0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λίγο σημασία έχει η χρονομετρία,αυτό που έχει σημασία είναι η αντοχή στο χρόνο,χωρίς συντήρηση.
Θελω ενα αυτοματο ρολοι με καλη χρονομετρια,αν ειναι να κερδιζει κανα 15λεπτο το μηνα,αλλα να λεω ειναι φτηνο και δεν κανω σερβις,προσωπικα δε μου λεει τιποτα
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 20, 2017, 16:07:48 μμΘελω ενα αυτοματο ρολοι με καλη χρονομετρια,αν ειναι να κερδιζει κανα 15λεπτο το μηνα,αλλα να λεω ειναι φτηνο και δεν κανω σερβις,προσωπικα δε μου λεει τιποταΑκραίο παράδειγμα.....υπάρχει και η ρύθμιση σ αυτές τις περιπτώσεις.
Παράθεση από: Petros1 στις Μάρτιος 20, 2017, 16:21:34 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 20, 2017, 16:07:48 μμΘελω ενα αυτοματο ρολοι με καλη χρονομετρια,αν ειναι να κερδιζει κανα 15λεπτο το μηνα,αλλα να λεω ειναι φτηνο και δεν κανω σερβις,προσωπικα δε μου λεει τιποταΑκραίο παράδειγμα.....υπάρχει και η ρύθμιση σ αυτές τις περιπτώσεις.Φυσικα,αλλα η μηχανη πρεπει να εχει και καποια ποιοτικα χαρακτηριστικα,οι φτηνες μηχανες χανουν πιο ευκολα τη χρονομετρια τους,δεν εχει να κανει με το στρωσιμο της μηχανης
Ποιότητα είναι η αντοχή στο χρόνο και που δεν έχουν οι ΕΤΑ...Μια αυτοματη μηχανη,χωρις σερβις,αν αυτο το λες ποιοτητα...
Χαρη,οι ΕΤΑ ειναι καλες μηχανες?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.