τιμη δεν μας ειπες Χαρη...
280
πως και δε το πηρες απο εξω να γλυτωνες τουλαχιστον 120€...;
Έχω ως αρχή μου να παίρνω από έξω μόνο ρολόγια που δεν μπορώ να βρω στην Ελλάδα!
Μπορεί να με πει κάποιος βλάκα, αλλά έτσι λειτουργώ...

ok why not? 
Kαλορίζικο και καλοφόρετο , Χάρη! Είναι πολύ όμορφο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το "ζαχαρώνω" κι εγώ καιρό, αλλά δεν το έχω αποφασίσει. Γι' αυτό οι εντυπώσεις σου είναι παραπάνω από ευπροσδεκτες.
Και γουστάρω που λειτουργείς έτσι και αγοράζεις από Ελλάδα. Μακάρι να είχαμε τη "δύναμη" να το κάνουμε όλοι....
Ηλία μου σ᾽ευχαριστώ πάρα πολύ!
Ξέρεις τί γίνεται; Ειδικά αυτόν τον καιρό ρε γαμώ το προτιμώ να στερηθώ έστω και από μια μικρή εκδρομή και τα λεφτά να πάνε σε Έλληνες.
Αν μπορούσα να βρω το MM στην Ελλάδα, θα το έπαιρνα από εδώ! Αν θυμάσαι είχα βάλει και αγγελία ζήτησης, αλλά δε φιλοτιμήθηκε να μου το πουλήσει κανένας

. Πες με ρομαντικό, αλλά επειδή έζησα αρκετά χρόνια έξω, την αγαπάω πολύ αυτήν την π.....α την πατρίδα!
Συν αυτό που έγραψα παραπάνω είναι 100% αλήθεια...Τα επίσημα σέρβις πρώτα εξυπηρετούν τους ανθρώπους που το πήραν από τον εδώ εισαγωγέα και να μη σου τους άλλους τους ψιλοβγάζουν την ψυχή....ο λόγος ευνόητος!! Προσπαθούν να αποθαρύνουν αυτούς που αγοράζουν από έξω...
όσο για το ρολόι, αυτό με τη δίχρωμη στεφάνη το είχα δοκιμάσει και δε μου είχε αρέσει οπτικά, αλλά σήμερα μόλις το είδα με τη σκέτη μαύρη το χτύπησα άμεσα!! Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!