Αποστολέας Θέμα: Seiko  (Αναγνώστηκε 2010743 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Seiko
« Απάντηση #3195 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 20:27:37 μμ »
σε ποιο μαγαζι εκει; δηλαδη δεν αξιζει αυτο με το 2€ ουτε για δοκιμη; μαλιστα! οκ!

Εγώ έχω πάρει ένα τέτοιο σετάκι αρκετά φθηνά (περίπου 9€) και τα έχω όλα και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά, δεν πάω σε ρολογά για αλλαγή λουριού ή αλλαγή μήκους μπρασελέ.

για να<<πάρουν θερμοκρασία τα ρουμπίνια>>

πρωτη φορα το ακουω!

Εκτός αν απλά ήθελε να πει πως χρειάζεται ένα διάστημα να δουλέψει ο μηχανισμός για να "στρώσει" όπως λέμε κοινώς.
Τι θερμοκρασία να πάρουν αλλιώς τα ρουμπίνια? μόλις το βγάζεις από το χέρι σου θα την χάσουν πάλι  ;D ;D ;D
Δεν νομίζω ότι τα τοποθέτησαν εκεί με κριτήριο την θερμοχωρητικότητά τους.

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3196 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 20:30:43 μμ »
σε ποιο μαγαζι εκει; δηλαδη δεν αξιζει αυτο με το 2€ ουτε για δοκιμη; μαλιστα! οκ!

Εγώ έχω πάρει ένα τέτοιο σετάκι αρκετά φθηνά (περίπου 9€) και τα έχω όλα και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά, δεν πάω σε ρολογά για αλλαγή λουριού ή αλλαγή μήκους μπρασελέ.

πρωτη φορα το ακουω!

Εκτός αν απλά ήθελε να πει πως χρειάζεται ένα διάστημα να δουλέψει ο μηχανισμός για να "στρώσει" όπως λέμε κοινώς.
Τι θερμοκρασία να πάρουν αλλιώς τα ρουμπίνια? μόλις το βγάζεις από το χέρι σου θα την χάσουν πάλι  ;D ;D ;D
Δεν νομίζω ότι τα τοποθέτησαν εκεί με κριτήριο την θερμοχωρητικότητά τους.

Παναγιώτης
:D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3197 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 20:31:46 μμ »

πρωτη φορα το ακουω!
Κι εγώ το ίδιο, γι᾽αυτό και ρωτάω.Βέβαια όπως είπα η συζήτηση ήταν στο πόδι, αλλά λόγω δουλειάς θα πρέπει να βρω χρόνο να ξαναπεράσω - όταν έρθουν οι στεφάνες του steinhart σίγουρα θα πάω.
Αν άφησουμε τα <<ρουμπίνια>> , τελικά για να πάρεις το βέλτιστο, πρέπει να φοριέται συνέχεια και όχι π.χ. και να φοριέται και όταν δε φοριέται να κουρδίζεται;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3198 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 20:34:54 μμ »
Κι εγώ τον τελευταίο καιρό το σκέφτομαι

θα ειναι πολυ μικρο διπλα στο ΜΜ

Γιώργο μου έχεις δίκιο...βέβαια είναι άλλο ρολόι τελείως! ¨Εγω που είμαι των divers έχω συνηθίσει στα συγκεκριμένα ρολόγια και φοβάμαι να πάω σε άλλο είδος αν δεν το δω στον καρπό μου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #3199 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 21:12:39 μμ »
Φίλε Χάρη, πιθανότατα θα είναι κάποια έκφραση της "πιάτσας", χωρίς κυριολεκτικό νόημα, όπως λέμε πχ. "το μοτέρ χτυπάει πειράκια"... :D
Ίσως να είχε κάποιο νόημα αν αναφερόταν στο λιπαντικό και τη θερμοκρασία του. Ρώτα τον. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι το ρολόι
να δουλέψει συνεχόμενα για 1 μήνα (και 2 θα έλεγα). Τώρα, αν αυτό θα γίνει φορώντας το ή κουρδίζοντάς το, δεν έχει καμία σημασία.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 06, 2013, 21:14:11 μμ από WhiteLionR »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3200 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 21:19:52 μμ »
Φίλε Χάρη, πιθανότατα θα είναι κάποια έκφραση της "πιάτσας", χωρίς κυριολεκτικό νόημα, όπως λέμε πχ. "το μοτέρ χτυπάει πειράκια"... :D
Ίσως να είχε κάποιο νόημα αν αναφερόταν στο λιπαντικό και τη θερμοκρασία του. Ρώτα τον. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι το ρολόι
να δουλέψει συνεχόμενα για 1 μήνα (και 2 θα έλεγα). Τώρα, αν αυτό θα γίνει φορώντας το ή κουρδίζοντάς το, δεν έχει καμία σημασία.

Ευχαριστώ ρε Θοδωρή!!
Μάλλον στα λιπαντικά και τη θερμοκρασία αναφερόταν, γιατί κάτι είπε και γι᾽αυτά! Δηλαδή η θερμοκρασία πχ είναι οκ, ακόμα και αν δεν το φοράς και μόνο το κουρδίζεις;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #3201 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 21:23:18 μμ »
Εντάξει, μην το βγάλεις κι έξω στα χιόνια... :D Πιστεύω, η θερμοκρασία δωματίου είναι ΟΚ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3202 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 21:25:09 μμ »
Εντάξει, μην το βγάλεις κι έξω στα χιόνια... :D Πιστεύω, η θερμοκρασία δωματίου είναι ΟΚ.

Πλάκα κάνεις...έτσι δεν είναι;
Πες μου ρε συ...είναι το ίδιο το να το φοράς, από το να μην το φοράς και να το κουρδίζεις;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #3203 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 21:29:21 μμ »
Το ίδιο είναι, μην αγχώνεσαι. Το ρολόι θέλει να δουλέψει συνεχόμενα για να στρώσει η μηχανή του.
Φρόντιζε μόνο να μη σταματάει, όσο είναι δυνατόν. -Θ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος HELLAS

• Jr. Member
  • *
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #3204 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 21:32:08 μμ »
Ο μηχανισμος καθε αυτοματου ρολογιου περιεχει κα ειδικα λαδια για να μειωνονται οι τριβες,οταν ενα ρολοι ειναι σε ακινησια παγωνουν,χρειαζεται καποιο διαστημα να λειτουργει ο μηχανισμος για να στρωσει που λεμε.Για ενα καινουργιο ρολοι 1 μηνας ειναι μια αποδεκτη περιοδος χρησης για να ελεγξουμε χρονομετρια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3205 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 21:39:46 μμ »
Ο μηχανισμος καθε αυτοματου ρολογιου περιεχει κα ειδικα λαδια για να μειωνονται οι τριβες,οταν ενα ρολοι ειναι σε ακινησια παγωνουν,χρειαζεται καποιο διαστημα να λειτουργει ο μηχανισμος για να στρωσει που λεμε.Για ενα καινουργιο ρολοι 1 μηνας ειναι μια αποδεκτη περιοδος χρησης για να ελεγξουμε χρονομετρια.

Δηλαδή πχ τον πρώτο μήνα το αφήνουμε να δουλέψει όπως είπαμε και χωρίς να διορθώσουμε την ώρα και μετά πχ ένα μήνα διορθώνουμε και πάλι την ώρα και λογικά θα δουλεύει καλύτερα;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3206 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 21:45:25 μμ »

Δηλαδή πχ τον πρώτο μήνα το αφήνουμε να δουλέψει όπως είπαμε και χωρίς να διορθώσουμε την ώρα και μετά πχ ένα μήνα διορθώνουμε και πάλι την ώρα και λογικά θα δουλεύει καλύτερα;;
Οχι,κανονικα αν θες να διορθωσεις την ωρα,απλα το ρολοι στρωνει και λογικα εχει καλυτερη χρονομετρια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3207 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 21:47:49 μμ »

Οχι,κανονικα αν θες να διορθωσεις την ωρα,απλα το ρολοι στρωνει και λογικα εχει καλυτερη χρονομετρια

..μήπως δεν κατάλαβα καλά.....δηλαδή λες ότι μπορεί να μην το διορθώσουμε, γιατί λογικά θα πηγαίνει καλύτερα λόγω του ότι με το πέρασμα του χρόνου διορθώνετε η χρονομετρία;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3208 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 21:52:04 μμ »
Οχι δε λεω αυτο,αλλα η ερωτηση ειναι αλλη!Ποσο μπορει να αλλαξει η χρονομετρια σε ενα ρολοι?2 δευτερολεπτα?3 δευτερολεπτα?Δεν νομιζω σε ρολογια που ειναι σημερα στην παραγωγη και καποιας τιμης $,οπως το δικο σου ,να δεις μεγαλες διαφορες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3209 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 22:04:02 μμ »
Οχι δε λεω αυτο,αλλα η ερωτηση ειναι αλλη!Ποσο μπορει να αλλαξει η χρονομετρια σε ενα ρολοι?2 δευτερολεπτα?3 δευτερολεπτα?Δεν νομιζω σε ρολογια που ειναι σημερα στην παραγωγη και καποιας τιμης $,οπως το δικο σου ,να δεις μεγαλες διαφορες

Μα αυτό ρωτάω κι εγώ....πόσο μπορεί να αλλάξει η χρονομετρία ενός ρολογιού μετά το <<στρώσιμο>> του;;
Εννοείται ότι η συζήτηση είναι καθαρά εγκυκλοπαιδική...το mm είναι γνωστής καλής χρονομετρίας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions