Ας μου πει κάποιος μερικά πράγματα για το συγκεκριμένο ρολόι... (περί ακρίβειας, σύγκριση της μηχανής του με άλλων γνωστών ρολογιών, ποιότητας κλπ)
Εννοώ κάποιος που το φοράει σε συχνή βάση..
μονο θετικα εχω ακουσει
Θα ήθελα να ακούσω (διαβάσω) κάτι πιο συγκεκριμένο σε σχέση με τα παραπάνω που ρωτώ...
Το ρολόι το είχα και το πούλησα πρόσφατα, όχι γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος αλλά για να χρηματοδοτηθεί άλλη αγορά. Είναι εξαιρετικό και νομίζω ότι θα σε ενθουσιάσει.
Παρά το οτι η 8l35 είναι unadjusted το δικό μου είχε απίστευτη χρονομετρία, +1 σε 48 ώρες!!!
Πολύ συμπαγές, εξαιρετικό λουμ (Seiko γαρ), κορυφαία ποιότητα κατασκευής!
Τα μοναδικά αρνητικά που εντόπισα όσο το είχα
- ότι στον
δικό μου καρπό δεν καθόταν καλά, ίσως λόγου ύψους κάσας και σχήματος της επιφάνειας που εδράζεται σε συνδυασμό με τα 20άρια Lugs σε ψιλή 44 κάσα
- Η κορώνα περίμενα να ήταν πιο ποιοτική σε αυτό το επίπεδο τιμής, ειδικά σε συγκριση με την κορώνα του SBBN015 που είναι απείρως καλύτερη σε ρολόι που κοστίζει τα μισά λεφτά.
Επίσης, καθώς είναι επαγγελματικό καταδυτικό που προρίζεται για σκληρή χρήση θα προτιμoύσα να είχε ζαφείρι και να μην ήταν ένα ενιαίο κομμάτι το μπέζελ, γιατί καθώς είναι γυαλισμένο γρατζουνίζεται εύκολα και δεν έχει insert να το αντικαταστήσεις, πρέπει να αλλάξεις όλη την στεφάνη. Το μπρασελέ είναι καλοφτιαγμένο σε αλλά το clasp τιτανίου μεγάλο και άβολο.
Όπως βλέπεις τα ελαττώματα του είναι πταίσματα, με εξαίρεση ίσως την λειτουργία της κορώνας.
O Eisenberg που το έχει πολύ περισσότερο καιρό θα μπορεί να σου πεί και περισσότερα.