0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα μίλησα με σεικο .Τους ρώτησα πόσο κοστίζει να μου τοποθετήσουν κρύσταλλο ζαφειρι στο σκχ που έχω Και μου είπαν Δεν χρεωνουμε κατι ελάτε οπότε θέλετε....
Παράθεση από: eisenberg στις Ιούλιος 21, 2014, 00:08:42 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιούλιος 21, 2014, 00:06:12 πμυπάρχει δυνατότητα να το πάρεις από τη μπουτίκ μέσω ίντερνετ;Ναι,φυσικα,για οποιον δεν τον πειραζει να πληρωνει retail price...καμιά ηλετρονική διεύθυνση Θοδωρή;
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 21, 2014, 00:06:12 πμυπάρχει δυνατότητα να το πάρεις από τη μπουτίκ μέσω ίντερνετ;Ναι,φυσικα,για οποιον δεν τον πειραζει να πληρωνει retail price...
υπάρχει δυνατότητα να το πάρεις από τη μπουτίκ μέσω ίντερνετ;
Κρύσταλλο δώρο? Λίγο δύσκολο
Σήμερα μίλησα με σεικο .Τους ρώτησα πόσο κοστίζει να μου τοποθετήσουν κρύσταλλο ζαφειρι στο σκχ που έχω Και μου είπαν Δεν χρεωνουμε κατι ελάτε οπότε θέλετε.... τι δεν καταλαβαίνεις? και το περιεργο ειναι οτι δεχονται να τους πας εσυ το κρυσταλλο....μου φαινεται η σεικο ειναι κλασεις ανωτερη σε εξυπηρέτηση πελατων...
την ρεσεπσιονιστα την ρωτησα ξανα και ξανα ...''ειστε σιγουρη ? μηπως κανετε κάποιο λαθος?''- '' απλα δεν μπορουμε να εγγυηθούμε την στεγανοτητα γιατι κανονικα δεν υπαρχει γνησιο σεικο ζαφείρι... ''οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες...πως να μην πας σε αυτους με κλειστα ματια??
Και μια ερώτηση, υπάρχει κρύσταλλο για αυτό το ρολόι και με τι κόστος?
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 21, 2014, 18:40:39 μμΚαι μια ερώτηση, υπάρχει κρύσταλλο για αυτό το ρολόι και με τι κόστος? για το SKX λες? παντως αν εβαζα στο 007 ζαφειρι ΔΕΝ θα εβαζα flat και ιδιο με το hardlex, δεν θα ειχε και νοημα αλλωστε.Θα μου αρεσε κατι σε AR coated blue sapphire.
το ρολοι απο την μανα του ειναι τελειο,Νικο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.