0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: harolagoha στις Μάιος 15, 2016, 13:57:13 μμΛιγο καλυτερες τιμες εδω: www.schoeneuhren.comαυτό δεν υπάρχει.. έγραψες κάτι λάθος μάλλον
Λιγο καλυτερες τιμες εδω: www.schoeneuhren.com
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Μάιος 15, 2016, 13:58:37 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Μάιος 15, 2016, 13:57:13 μμΛιγο καλυτερες τιμες εδω: www.schoeneuhren.comαυτό δεν υπάρχει.. έγραψες κάτι λάθος μάλλον Το διορθωσα
Εμένα πολύ μου αρέσει το ένα και μοναδικό Orient που έχω εδώ και χρόνια..... Out of the box... Steady.... +5(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Να σαι καλά ρε μαν είναι όμορφο ρολόι και νομίζω του πάει αρκετά το κόκκινο νατο....
Απορια.Πού βρίσκουμε το Orient Mako Usa (FEM6500HD9) εκτός από HΠΑ και ειδικά σε ευρωπαικό μαγαζί ??(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ilias-G στις Μάιος 14, 2016, 22:57:10 μμΑπορια.Πού βρίσκουμε το Orient Mako Usa (FEM6500HD9) εκτός από HΠΑ και ειδικά σε ευρωπαικό μαγαζί ??Δυστυχώς Ηλία δεν νομίζω να το βρεις Ευρώπη. Πάντως το ρολόι αξίζει. Αναβαθμισμένο στα σημεία σε σχέση με το κανονικό. Θα το προτιμούσα λίγο μεγαλύτερο. Εδώ το δικό μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απορια.Πού βρίσκουμε το Orient Mako Usa (FEM6500HD9) εκτός από HΠΑ και ειδικά σε ευρωπαικό μαγαζί ??
Παράθεση από: jimkar στις Μάιος 20, 2016, 18:13:29 μμΠαράθεση από: Ilias-G στις Μάιος 14, 2016, 22:57:10 μμΑπορια.Πού βρίσκουμε το Orient Mako Usa (FEM6500HD9) εκτός από HΠΑ και ειδικά σε ευρωπαικό μαγαζί ??Δυστυχώς Ηλία δεν νομίζω να το βρεις Ευρώπη. Πάντως το ρολόι αξίζει. Αναβαθμισμένο στα σημεία σε σχέση με το κανονικό. Θα το προτιμούσα λίγο μεγαλύτερο. Εδώ το δικό μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒλεπω επελεξες το λευκο, ωραιο! Απ'το longisland το πηρες?
Γιωργο εκει που επινα μπυρες με ενα φιλαρακι κ ημουν ετοιμος να παραγγειλω το prospex μαυρο/χρυσο καποια στιγμη κατα το browsing επεσε το ματι μου στο 009 με το τζουμπιλι με 140€ περιπου που ειχε 2 κομματια τελευταια..Ενστικτωδως το πηρα ή τωρα ή ποτε και ας ερθει ανευθιγραμμιστο, σ´αυτη την τιμη μπορω καπως να το δεχθω..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.