Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα με Hamilton  (Αναγνώστηκε 6020 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teo_Oet

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Πρόβλημα με Hamilton
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 19, 2014, 16:39:43 μμ »
λογικα θα παει Αθηνα,στον επισημο και θα το εχεις με το κλειδι στο χερι στα 170,σωστα?

Σωστά.

Καλά ναι, αυτό κυρίως μου βρώμισε στην όλη ιστορία, ότι πάμε κατ'ευθείαν για κάσα...αλλά τι να πω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 19, 2014, 16:41:00 μμ »
για να εισαι σιγουρος οτι αλλαξαν κασα,βγαλε καμια φωτο,πριν το στειλεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος teo_Oet

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 19, 2014, 17:01:27 μμ »
για να εισαι σιγουρος οτι αλλαξαν κασα,βγαλε καμια φωτο,πριν το στειλεις

Ήδη το έχουν αυτοί στην Αθήνα.. :( Αν και πιστεύω θα το καταλάβω γιατί και μια από τις 2 άλλες κορώνες είχε ένα θεματάκι. Θα δείξει..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 19, 2014, 17:03:33 μμ »
μετα απο δυο χρονια,θα δεις αν ειναι νεα η κασα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 19, 2014, 22:37:37 μμ »
εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα αλλάξουν κάσα, για να λύσουν το πρόβλημα που έχει ο φίλος...
Το κακό με την επαρχία είναι ότι δεν υπάρχουν έμπειροι τεχνίτες....αν ήταν Θεσσαλονίκη θα έπαιρνε σίγουρα απάντηση από τον ωρολογά μου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος teo_Oet

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 20, 2014, 13:09:43 μμ »
εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα αλλάξουν κάσα, για να λύσουν το πρόβλημα που έχει ο φίλος...
Το κακό με την επαρχία είναι ότι δεν υπάρχουν έμπειροι τεχνίτες....αν ήταν Θεσσαλονίκη θα έπαιρνε σίγουρα απάντηση από τον ωρολογά μου

Και εκεί που ήμουν έτοιμος να τους πάρω τηλ για το τελικό οκ διάβασα το σχόλιο σου και με ξανά πιάσανε οι αμφιβολίες! Λέτε να ήταν καλύτερη λύση να το ζητήσω πίσω, να το βάλω στην άκρη και όταν με το καλό κατέβω Θεσσαλονίκη ή και Αθήνα, να το δείξω εκεί κάπου?

Αν και όπως είπα και προηγουμένως, όσο το σκέφτομαι μου κάνει όλο και πιο λογική η τιμή που μου είπαν..δεν είναι ότι μου ζήτησαν και κάνα 500ρικο...

Να πω εδώ κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο αρχικό μου σχόλιο αν και δεν ξέρω κατά πόσο έχει σημασία..η κάσα επειδή θα έρθει από εξωτερικό θα το έχω πίσω σε 4-6 εβδομάδες..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 20, 2014, 15:36:20 μμ »

Και εκεί που ήμουν έτοιμος να τους πάρω τηλ για το τελικό οκ διάβασα το σχόλιο σου και με ξανά πιάσανε οι αμφιβολίες! Λέτε να ήταν καλύτερη λύση να το ζητήσω πίσω, να το βάλω στην άκρη και όταν με το καλό κατέβω Θεσσαλονίκη ή και Αθήνα, να το δείξω εκεί κάπου?

Αν και όπως είπα και προηγουμένως, όσο το σκέφτομαι μου κάνει όλο και πιο λογική η τιμή που μου είπαν..δεν είναι ότι μου ζήτησαν και κάνα 500ρικο...

Να πω εδώ κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο αρχικό μου σχόλιο αν και δεν ξέρω κατά πόσο έχει σημασία..η κάσα επειδή θα έρθει από εξωτερικό θα το έχω πίσω σε 4-6 εβδομάδες..

επειδή δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά....είπες ότι χάλασε η κορώνα κι επειδή δεν έχουν ανταλλακτικό  θα αλλάξουν την κάσα - σωστά;
Αν πάει η κορώνα μαζί με την κάσα, μιλάμε για άλλο πράγμα....Υπάρχει επομένως ανταλλακτικό, αλλά πάει κομπλέ κορώνα-κάσα.
Αν και μου φαίνεται παράξενο, φαντάζομαι ότι μπορεί να λυθεί και με τον πιο απλό και αυτονόητο τρόπο....να ανοιχτεί το ρολόι από κάποιον έμπειρο τεχνίτη με σκοπό να δει τί πραγματικά συμβαίνει...
Εννοείται ότι αν αποφασίσεις να έρθεις στη Θεσσαλονίκη, μπορούμε να πάμε παρέα στο ρολογά μου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος teo_Oet

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 20, 2014, 16:03:45 μμ »
επειδή δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά....είπες ότι χάλασε η κορώνα κι επειδή δεν έχουν ανταλλακτικό  θα αλλάξουν την κάσα - σωστά;
Αν πάει η κορώνα μαζί με την κάσα, μιλάμε για άλλο πράγμα....Υπάρχει επομένως ανταλλακτικό, αλλά πάει κομπλέ κορώνα-κάσα.
Αν και μου φαίνεται παράξενο, φαντάζομαι ότι μπορεί να λυθεί και με τον πιο απλό και αυτονόητο τρόπο....να ανοιχτεί το ρολόι από κάποιον έμπειρο τεχνίτη με σκοπό να δει τί πραγματικά συμβαίνει...
Εννοείται ότι αν αποφασίσεις να έρθεις στη Θεσσαλονίκη, μπορούμε να πάμε παρέα στο ρολογά μου...

Ακριβώς αυτό..ΑΝ υπήρχε ανταλλακτικό θα αλλάζανε απλά την κορώνα και εφόσον δεν υπάρχει πάμε για καινούργια κάσα.

Συμφωνώ πως αν το πήγαινα σε κάποιον τεχνίτη θα μαθαίναμε 100% τι έχει και τι μπορεί να γίνει..αλλά αν όντως χρειάζεται καινούργια κορώνα και κατά συνέπεια καινούργια κάσα αν δεν μπορεί να βρεθεί το ανταλλακτικό από μόνο του? υπάρχει δλδ τρόπος να βρεθεί από αλλού μόνο η κορώνα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 20, 2014, 16:05:02 μμ »
το πακετο που σου δινουν,στα 170 ευρω,το βρισκω καλο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 21, 2014, 01:44:14 πμ »
Σας φαίνεται λογικό να μην υπάρχει η κορώνα ενός Hamilton ως ανταλλακτικό?  Εμένα καθόλου. ???

Εκτός και αν το πρόβλημα δεν είναι στην κορώνα αυτή καθ'εαυτή, αλλά κάπου αλλού, π.χ. στο λαιμό που βιδώνει/κουμπώνει η κορώνα που μπορεί να'ναι "σώμα" με την κάσα και τότε η αλλαγή ολόκληρης της κάσας είναι επιβεβλημένη. Πάντως σε κάθε περίπτωση να το δει ένας εμπειρος τεχνικός πριν προχωρήσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος teo_Oet

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 22, 2014, 00:25:41 πμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, αλλά σήμερα το πρωί τους ειδοποίησα να προχωρήσουν στην αντικατάσταση της κάσας. Η τιμή όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια + το ότι θα μου στείλουν πίσω και την παλιά κάσα, οπότε θα γνωρίζω ότι έγινε όντως η αλλαγή.

Δυστυχώς το ότι είμαι από μακρυά μπερδεύει κάπως τα πράγματα και γι'αυτό προτίμησα τελικά την "εύκολη" λύση. Υπομονή τώρα μέχρι να το πάρω πίσω!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 22, 2014, 00:27:03 πμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, αλλά σήμερα το πρωί τους ειδοποίησα να προχωρήσουν στην αντικατάσταση της κάσας. Η τιμή όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια + το ότι θα μου στείλουν πίσω και την παλιά κάσα, οπότε θα γνωρίζω ότι έγινε όντως η αλλαγή.

Δυστυχώς το ότι είμαι από μακρυά μπερδεύει κάπως τα πράγματα και γι'αυτό προτίμησα τελικά την "εύκολη" λύση. Υπομονή τώρα μέχρι να το πάρω πίσω!
πολυ καλο,περιμενουμε φωτο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 22, 2014, 15:34:58 μμ »
Οκ, να μας πεις το αποτέλεσμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 22, 2014, 20:25:41 μμ »

Εκτός και αν το πρόβλημα δεν είναι στην κορώνα αυτή καθ'εαυτή, αλλά κάπου αλλού, π.χ. στο λαιμό που βιδώνει/κουμπώνει η κορώνα που μπορεί να'ναι "σώμα" με την κάσα και τότε η αλλαγή ολόκληρης της κάσας είναι επιβεβλημένη.

Αυτο πιστευω κι εγω.

Στα περισσοτερα οικονομικα μοντελα ο λαιμος της κορωνας ειναι ενα με την κασα κι οχι ξεχωριστο ανταλλακτικο,οποτε αν χαλασουν οι σπειρες του πρεπει να αντικατασταθει η κασα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nicholas.d

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 24, 2014, 00:00:41 πμ »
Η θα στο φτιάξουν θα σου  γυρίσουν πίσω το ρολόι και ....κάποια ....κάσα...
Επειδή είμαστε στην Ελλάδα ...
Όχι βέβαια ότι η κομπίνα είναι ελληνικό προνόμιο , αλλα λέμε τώρα...
Όχι δεν με λένε Θωμά ...

Φιλικά,, Νικόλας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ανθρωπος χωρις παρελθον μια δεν αξιζει...
η ρίζα κάμει το δεντρό και το δεντρό καρπίζει.