0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πακετο ειναι το ρολοι Νικο!αν θελω κατι καλυτερο παω π.χ σε ενα sumo,ακομα πιο πανω ενα π.χ ΜΜ.Αφου αγορασες ενα 007,σε μια πολυ καλη τιμη,αποδεχεσαι και τα ορια που εχει το ρολοι
Παράθεση από: PK73 στις Ιούλιος 21, 2014, 20:52:01 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούλιος 21, 2014, 18:40:39 μμΚαι μια ερώτηση, υπάρχει κρύσταλλο για αυτό το ρολόι και με τι κόστος? για το SKX λες? παντως αν εβαζα στο 007 ζαφειρι ΔΕΝ θα εβαζα flat και ιδιο με το hardlex, δεν θα ειχε και νοημα αλλωστε.Θα μου αρεσε κατι σε AR coated blue sapphire.με ποια λογικη??προσωπικα μου αρεσουν τα φλατ πολυ μολις μαζεψει αρκετες γρατζουνιες το σεικο εφυγε για 5mm ζαφειρι...παχιο παχιο...
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 21, 2014, 18:40:39 μμΚαι μια ερώτηση, υπάρχει κρύσταλλο για αυτό το ρολόι και με τι κόστος? για το SKX λες? παντως αν εβαζα στο 007 ζαφειρι ΔΕΝ θα εβαζα flat και ιδιο με το hardlex, δεν θα ειχε και νοημα αλλωστε.Θα μου αρεσε κατι σε AR coated blue sapphire.
Και μια ερώτηση, υπάρχει κρύσταλλο για αυτό το ρολόι και με τι κόστος?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.