0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βασικα σε λιγο καιρο θα εχω το seiko srp307 ειναι με μπρασελε αλλα θα ηθελα και το καουτσουκ της seiko για καταδυση... αλλα και ενα nato και χτες ειδα αυτα http://www.creationwatches.com/products/accessories-294/ λογικα δεν ταιριαζουν στο δικο μου ε; γιατι θελω να τα παραγγειλω ολα μαζι να τελειωνω... εδω στην Ελλαδα η seiko το καουτσουκ το δινει στα 19€ και θελει 1μηνα να το φερει... και το nato σε μαυρο χρωμα το εχουν 20€... απλα κοιταω τωρα να δω που θα τα βρω πιο φτηνα... και το καουτσουν να ειναι οντως seiko... δηλαδη γραφει το seiko και πανω στο καουτσουκ και στο ασημενιο που εχει (δεν ξερω πως λεγεται ειναι αυτο που κλεινει το καουτσουκ στο χερι για λεπτομερειες το φοραει το srp313 χαχαχα) ξερει κανεις που να τα βρω; επισης με DHL Express θα γινει η παραγγελεια δε πιστευω να περασει τελενειο ε;
Παράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 28, 2013, 15:39:58 μμβασικα σε λιγο καιρο θα εχω το seiko srp307 ειναι με μπρασελε αλλα θα ηθελα και το καουτσουκ της seiko για καταδυση... αλλα και ενα nato και χτες ειδα αυτα http://www.creationwatches.com/products/accessories-294/ λογικα δεν ταιριαζουν στο δικο μου ε; γιατι θελω να τα παραγγειλω ολα μαζι να τελειωνω... εδω στην Ελλαδα η seiko το καουτσουκ το δινει στα 19€ και θελει 1μηνα να το φερει... και το nato σε μαυρο χρωμα το εχουν 20€... απλα κοιταω τωρα να δω που θα τα βρω πιο φτηνα... και το καουτσουν να ειναι οντως seiko... δηλαδη γραφει το seiko και πανω στο καουτσουκ και στο ασημενιο που εχει (δεν ξερω πως λεγεται ειναι αυτο που κλεινει το καουτσουκ στο χερι για λεπτομερειες το φοραει το srp313 χαχαχα) ξερει κανεις που να τα βρω; επισης με DHL Express θα γινει η παραγγελεια δε πιστευω να περασει τελενειο ε;Δε θα πληρώσεις τελωνείο λόγω μικρού κόστους, όχι λόγω DHL....Ίσα ίσα η εν λόγω εταιρεία τσεκουρώνει και χρεώνει και αμοιβές εκτελωνιστή!
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 29, 2013, 00:24:12 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 28, 2013, 15:39:58 μμβασικα σε λιγο καιρο θα εχω το seiko srp307 ειναι με μπρασελε αλλα θα ηθελα και το καουτσουκ της seiko για καταδυση... αλλα και ενα nato και χτες ειδα αυτα http://www.creationwatches.com/products/accessories-294/ λογικα δεν ταιριαζουν στο δικο μου ε; γιατι θελω να τα παραγγειλω ολα μαζι να τελειωνω... εδω στην Ελλαδα η seiko το καουτσουκ το δινει στα 19€ και θελει 1μηνα να το φερει... και το nato σε μαυρο χρωμα το εχουν 20€... απλα κοιταω τωρα να δω που θα τα βρω πιο φτηνα... και το καουτσουν να ειναι οντως seiko... δηλαδη γραφει το seiko και πανω στο καουτσουκ και στο ασημενιο που εχει (δεν ξερω πως λεγεται ειναι αυτο που κλεινει το καουτσουκ στο χερι για λεπτομερειες το φοραει το srp313 χαχαχα) ξερει κανεις που να τα βρω; επισης με DHL Express θα γινει η παραγγελεια δε πιστευω να περασει τελενειο ε;Δε θα πληρώσεις τελωνείο λόγω μικρού κόστους, όχι λόγω DHL....Ίσα ίσα η εν λόγω εταιρεία τσεκουρώνει και χρεώνει και αμοιβές εκτελωνιστή!σοβαρα; εμενα 7€ μου ειπαν οτι το χρεωνουν... και λογικα θα πω το οκ....
το site creationwatches.com για το dhl...
host immagini
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.