Παιδια ανοιγω αυτο το θεμα διοτι θελω τη βοηθεια σας... οπως ξερετε εργαζομαι... σε μεγαλη εταιρια... λοιπον μου εγινε προταση απο το Ομαν... συγκεκριμενα και μεταφρασμενα τα εξης...
την εταιρεία Genius Solutions LLC με έδρα το Ομάν τα τελευταία 4 χρόνια. Στα συννημένα θα βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία μας και τον ιδιοκτήτη της.
Αυτή την στιγμή έχουμε συμβόλαια στο αεροδρόμιο της Salalah και Muscat για εγκατάσταση, troubleshooting, configuration, commissioning σε IT rooms, Data centers, WLAN access pointsτα λεφτα... ενα ρολεξ sub το μηνα

περιπου... ειναι λιγο χαμηλοτερα... με συμβολαιο 2,5 χρονων οσο ειναι και το project των αεροδρομιων... δεν εχω ιδεα τι σημαινει Ομαν... δεν εχω ιδεα αν θα μπορω να φερω τα λεφτα μου Ελλαδα, αν θα μπορω να στειλω Ελλαδα στους δικους μου τιποτα... πρεπει 10/10 να εχω φυγει... εγω αποφασιζω το βιογραφικο μου εχει περασει ολες τις φασεις και μονο το δικο μου οκ περιμενουν... μετα τους πρωτους 6 μηνες μπορω να ζητησω επαναπραγματευση συμβολαιου για πιο πολλα λεφτα... θα μενω σε βιλα της εταιριας με δικο μου δωματιο μπανιο, κοινοχρηστο κουζινα σαλονι, μου δινει αυτοκινητο με πληρωμενες βενζινες απλα πρεπει να εξυπηρετω αλλους 2 μεσα απο την εταιρια... δηλαδη οχι προσωπικο αλλα τριπλο... και συνδεση στο κινητο με πληρωμενο παγιο 30 ομανιανα λεφτα, το σιγουρο ειναι οτι εκει η προυπηρεσια θα ειναι αντε γεια γιατι εχουν οτι πιο καινουργιο κυκλοφορει... καταλαβενετε αεροδρομιο που θελουν οι Αραβες... αλλα; δε ξερω... καμια συμβουλη; τιποτα που να μπορει να με βοηθησει; δεν εχω δει ακομα ποσες ωρες μακρια ειναι το Ομαν... τιποτα οταν μου εσκασε το μειλ δε πιστευα οτι θα μου πουν ελα με τοσα... πιο πολυ το ειχα στειλει για να δω τι ψαρια πιανει το βιογραφικο μου... θα παω σαν Information Technology Supervisor...