0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:57:31 πμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:55:08 πμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:52:20 πμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:49:53 πμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:46:42 πμΓιατί διαφωνείς;Θα έπαιρνες και ROLEX μέσω internet? οχι,αλλα σε πολλα αλλα ρολογια,οπως seiko,citizen το κερδος για τον αγοραστη ειναι σημαντικοΦαντάζομαι όμως ότι δε διαφωνείς με αυτά που είπα περί σερβις κλπμου εχει τυχει να αγορασε κατι αλλο απο το ιντερνετ και να χρειαστω το σερβις στην Ελλαδα,δεν ειχα προβλημα,ασε που και οι ιδιοι γνωριζαν το site,γιατι πολλοι πλεον αγοραζουν απο το ιντερνετΉσουν τυχερός!! Να σε ρωτήσω κάτι άλλο , επειδή δεν το ξέρω καθόλου το θέμα. Αν πάω σε κάποιον καλό ρολογά, θα μπορέσει να μου αλλάξει δείκτες φαντάζομαι - έτσι δεν είναι;Μην το κανεις,το ρολοι ειναι ενα συνολο και εχει βαλει το χερι του μονο ο κατασκευαστης!Οποιος αλλος δε θα φτασει το επιπεδο της εταιριας!Αν δε σου αρεσαν οι δεικτες,γιατι το αγορασες?
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:55:08 πμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:52:20 πμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:49:53 πμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:46:42 πμΓιατί διαφωνείς;Θα έπαιρνες και ROLEX μέσω internet? οχι,αλλα σε πολλα αλλα ρολογια,οπως seiko,citizen το κερδος για τον αγοραστη ειναι σημαντικοΦαντάζομαι όμως ότι δε διαφωνείς με αυτά που είπα περί σερβις κλπμου εχει τυχει να αγορασε κατι αλλο απο το ιντερνετ και να χρειαστω το σερβις στην Ελλαδα,δεν ειχα προβλημα,ασε που και οι ιδιοι γνωριζαν το site,γιατι πολλοι πλεον αγοραζουν απο το ιντερνετΉσουν τυχερός!! Να σε ρωτήσω κάτι άλλο , επειδή δεν το ξέρω καθόλου το θέμα. Αν πάω σε κάποιον καλό ρολογά, θα μπορέσει να μου αλλάξει δείκτες φαντάζομαι - έτσι δεν είναι;
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:52:20 πμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:49:53 πμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:46:42 πμΓιατί διαφωνείς;Θα έπαιρνες και ROLEX μέσω internet? οχι,αλλα σε πολλα αλλα ρολογια,οπως seiko,citizen το κερδος για τον αγοραστη ειναι σημαντικοΦαντάζομαι όμως ότι δε διαφωνείς με αυτά που είπα περί σερβις κλπμου εχει τυχει να αγορασε κατι αλλο απο το ιντερνετ και να χρειαστω το σερβις στην Ελλαδα,δεν ειχα προβλημα,ασε που και οι ιδιοι γνωριζαν το site,γιατι πολλοι πλεον αγοραζουν απο το ιντερνετ
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:49:53 πμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:46:42 πμΓιατί διαφωνείς;Θα έπαιρνες και ROLEX μέσω internet? οχι,αλλα σε πολλα αλλα ρολογια,οπως seiko,citizen το κερδος για τον αγοραστη ειναι σημαντικοΦαντάζομαι όμως ότι δε διαφωνείς με αυτά που είπα περί σερβις κλπ
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 22, 2013, 01:46:42 πμΓιατί διαφωνείς;Θα έπαιρνες και ROLEX μέσω internet? οχι,αλλα σε πολλα αλλα ρολογια,οπως seiko,citizen το κερδος για τον αγοραστη ειναι σημαντικο
Γιατί διαφωνείς;Θα έπαιρνες και ROLEX μέσω internet?
Ναι μπορει,αλλα και παλι δεν ξερω αν αξιζει
Εκει το αγοραζεις ετοιμο ,απο καποιον που κανει μοντιφες και πας σε καποιον καλο
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 22, 2013, 02:09:27 πμΕκει το αγοραζεις ετοιμο ,απο καποιον που κανει μοντιφες και πας σε καποιον καλοΦυσικά και έχεις δίκιιο.Απλά δεν είναι κακό κανένα πειραματάκι σε κάποιο φτηνό ρολόι...
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 22, 2013, 02:11:28 πμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 22, 2013, 02:09:27 πμΕκει το αγοραζεις ετοιμο ,απο καποιον που κανει μοντιφες και πας σε καποιον καλοΦυσικά και έχεις δίκιιο.Απλά δεν είναι κακό κανένα πειραματάκι σε κάποιο φτηνό ρολόι... α ναι
Χάρη καλοφόρετο το καινούριο σου αποκτημα, παρεπιπτόντως το είδα και στην πόλη μου το συγκεκριμένο σε ρολογάδικο, κοίταζε να το πάρει ο αδελφός μου. Κοματάρα. Και σε άλλα με υγεία σου εύχομαι.Παναγιώτης
Ναι, σιγά μην του βάλει η Seiko και κύκλωπα... (Πες πως θέλεις Rolex τώρα, κι άσ' τα σάπια... )Μια χαρά φαίνεται η ημερομηνία...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.