Αποστολέας Θέμα: Seiko  (Αναγνώστηκε 2010651 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Seiko
« Απάντηση #3105 στις: Οκτώβριος 26, 2013, 18:57:11 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3106 στις: Οκτώβριος 26, 2013, 19:01:05 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3107 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 13:46:55 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3108 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 15:22:30 μμ »
Για να αλλαξω λουρι κοιταω την διαμετρο της κασας; δηλαδη 42;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3109 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 15:27:23 μμ »
Κοιτάς το lug width

Sent from my Xperia T using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3110 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 15:35:30 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3111 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 15:39:58 μμ »
βασικα σε λιγο καιρο θα εχω το seiko srp307 ειναι με μπρασελε αλλα θα ηθελα και το καουτσουκ της seiko για καταδυση... αλλα και ενα nato και χτες ειδα αυτα http://www.creationwatches.com/products/accessories-294/ λογικα δεν ταιριαζουν στο δικο μου ε; γιατι θελω να τα παραγγειλω ολα μαζι να τελειωνω... εδω στην Ελλαδα η seiko το καουτσουκ το δινει στα 19€ και θελει 1μηνα να το φερει... και το nato σε μαυρο χρωμα το εχουν 20€... απλα κοιταω τωρα να δω που θα τα βρω πιο φτηνα... και το καουτσουν να ειναι οντως seiko... δηλαδη γραφει το seiko και πανω στο καουτσουκ και στο ασημενιο που εχει (δεν ξερω πως λεγεται ειναι αυτο που κλεινει το καουτσουκ στο χερι για λεπτομερειες το φοραει το srp313 χαχαχα) ξερει κανεις που να τα βρω; επισης με DHL Express θα γινει η παραγγελεια δε πιστευω να περασει τελενειο ε;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3112 στις: Οκτώβριος 29, 2013, 00:24:12 πμ »
βασικα σε λιγο καιρο θα εχω το seiko srp307 ειναι με μπρασελε αλλα θα ηθελα και το καουτσουκ της seiko για καταδυση... αλλα και ενα nato και χτες ειδα αυτα http://www.creationwatches.com/products/accessories-294/ λογικα δεν ταιριαζουν στο δικο μου ε; γιατι θελω να τα παραγγειλω ολα μαζι να τελειωνω... εδω στην Ελλαδα η seiko το καουτσουκ το δινει στα 19€ και θελει 1μηνα να το φερει... και το nato σε μαυρο χρωμα το εχουν 20€... απλα κοιταω τωρα να δω που θα τα βρω πιο φτηνα... και το καουτσουν να ειναι οντως seiko... δηλαδη γραφει το seiko και πανω στο καουτσουκ και στο ασημενιο που εχει (δεν ξερω πως λεγεται ειναι αυτο που κλεινει το καουτσουκ στο χερι για λεπτομερειες το φοραει το srp313 χαχαχα) ξερει κανεις που να τα βρω; επισης με DHL Express θα γινει η παραγγελεια δε πιστευω να περασει τελενειο ε;

Δε θα πληρώσεις τελωνείο λόγω μικρού κόστους, όχι λόγω DHL....Ίσα ίσα η εν λόγω εταιρεία τσεκουρώνει και χρεώνει και αμοιβές εκτελωνιστή!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3113 στις: Οκτώβριος 29, 2013, 02:11:17 πμ »

Δε θα πληρώσεις τελωνείο λόγω μικρού κόστους, όχι λόγω DHL....Ίσα ίσα η εν λόγω εταιρεία τσεκουρώνει και χρεώνει και αμοιβές εκτελωνιστή!

σοβαρα; εμενα 7€ μου ειπαν οτι το χρεωνουν... και λογικα θα πω το οκ....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3114 στις: Οκτώβριος 29, 2013, 09:40:32 πμ »

σοβαρα; εμενα 7€ μου ειπαν οτι το χρεωνουν... και λογικα θα πω το οκ....

ποιό χρεώνουν 7 ευρώ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3115 στις: Οκτώβριος 29, 2013, 10:32:22 πμ »
το site creationwatches.com για το dhl...  :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3116 στις: Οκτώβριος 29, 2013, 11:39:36 πμ »
το site creationwatches.com για το dhl...  :P

αν εννοείς για μεταφορικά, οκ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3117 στις: Οκτώβριος 29, 2013, 12:40:34 μμ »
Ναι αυτο εννοω! Να ρωτησω παλι!! Ρε παιδια πως μια εταιρια λεει ενα μοντελο της military; ποιες ειναι οι προδιαγραφες που πρεπει να εχει; και μπορειτε να μου πειτε ποιες εταιριες κατασκευαζουν military μοντελα;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions