 δευτερόλεπτα...καλά δεν είναι;;

Φανταστική είναι η χρονομετρία του φίλε μου.

Με την ευκαιρία να σημειώσω πως μπορεί το ρολόι να έχει αρκετές διακυμάνσεις ανά ημέρα και παρόλα αυτά μετρημένο σε ένα διάστημα (μια στην αρχή και μια στο τέλος) να δίνει φοβερούς χρόνους.

Επειδή κρατάω ημερήσια χρονομέτρηση στα ρολόγια μου με το time.is (αν και κάποιες φορές έχω τις αμφιβολίες μου για την αξιοπιστία του), έχω παρατηρήσει αποκλίσεις από +-1 έως και +-7~9 δεύτερα ανά ημέρα, ανάλογα με το μοτίβο φορέματος του ρολογιού και στο τέλος του μήνα (που είναι και το σημείο ελέγχου) να είμαι πολλές φορές σε χρόνους +-20δλτ από την αρχή του μήνα.

Απλως με αυτό θέλω να επισημάνω πως η μέτρηση ανάμεσα σε δύο χρονικά σημεία που απέχουν αρκετά, δεν δίνει πάντα ασφαλείς πληροφορίες και για την ημερήσια χρονομετρία.

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1667 στις: Νοέμβριος 12, 2012, 23:29:22 μμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Frogman

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1668 στις: Νοέμβριος 13, 2012, 01:44:10 πμ »
Κούκλα....!!!! :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1669 στις: Νοέμβριος 13, 2012, 15:24:27 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1670 στις: Νοέμβριος 13, 2012, 19:58:13 μμ »
...λοιπόν...
μετά από 9 γεματες μέρες από την ημέρα που το φόρεσα  και μη βγάζοντας καθόλου  το νέο μου sumo, έχει χάσει 7 δευτερόλεπτα...καλά δεν είναι;;

Με την ευκαιρία να σημειώσω πως μπορεί το ρολόι να έχει αρκετές διακυμάνσεις ανά ημέρα και παρόλα αυτά μετρημένο σε ένα διάστημα (μια στην αρχή και μια στο τέλος) να δίνει φοβερούς χρόνους.

Επειδή κρατάω ημερήσια χρονομέτρηση στα ρολόγια μου με το time.is (αν και κάποιες φορές έχω τις αμφιβολίες μου για την αξιοπιστία του), έχω παρατηρήσει αποκλίσεις από +-1 έως και +-7~9 δεύτερα ανά ημέρα, ανάλογα με το μοτίβο φορέματος του ρολογιού και στο τέλος του μήνα (που είναι και το σημείο ελέγχου) να είμαι πολλές φορές σε χρόνους +-20δλτ από την αρχή του μήνα.

Απλως με αυτό θέλω να επισημάνω πως η μέτρηση ανάμεσα σε δύο χρονικά σημεία που απέχουν αρκετά, δεν δίνει πάντα ασφαλείς πληροφορίες και για την ημερήσια χρονομετρία.

Παναγιώτης

δεν έχεις καθόλου άδικο...συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....μόνο που ξέχασα να αναφέρω ότι το μετράω καθημερινά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1671 στις: Νοέμβριος 13, 2012, 20:40:45 μμ »
...λοιπόν...

Παναγιώτης

δεν έχεις καθόλου άδικο...συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....μόνο που ξέχασα να αναφέρω ότι το μετράω καθημερινά

Και δεν θα περίμενε κανένας κάτι διαφορετικό από ένα τέτοιο ρολόι φίλε μου που έχει αποδείξει την αξία του, απλά το έγραψα για να τονίσω περισσότερο την δική μου εμπειρία με τις χρονομετρίες.

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1672 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 19:33:49 μμ »
...λοιπόν...

Παναγιώτης

Και δεν θα περίμενε κανένας κάτι διαφορετικό από ένα τέτοιο ρολόι φίλε μου που έχει αποδείξει την αξία του, απλά το έγραψα για να τονίσω περισσότερο την δική μου εμπειρία με τις χρονομετρίες.

Παναγιώτης

...και σ᾽ευχαριστώ πάρα πολύ Παναγιώτη.....άσε  που σήμερα ήρθαμε στο 0 ....δηλαδή αν το μετρούσα μόνο σήμερα θα είχα το τέλειο ρολόι....Τί spring drive και μ@λ@κίες!!!!.....sumo for ever!!!!! χαχα!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 14, 2012, 20:11:40 μμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1673 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 20:53:02 μμ »
Με το 5άρι μου δεν κατάφερα ποτέ κάτι τέτοιο (0 δλτ/ημέρα), αλλά όταν τυχαίνει στο ΟΡΙΕΝΤ μου καμιά φορά και δεν έχει χάσει δευτερόλεπτο, το ίδιο σκέφτομαι και εγώ.... :D :D :D και ειδικά όταν σκέφτομαι τι πλήρωσα για το ρολόι...

Έτσι να το χαρείς και να χαίρεσαι όλα σου τα ρολόγια όσο δεν πάει φίλε μου.

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1674 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 21:19:39 μμ »
και παλι σ᾽ευχαριστώ.....αλλά επειδή δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη και επειδή πρέπει να έχουμε τον καλύτερο δυνατόν εξοπλισμό, αν ποτέ καταφέρω και μαζέψω τα αρκετά χρήματα που χρειἀζονται , ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ:

]
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Joe

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1675 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 22:48:37 μμ »
Καλησπέρα σε όλους. Πρώτο πόστ εδώ.Το φόρουμ κολλητικό!!Τόσα όμορφα ρολογάκια.Μου μπαίνουν ιδέες για αγορές που δεν είχα στα σχέδιά μου:)
Η νέα αγορά πριν λίγες μέρες :

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 14, 2012, 22:51:10 μμ από nicolasg »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1676 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 22:50:37 μμ »
Καλώς ήρθες Joe και καλορίζικο!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1677 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 23:12:33 μμ »

ΡΕ παιδια ολα αυτα τα μοντελα SEIKO απο που τα προμηθευεστε...??? :o

Τα ιαπωνικα μοντελα κυριως απο τρια σάιτ:

http://www.seiyajapan.com

http://c-watch.co.jp/ww/

http://www.higuchi-inc.com/index-e.html

Και φυσικα υπαρχουν και σε αλλα ιντερνετικα μαγαζια καθως και στο ebay  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1678 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 23:19:00 μμ »
Καλησπέρα σε όλους. Πρώτο πόστ εδώ.Το φόρουμ κολλητικό!!Τόσα όμορφα ρολογάκια.Μου μπαίνουν ιδέες για αγορές που δεν είχα στα σχέδιά μου:)
Η νέα αγορά πριν λίγες μέρες :

Καλώς ήρθες και με γειά το καινούργιο seiko!!!!
Είναι πολύ όμορφο και σε πολύ καλή τιμή και όλοι οι κάτοχοι  λένε ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερο απ᾽ότι στις φωτογραφίες!
Να το χαίρεσαι !!!!
....και έχεις απόλυτο δίκιο....όλους μας μπαίνουν ιδέες για νέες αγορές!!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 14, 2012, 23:21:19 μμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1679 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 23:27:48 μμ »
γνωριζει κανεις εαν αυτη η σειρα της seiko εχει βιδωτες κορωνες? http://mywatcheshub.com/seiko-5-automatic/seiko-men-5-sports-japan-4r36a-sport-srp127-srp127j1-p-9670/
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions