Αποστολέας Θέμα: Δουλεια στο εξωτερικο...  (Αναγνώστηκε 14353 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: Δουλεια στο εξωτερικο...
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 08:10:59 πμ »
Και αντικοινωνικος να είναι,τι θα κανει?
Θα κάθεται όλη μέρα σπίτι και θα κουρδιζει το μουν?

Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μουν θα στο πουλήσει πριν φύγει. ;)
Εδώ μιλαμε για σαμπ.  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος elbetakias

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 08:14:35 πμ »

Εδώ μιλαμε για σαμπ.  ;D

:D :D Νικολα ευκαιρια να φορεσει λιγο το μουν και να το βγαλει και καμια φωτο να το δουμε...Που σε λιγο θα εχουμε ξεχασει πως το εχει παρει.... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 08:17:10 πμ »

Εδώ μιλαμε για σαμπ.  ;D

:D :D Νικολα ευκαιρια να φορεσει λιγο το μουν και να το βγαλει και καμια φωτο να το δουμε...Που σε λιγο θα εχουμε ξεχασει πως το εχει παρει.... :D
Πότε το θυμηθήκαμε και δεν το θυμάμαι;  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 08:17:56 πμ »
Μπα,το παει για NOS.
Μόλις γυρίσει απο την Αραβία θα μας το παρουσιασει.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 09:26:26 πμ »
 έχω πάει στο Ομάν και είναι ψιλό-χάλια σε σχέση με τις άλλες χώρες της Αραβικής χερσονήσου ... έχω πάει σε όλες (Dubai, Abu Dhabi, Doha, Manama, Kuwait ...)

ο καιρός απο Μάρτιο ως Οκτώβριο δεν παίζεται ... 40αρια με 80% υγρασία!!!! (αν δουλεύεις σε γραφείο κάπως παλεύεται αν όμως θα πρέπει να πηγαίνεις και στα έργα... τότε άστα να πάνε θα λιώσεις)

ένας από τους λόγους που έφυγα εγώ είναι και οι καιρικές συνθήκες  .... με κούρασαν απίστευτα! όπως και μερικά άλλα άπλα καθημερινά πράγματα που όμως σε βάθος χρόνου αρχίζουν και σε ταλαιπωρούν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 11:19:06 πμ »
Ποια ειναι η οικογενειακη σου κατασταση ?
Εχεις απλα μια σχεση ,εισαι παντρεμενος ,εχεις παιδια ,τι ηλικια εχουν τα παιδια σου ,εχεις υπεργηρους γονεις που εχουν την αναγκη σου ?
Εχεις τωρα δουλεια ,επιβιωνεις , με ανεση ,με το ζορι ?
Που δουλευεις ,εχει μελλον η εταιρεια ,εχεις εσυ μελλον στην εταιρεια ,ειναι για κλεισιμο οπως οι μισες σε αυτη τη χωρα ?
Εχεις κεφαλαιο διαφυγης ? Εχεις συγγενεις (γονεις ) που μπορουν να σε υποστηριξουν σε μια ενδεχομενη ανεργια ?
Εχεις δανεια ,εχεις αλλες υποχρεωσεις (διατροφες ,φροντιδα αλλων προσωπων ) ?
Εαν τελικα πας και φυγεις σε ενα μηνα θα μπορεσεις να ξαναβρεις δουλεια στην Ελλαδα )ή την προηγουμενη δουλεια σου .
Μετα φυσικα οσα σου ειπαν οι υπολοιποι για την εταιρεια που θες να πας .
Για την χωρα που θα πας νομιζω ψιλοκαταλαβες τι παιζει ,μιλαμε για τριτο κοσμο ,μωαμεθανους ,κολοκαιρο .
Φυσικα προτιμοτερη θα ηταν μια χωρα της ευρωπης ή ΗΠΑ Αυστραλία .Ευρωπη βεβαια αυτα τα λεφτα που λες ουτε με το κυαλι .
Γενικα αυτες τις δουλειες τις βλεπω σαν αρπαχτη ,χτυπαω φευγω ,περναω την δυσκολη στιγμη (λογω ανεργιας ή λογω χαμηλου μισθου)
Παω ,περναω δυο ,τρια ,πεντε χρονια ,καβατζαρω εκατο χλιαρικα και επιστρεφω με ενα κεφαλαιο που θα με κανει να ειμαι επιλεκτικοτερος με τις μελοντικοτερες δουλειες μου ή απλα βουλωνω τρυπες που εδω δεν θα βουλωναν ποτε .
Προσωπικα ειχα την ευκαιρεια να δουλεψω Σερβια (οχι δηλ μακρια ) και μαλιστα σε Ελληνικη κατασκευαστικη εταιρεια αλλα η οικογενειακη μου κατασταση με εκανε να το ξανασκεφτω και να παιδευτω λιγο ακομα σε αυτον τον βουρκο που λεγεται ελληνικη πραγματικοτιτα και αγορα .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 11:54:12 πμ »
Ποια ειναι η οικογενειακη σου κατασταση ?
Εχεις απλα μια σχεση ,εισαι παντρεμενος ,εχεις παιδια ,τι ηλικια εχουν τα παιδια σου ,εχεις υπεργηρους γονεις που εχουν την αναγκη σου ?
Εχεις τωρα δουλεια ,επιβιωνεις , με ανεση ,με το ζορι ?
Που δουλευεις ,εχει μελλον η εταιρεια ,εχεις εσυ μελλον στην εταιρεια ,ειναι για κλεισιμο οπως οι μισες σε αυτη τη χωρα ?
Εχεις κεφαλαιο διαφυγης ? Εχεις συγγενεις (γονεις ) που μπορουν να σε υποστηριξουν σε μια ενδεχομενη ανεργια ?
Εχεις δανεια ,εχεις αλλες υποχρεωσεις (διατροφες ,φροντιδα αλλων προσωπων ) ?
Εαν τελικα πας και φυγεις σε ενα μηνα θα μπορεσεις να ξαναβρεις δουλεια στην Ελλαδα )ή την προηγουμενη δουλεια σου .
Μετα φυσικα οσα σου ειπαν οι υπολοιποι για την εταιρεια που θες να πας .
Για την χωρα που θα πας νομιζω ψιλοκαταλαβες τι παιζει ,μιλαμε για τριτο κοσμο ,μωαμεθανους ,κολοκαιρο .
Φυσικα προτιμοτερη θα ηταν μια χωρα της ευρωπης ή ΗΠΑ Αυστραλία .Ευρωπη βεβαια αυτα τα λεφτα που λες ουτε με το κυαλι .
Γενικα αυτες τις δουλειες τις βλεπω σαν αρπαχτη ,χτυπαω φευγω ,περναω την δυσκολη στιγμη (λογω ανεργιας ή λογω χαμηλου μισθου)
Παω ,περναω δυο ,τρια ,πεντε χρονια ,καβατζαρω εκατο χλιαρικα και επιστρεφω με ενα κεφαλαιο που θα με κανει να ειμαι επιλεκτικοτερος με τις μελοντικοτερες δουλειες μου ή απλα βουλωνω τρυπες που εδω δεν θα βουλωναν ποτε .
Προσωπικα ειχα την ευκαιρεια να δουλεψω Σερβια (οχι δηλ μακρια ) και μαλιστα σε Ελληνικη κατασκευαστικη εταιρεια αλλα η οικογενειακη μου κατασταση με εκανε να το ξανασκεφτω και να παιδευτω λιγο ακομα σε αυτον τον βουρκο που λεγεται ελληνικη πραγματικοτιτα και αγορα .
Η καλύτερη τοποθέτηση/προβληματισμός που έχει γραφτεί μέχρι τώρα, κατά τη γνώμη μου...
Απαντάς κι αποφασίζεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 12:51:39 μμ »
Αν δεν πας δε θα μάθεις.
Όσους και να ρωτήσεις, τόσες απαντήσεις θα πάρεις.
Ο καθένας έχει τα δικά του όρια.
Ακόμη κι ο ίδιος δεν ξέρεις τα δικά σου όρια.
Το τι αρέσει σ' εσένα μόνο εσύ το ξέρεις ή μόνο σου θα το ανακαλύψεις.

Κι εμένα να ρωτήσεις έχω να σε πω τρεις διαφορετικές ιστορίες. Από απλήρωτους μέχρι 12.000$ μισθό. Από χάλια εργοδότες μέχρι καλούς εργοδότες. Από βαρετή ζωή μέχρι ενδιαφέρουσα. Για εργοδότες Άραβες και για αλλοδαπούς εργοδότες. Για τρελά ωράρια και τρελά ταξίδια κλπ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 13:45:24 μμ »
παιδια ολοι δικιο εχετε... απλα το μονο που με ψιλοκολλαει ειναι η μανα μου που κλαιγεται μη παω και με φανε λαχανο εκει και τετοια... οτι δεν ειναι λαος με πολιτισμο κτλ κτλ χαχαχαχα τιποτε αλλο... εγω θελω να παω απλα πρεπει να κανονισω μερικα πραγματα οπως να μπορω καθε 60 μερες να ερχομαι πισω, να δω εναλλακτικες για διαμονη, να δω αν εκει γυρω εχει και αλλες εταιριες ΙΤ κτλ κτλ και φυσικα να ξεπερασω την κλαψα της μανας μου... :D :D :D

ειμαι λιγο τρελαμενος γιατι οντως εδω εχω καλη δουλεια και προοπτικη εξελιξης (αν δε με φανε τα βυσματα γιατι εγω δεν εχω... και αν κατσει το timing που λεμε...) αυτο αφηνω... οικογενεια οκ... ολοι πισω αφηνουν... κοπελα με χωρισε εδω και πολυ καιρο... χρεη δεν εχω απλα δε μπορω τη μιζερια της Ελλαδας... με εχει κουρασει ψυχολογικα... γιατι ολοι η παρεα μου ειναι σχεδον ανεργοι η παιρνουν 600€ και δεν τους μενει τιποτα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"The quieter you become, the more you are able to hear..."

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 14:03:25 μμ »
Επιχειρημα για τη μανα σου ;D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 20:33:09 μμ »
παιδια ολοι δικιο εχετε... απλα το μονο που με ψιλοκολλαει ειναι η μανα μου που κλαιγεται μη παω και με φανε λαχανο εκει και τετοια... οτι δεν ειναι λαος με πολιτισμο κτλ κτλ χαχαχαχα τιποτε αλλο... εγω θελω να παω απλα πρεπει να κανονισω μερικα πραγματα οπως να μπορω καθε 60 μερες να ερχομαι πισω, να δω εναλλακτικες για διαμονη, να δω αν εκει γυρω εχει και αλλες εταιριες ΙΤ κτλ κτλ και φυσικα να ξεπερασω την κλαψα της μανας μου... :D :D :D

ειμαι λιγο τρελαμενος γιατι οντως εδω εχω καλη δουλεια και προοπτικη εξελιξης (αν δε με φανε τα βυσματα γιατι εγω δεν εχω... και αν κατσει το timing που λεμε...) αυτο αφηνω... οικογενεια οκ... ολοι πισω αφηνουν... κοπελα με χωρισε εδω και πολυ καιρο... χρεη δεν εχω απλα δε μπορω τη μιζερια της Ελλαδας... με εχει κουρασει ψυχολογικα... γιατι ολοι η παρεα μου ειναι σχεδον ανεργοι η παιρνουν 600€ και δεν τους μενει τιποτα...

Θα σε βαλουμε στο dial του ρολογιου στο logo του GWF
Θα σε θυμομαστε παντα
 :D :D :D :D

να πας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nicholas.d

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σεπτέμβριος 23, 2014, 20:41:05 μμ »
Αν δεν πας δε θα μάθεις.
Όσους και να ρωτήσεις, τόσες απαντήσεις θα πάρεις.
Ο καθένας έχει τα δικά του όρια.
Ακόμη κι ο ίδιος δεν ξέρεις τα δικά σου όρια.
Το τι αρέσει σ' εσένα μόνο εσύ το ξέρεις ή μόνο σου θα το ανακαλύψεις.

Κι εμένα να ρωτήσεις έχω να σε πω τρεις διαφορετικές ιστορίες. Από απλήρωτους μέχρι 12.000$ μισθό. Από χάλια εργοδότες μέχρι καλούς εργοδότες. Από βαρετή ζωή μέχρι ενδιαφέρουσα. Για εργοδότες Άραβες και για αλλοδαπούς εργοδότες. Για τρελά ωράρια και τρελά ταξίδια κλπ.

αυτα που λες πολυ σωστα ισχυουν για ολα τα μερη του κοσμου...

το αν ειναι μλκς ενας εργοδοτης η οχι δεν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη χωρα,ισχυει για ολο τον κοσμο.

το τι ορια εχει ο καθενας δεν τα γνωριζει κανεις ουτε ο ιδιος αν δεν δοκιμασει..

ΟΜΩΣ καθε χωρα  εχει τα  δεδομενα της.

αυτα λοιπον που πρεπει να αναφερουν οι φελοου φορουμερς στον φιλο που ψαχνεται να την κανει(και πολυ καλα κανει)

ειναι ΟΧΙ προσωπικες εμπειριες που μαλλον θα μπερδεψουν παρα θα βοηθησουν το φιλο.

πρεπει ομως να αναφερονται δεδομενα οπως..

μη αποδεκτοι τροποι συμπεριφορας
αυστηροτητα θρησκειας,πολυ σημαντικο για ισλαμικο κρατος
τροποι διασκεδασης αν σε πιασουν να ακους μουσικη την ωρα που προσκυνανε....την πτσςες
νομους και δικαιο της χωρας.πολυ σημαντικο ειδικα για ισλαμικο κρατος...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ανθρωπος χωρις παρελθον μια δεν αξιζει...
η ρίζα κάμει το δεντρό και το δεντρό καρπίζει.

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σεπτέμβριος 24, 2014, 00:10:49 πμ »
τροποι διασκεδασης αν σε πιασουν να ακους μουσικη την ωρα που προσκυνανε....την πτσςες

Πις οφ κέικ που λέμε και στα Γρεβενά.  8)
Πεύκο, ΣΧΑΛ, ΤΠΕΝ πιο ζόρικα ήταν.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

Αποσυνδεδεμένος nicholas.d

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σεπτέμβριος 24, 2014, 18:17:56 μμ »

Πις οφ κέικ που λέμε και στα Γρεβενά.  8)
Πεύκο, ΣΧΑΛ, ΤΠΕΝ πιο ζόρικα ήταν.  ;)

Ναι ρε σειρά....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ανθρωπος χωρις παρελθον μια δεν αξιζει...
η ρίζα κάμει το δεντρό και το δεντρό καρπίζει.

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σεπτέμβριος 25, 2014, 14:32:22 μμ »
Δε μου ανοίγει το σήμερα φόρεσα... Όλα στραβά σήμερα... Μου στείλανε μήνυμα κλείσανε οι θέσεις... Πάει το Ομάν... Η εφορία δεν ξέρουν τη τους γίνεται... Το ρολόι σεικο 23 έφυγε από Γερμανία έπρεπε να το βλέπω Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά... Όσοι αναρωτηθούν για το moon τελευταία στιγμή άλλαξα και πήρα αυτό το πιο παλιό γιατί μου έκανε πιο πολύ κλικ τεσπα το θέμα είναι ότι έκλεισαν οι θέσεις και ξενέρωσα απίστευτα... Αλλά ηταν και μικρό το deadline που μου έδιναν έτσι κι αλλιώς και δεν ήθελα να τους κρεμάσω στη δουλειά... Τεσπα τι να πω... Πάω να σκάσω

Στάλθηκε από το Sony Neo V χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions