0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ωραιο!!!
Λοιπόν....επειδή ο batman είναι άφαντος....Το ένα και μοναδικό αντικειμενικό μειονέκτημα του ρολογιού είναι η πολύ μικρή γραμματοσειρἀ της ημερομηνίας του! Εγώ προσωπικά απλά δεν τη βλέπω!
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 23, 2013, 00:07:31 πμΛοιπόν....επειδή ο batman είναι άφαντος....Το ένα και μοναδικό αντικειμενικό μειονέκτημα του ρολογιού είναι η πολύ μικρή γραμματοσειρἀ της ημερομηνίας του! Εγώ προσωπικά απλά δεν τη βλέπω!Μουαχαχχααχαχα!! Θα στειλω email στην Seiko να προσεχει τους "παππουδες" που θελουν να το παιξουν νεαροι αγοραζοντας μοδατα diver!!
Χαρη πολυ ωραιο το solar.Καλοφορετο.Το εχω φορεσει κι εχει πολυ ωραιες αναλογιες και καλο μεγεθος.
Παράθεση από: _Batman_ στις Νοέμβριος 23, 2013, 13:00:45 μμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 23, 2013, 00:07:31 πμΛοιπόν....επειδή ο batman είναι άφαντος....Το ένα και μοναδικό αντικειμενικό μειονέκτημα του ρολογιού είναι η πολύ μικρή γραμματοσειρἀ της ημερομηνίας του! Εγώ προσωπικά απλά δεν τη βλέπω!Μουαχαχχααχαχα!! Θα στειλω email στην Seiko να προσεχει τους "παππουδες" που θελουν να το παιξουν νεαροι αγοραζοντας μοδατα diver!! Είσαι σε καλό δρόμο σε σχέση με το χιούμορ του Βαγγέλη!!! Απλά μην ξεχνάς ότι αυτοί έχουν περισσότερα λεφτά, για να πάρουν σχέδον ό,τι γουστάρουν!!!
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 23, 2013, 13:08:03 μμΠαράθεση από: _Batman_ στις Νοέμβριος 23, 2013, 13:00:45 μμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 23, 2013, 00:07:31 πμΛοιπόν....επειδή ο batman είναι άφαντος....Το ένα και μοναδικό αντικειμενικό μειονέκτημα του ρολογιού είναι η πολύ μικρή γραμματοσειρἀ της ημερομηνίας του! Εγώ προσωπικά απλά δεν τη βλέπω!Μουαχαχχααχαχα!! Θα στειλω email στην Seiko να προσεχει τους "παππουδες" που θελουν να το παιξουν νεαροι αγοραζοντας μοδατα diver!! Είσαι σε καλό δρόμο σε σχέση με το χιούμορ του Βαγγέλη!!! Απλά μην ξεχνάς ότι αυτοί έχουν περισσότερα λεφτά, για να πάρουν σχέδον ό,τι γουστάρουν!!! ετσι!!!! κατσε να φερω μερικα πιπινια...!!!
μπααα....από πιπίνια δεν έχω πρόβλημα (ακόμα). Κάνα Explorer II GMT αν θες για τα Χριστούγεννα, ευπρόσδεκτο!!! Αν και είμαι σίγουρος, ότι αν ποτέ πάρω κάτι από τη ῾γνωστή εταιρεία῾ τελικά θα είναι το Deep Sea
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 23, 2013, 13:27:33 μμμπααα....από πιπίνια δεν έχω πρόβλημα (ακόμα). Κάνα Explorer II GMT αν θες για τα Χριστούγεννα, ευπρόσδεκτο!!! Αν και είμαι σίγουρος, ότι αν ποτέ πάρω κάτι από τη ῾γνωστή εταιρεία῾ τελικά θα είναι το Deep SeaΑν παρεις κατι απο κει να παρεις με κυκλωπα μην εχεις προβλημα...
Παράθεση από: _Batman_ στις Νοέμβριος 23, 2013, 13:31:08 μμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 23, 2013, 13:27:33 μμμπααα....από πιπίνια δεν έχω πρόβλημα (ακόμα). Κάνα Explorer II GMT αν θες για τα Χριστούγεννα, ευπρόσδεκτο!!! Αν και είμαι σίγουρος, ότι αν ποτέ πάρω κάτι από τη ῾γνωστή εταιρεία῾ τελικά θα είναι το Deep SeaΑν παρεις κατι απο κει να παρεις με κυκλωπα μην εχεις προβλημα... Ε πάλι τα ίδια θα λέμε;; Εννοείται...Μάλιστα θα ζητήσω ειδικά παραγγελιά έναν Χ10 κύκλωπα για σίγουρα αποτελέσματα!!!
Καλησπέρα στο forum,το ονομά μου είναι Γιάννης.Θα ήθελα μια βοήθεια για τα SEIKO 21 JEWELS MODEL 6119-5411.Χρονολογιες,σπανιότητα κτλ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.