0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα πάλι μου φαίνεται πρωτότυπο, αλλά πολύ άσχημο ρολόι!Τα τετράγωνα παράθυρα στο dial προσφέρουν μία κάποια συμμετρία αλλά δεν ταιριάζουν στο ρολόι...Είναι σα να τα έχεις κολλήσει extra πάνω στο dial...
Παράθεση από: Vagelis στις Σεπτέμβριος 16, 2013, 20:32:12 μμΕμένα πάλι μου φαίνεται πρωτότυπο, αλλά πολύ άσχημο ρολόι!Τα τετράγωνα παράθυρα στο dial προσφέρουν μία κάποια συμμετρία αλλά δεν ταιριάζουν στο ρολόι...Είναι σα να τα έχεις κολλήσει extra πάνω στο dial...ο καθένας με τα γούστα του
Το αγορασες αληθεια?πως ειναι?Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
SAEH007 SEIKO Ananta mechanical chronograph (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: grecellin στις Σεπτέμβριος 16, 2013, 19:09:24 μμSAEH007 SEIKO Ananta mechanical chronograph (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Eνδιαφέρον.Vintage άρωμαΑυτό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)στα χρώματα αυτού(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.