0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούλιος 20, 2016, 23:28:54 μμΩραιο αν και η μονη διαφορα με το πρωτο mako usa ειναι το σπυρι στο "2"...Διαφορες απο mako και ray ii υπαρχουν στα dial και στο κρυσταλλο..Πολλα λεφτα παντως τα 375$..Σιγουρα το longisland θα βγαλει πολυ καλυτερη προσφορα, οποτε μιας και το χασαμε στο τσακ το mako usa ισως δουμε γι αυτο...Έχει και νέα μηχανή. Εκεί ισως δικαιολογείται κατά ένα μέρος η αυξημένη τιμή.Το mako usa ήταν κλεψιά. Και πιο ιδιαίτερο για μένα. Το σπυρί έγινε σήμα κατατεθέν. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραιο αν και η μονη διαφορα με το πρωτο mako usa ειναι το σπυρι στο "2"...Διαφορες απο mako και ray ii υπαρχουν στα dial και στο κρυσταλλο..Πολλα λεφτα παντως τα 375$..Σιγουρα το longisland θα βγαλει πολυ καλυτερη προσφορα, οποτε μιας και το χασαμε στο τσακ το mako usa ισως δουμε γι αυτο...
Το ειδα στο dutyfreeisland..Δεν μ´αρεσει και με θλιβει που το λεω....
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούλιος 21, 2016, 23:17:11 μμΤο ειδα στο dutyfreeisland..Δεν μ´αρεσει και με θλιβει που το λεω.... Περί ορέξεως...
11αδα οριεντ?Καλά ,ποσοι μη κοινοτικοι επιτρέπονται? Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: IronHawk στις Ιούλιος 21, 2016, 23:21:19 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Ιούλιος 21, 2016, 23:17:11 μμΤο ειδα στο dutyfreeisland..Δεν μ´αρεσει και με θλιβει που το λεω.... Περί ορέξεως... Αν ειχα χρηματα θα ειχα μετρημενα 11 μοντελα της οριεντ Πριν παρω το 009 ημουν ετοιμος να παρω το πορτοκαλι m-force απ το creation στα 236€..Το θεωρω πιο ομορφο πχ απο το shark της σεικο..Αλλα επειδη ψιλοφοβαμαι το εν λογω καταστημα δεν το πηρα και περιμενω μπας και το βρω αλλου πιο φθηνα..Βαγγελη πες μου οτι τεθηκε νεος στοχος....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.